-
Anonim
ja tam popieram opcje z pikarską koszulką, ogolnie całą wypowiedz klasiika.; D -
zrobisz jak zrobisz
-
Klasiik
Wszystkie pedalskie ekipy mają t-shirt z logiem. Ja chcę być oryginalny i jaram się opcją koszulek piłkarskich. Szkoda, że nie chcecie się na to zgodzić, naprawdę przykro mi. -
Anonim
ej no wieś robicie panowie. niedlugo bedziecie na battle chodzic w getrach i ochraniaczach na piszczele... nie zauwazylem zeby ktos z nas chodzil na CODZIEŃ w koszulkach pilkarskich, wiec nie wiem czemu chcecie sie lansować w koszulkach pilk. f.p...
zrobcie jak chcecie. ale jak na moje to troche siejecie obciach. -
-
zrobisz jak zrobisz
Skończcie juz piaaaardolić o tych koszulkach bo już mnie to denerwuje... Ja już nic nie piszę na ten temat więcej poza tym, że chodzę w piłkarskiuch Flint :)
Ale ja się dostosujaaaaaaaaaaaaaaa
Obgadamy to w Indexie, a tu już skończmy bo cała Polska widzi jakie z nas wieśniaki i matoły :DDD -
esdeka
-
Klasiik
-
Anonim
okej to zrobimy tak że ty sobie zrobisz koszulkę piłkarską z numerem, ksywą i gwiazdkami (tyle gwiazdek, ile bitew wygrałeś) do tego jak chcesz to ci zafundujemy opaskę Kapitana drużyny. a całość najlepiej w barwach Szwecji.
- a ja mam to w dupie.
you fun this rap shit. -
Klasiik
A żebyś wiedział, że będę miał piłkarską. Cioli musi mieć piłkarską :> A z gwiazdkami to nie wiem ocb. No i ogólnie szkoda, że chcecie być kolejną cipowatą ekipą z takimi samymi białymi koszulkami. -
rin.
-
Anonim
jeżeli rodzaj koszulki ma decydować kto jest cipowaty a kto nie to cos jest nie tak.
FESTYN. -
zrobisz jak zrobisz
Błagam Cię Flint... Przestań pierrrrrrrrrrdolić ziomusiu kochany bo Coię jutro za-mor-du-ję ://// Big ups -
Klasiik
Moim zdaniem to kozacka jazda, a nie festyn, ale jak chcecie, ja nadal podtrzymuję swoje zdanie i zamiary. -
Anonim
-
Anonim