- 1
- 2
-
Anonim
Moze nie jestem adekwatną osobą do tego typu wpisów ale zauważyłem ze robi się burdel na tym gronie jak na Forum...
wiec proszę młodych o ogarnięcie...
"pierdolic głupoty z huja kurwa"
- fajnie jakbyscie się nie podniecali tym ze policja spisuje taki ich zawód a to nie jest temat na internet....
- fajnie jak wpisy były by na poziomie i wnosiły cos do tematu....
- po 3 - niektorzy sie za bardzo podniecaja sytuacja "pałac kru" i robia syf i udaja wielkich znawców....
Oczywiscie zachecam do podwyzszania poziomu skilsów...
ale wiecej dystansu i mnie podjarki (bo ona czesto szybko mija)
Chłopaki z "Pałac" nie robią tego od dziś dlatego proszę o porządek na tym gronie ... wiecej poziomu wpisów . pozdro -
noone
Spokojnie, to grono zostało założone jako informator dla nas samych co się dzieje, gdzie się dzieje i kto będzie, dlatego myśle, że można położyć lache na poziom wypowiedzi na nim.
A sytuacja "pałac kru" jest taka, że wszystkich nas właśnie "podjarka" napędza odkąd zaczęliśmy freestylować więc jeżeli masz mi tu propagować dystans to lepiej sam nie rób wpisów bo zamiast nich wole czytać dziennik klasowy Piętaka.
Peace/ / Theo -
zrobisz jak zrobisz
Theo, ja to mysle, ze Tomal jest zdystansowany. Zauwazyl po prostu cos i dal wyraz swojej opinii. Nas na pewno napedza podjarka, ale podjarka ... na fristajl, a nie na grono, czy tam cala otoczke i chyba o to chodzilo Tomalowi.
Big up. -
Anonim
>LL COOL IPSIE napisał
>Theo, ja to mysle, ze Tomal jest zdystansowany. Zauwazyl po
>prostu cos i dal wyraz swojej opinii. Nas na pewno napedza
>podjarka, ale podjarka ... na fristajl, a nie na grono, czy
>tam cala otoczke i chyba o to chodzilo Tomalowi.
>Big up.
Własnie o to mi chodziło:)
Podjarka na Fristajl - TAK
Podjarka na grono - NIE.
-
-
noone
Okey,
nie wpadłem poprostu na to, że można mieć podjarkę na grono.; D
Ale burdel i tak jest mały ... sami robiliśmy tu burdel jak na gronie bylo 20 osób teraz nie wiem czy patrzyliście ale jest 230 więc i tak myśle, że mamy niezly porządek; )
Pozdrawiam/ / Theo -
Anonim
aha, fajnie. widzesz Lipsie, ja też napisałem co sądze o spisywaniu i robie burdel? dla mnie to wpis Tomala to burdel bo tylko niepotrzbne spiny robi.
a co do podniecania. nie wiem, może i to sie odnosi do mnie, tylko nie wiem z czego sobie tak wywnioskowałes.
zrob sobie kodeks grona, bedzie zajebiście wtedy. tyle. -
Anonim
internet jest dla ludzi, tylko proszę bez gadek o tym, jak kogoś psy spisywały za przekroczenie prędkości na trójkołowym rowerku zajebanym maciusiowi z klanu.
-
człowiek sen
Tomal napisał dosyć zawile o co mu chodzi, wiec napisze tak w języku mas: nie jarać sie gównem kurwa:]..
-
Klasiik
-
zrobisz jak zrobisz
Ty Pijentack to mniej gadaj, a częściej wpadaj... Co - juz ci zajawka minęła? :] -
Anonim
teraz mam zajwke na grono; D wiesz, musze siedziec i się jarać sytuacją pałac kru. lubie to; ] i jescze wpisy o policji robić. ha!
a tak mowiac poważnie to wpadam na bank(ostatni rz tez na bank niby bylo;p) w srode. bo w czwartek nie ma szkoły, pozdro; ]
a zajawka? zajawka jest... i będzie; ) -
zrobisz jak zrobisz
-
Anonim
-
Klasiik
-
Anonim
-
Klasiik
-
Anonim
-
Anonim
Na wstępie chciałbym napisać pewną kwestię. Otóż możecie olać mój wpis cokolwiek z nim zrobić ale chcę podjąć pewną kwestię. Ostatnio po przeczytaniu wiadomości od Rina coś sobie uświadomiłem a dokładniej Rin coś mi uzmysłowił. Myślę iż na tym gronie robi się totalny burdel (patrz choćby temat "Spotkania freestylowe"). Oczywiście sam brałem udział w jakiś głupich i bezsensownych dyskusjach nie związanych z tematem. Zapowiadam że będe się starał ogarniać to co pisze i trzymać się tematu. Proszę o wzięcie sobie tej uwagi do świadomości. Pozdro Tomal za założenie tego tematui Rin za mądrą wiadomość skierowaną w moją stronę. Bez napinek -
-
noone
Uśmiecham się i ciągle wbijam w poziom tego grona ... starczy, że wiem kiedy są ustawki. fajnie, że ktos jednak dba o to grono, moze moderator jednak wypierdoli kiedyś połowe postów, polecam większość moich na początek; )
Pozdrawiam/ / Theo
- 1
- 2