Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

ja tam popieram opcje z pikarską koszulką, ogolnie całą wypowiedz klasiika.; D
  • zrobisz jak zrobisz

załóżcie oddzielny temat tylko z głosami jak chcecie... pozdro
  • Klasiik

Wszystkie pedalskie ekipy mają t-shirt z logiem. Ja chcę być oryginalny i jaram się opcją koszulek piłkarskich. Szkoda, że nie chcecie się na to zgodzić, naprawdę przykro mi.
  • Anonim

ej no wieś robicie panowie. niedlugo bedziecie na battle chodzic w getrach i ochraniaczach na piszczele... nie zauwazylem zeby ktos z nas chodzil na CODZIEŃ w koszulkach pilkarskich, wiec nie wiem czemu chcecie sie lansować w koszulkach pilk. f.p...

zrobcie jak chcecie. ale jak na moje to troche siejecie obciach.
  • zrobisz jak zrobisz

Skończcie juz piaaaardolić o tych koszulkach bo już mnie to denerwuje... Ja już nic nie piszę na ten temat więcej poza tym, że chodzę w piłkarskiuch Flint :)

Ale ja się dostosujaaaaaaaaaaaaaaa

Obgadamy to w Indexie, a tu już skończmy bo cała Polska widzi jakie z nas wieśniaki i matoły :DDD
  • esdeka

widzi widzi :) Pozdro pozdro :)
  • Klasiik

Flint ty jesteś jeden wielki wieśniak.
  • Anonim

okej to zrobimy tak że ty sobie zrobisz koszulkę piłkarską z numerem, ksywą i gwiazdkami (tyle gwiazdek, ile bitew wygrałeś) do tego jak chcesz to ci zafundujemy opaskę Kapitana drużyny. a całość najlepiej w barwach Szwecji.

- a ja mam to w dupie.

you fun this rap shit.
  • Klasiik

A żebyś wiedział, że będę miał piłkarską. Cioli musi mieć piłkarską :> A z gwiazdkami to nie wiem ocb. No i ogólnie szkoda, że chcecie być kolejną cipowatą ekipą z takimi samymi białymi koszulkami.
  • rin.

no to spoko. kazdy sobie zrobi taką jaka chce. i juz...
  • Anonim

jeżeli rodzaj koszulki ma decydować kto jest cipowaty a kto nie to cos jest nie tak.

FESTYN.
  • zrobisz jak zrobisz

Błagam Cię Flint... Przestań pierrrrrrrrrrdolić ziomusiu kochany bo Coię jutro za-mor-du-ję ://// Big ups
  • Klasiik

Moim zdaniem to kozacka jazda, a nie festyn, ale jak chcecie, ja nadal podtrzymuję swoje zdanie i zamiary.
  • Anonim

To jak w końcu ustaliliście jakiś kompromis??
  • Anonim

lala. te koszulki to chyba dupą wyszły :d