- 1
- 2
-
en a es te
czy macie jakąś bitwę, która najbardziej utkwiła wam w pamięci?
mi utkwiła szczególnie battle
obrońcy tytułu vs. gib gibon
co wy o tym sądzicie? -
człowiek sen
napewno bardzo Ci utkwila w pamieci córuś, jak mialas wtedy 9-10 lat.
:D
peace:] -
Hesus
była taka jedna pod Pałacem, a raczej juz po bitwie, Theo vs Filip :D -
Klasiik
Klasiik vs Lipsie w Indexie; ] zajebista bitwa, pancz za panczem i takie style, że się jaram, niesamowicie żywiołowa publika, no i kontrowersyjne rozstrzygniecie, które możliwe, że stanie się najbardziej powszechną metodą sędziowania, czyli sławny hit tamtej imprezy - rzut monetą! :D -
-
Anonim
hahahahahaha panna jest w moim wieku i pamięta bitwe w płocku.; D eee. bezkitu, dobra jest.
a co do tematu to. hm. pod pałacem była kozacka bitwa flint vs theo. o pannach. coś ala "tirów nie wpuszczją na świętorkrzyską"; D
a pozatym to praktycznie każda bitwa lipsa, kozacki człowiek :D
pozdrol. -
Klasiik
-
Anonim
-
-
eMATeI
no to mi bezapelacyjnie tetris-tybet z wbw2004, a szczególnie drugie wejście teta bez tematu pod bit "even if" :) masakra :) -
Klasiik
-
Anonim
dlaczego pedał? jaram się poprostu; p, a że u Ciebie pedał to wszystko to wies; D pzodro;p -
Nieuk (AlboAlbo)
-
Anonim
hahahah. budzyk słuszna uwaga.
mi najbardziej utkwiła bitwa pod grunwaldem. co z tego że miałem wtedy 9-10 lat. -
człowiek sen
>Flint napisał
>hahahah. budzyk słuszna uwaga.
nie podlizuj sie, i tak wiesz, ze Cie nie lubie, a przyjalem do znajomych tylko dlatego, zebys mnie nie hejtowal na forumie.:]
pozdro
-
Anonim
-
Anonim
nieuk piona za spostrzegawczość; )
flint dobre - bitwa pod grunwaldem hahahahahaha.:D
-
rin.
ja bym sie chciał zapytać założycielki tematu, czy słyszała jakieś inne bitwy fristajlowe(oczywiście śmie wątpić ze ta była jedyna:) (hehe) ). -
JiKoB
dalibyście spokój :]
hmm ... generalnie wbw 2004 jakoś we mnie uderzyło i pamiętam do tej pory. Nie wiem czemu. Pewnie kilka walk spod Pałacu też by się załapało ("vanila ice" te sprawy)
pozdro. -
rin.
-
en a es te
hehe słyszalam wiele bitew freestylowych mimo mojego wieku, bo sie tym interesuje.
i chociaz nie byłam wtedy w płocku to widziałam tą bitwę wiele razy.
nie uprzedzajcie sie do mnie patrząc na wiek! 15 lat to nie jest aż tak mało;p
- 1
- 2