-
Muflon
tak, tak.
w najblizszy piatek w Indeksie odbedzie sie luzna bitewka.
bez spin, bez wczut i jakichs dziwnych akcji rankingowo-festynowych.
let's get back to the concrete streets, this shit is underground i takie tam
planowany start o 20.00.
Zapisy na miejscu. Nieznana jest jeszcze formula zawodow, ale zadnych udziwnien nie przewiduje. Luzno, powtarzam, luzno.
sedziowac ma zdaje sie publika czyli ogolnie wszyscy co sobie usiada przy stolikach. To szansa dla ciebie mlody fristajlowcu z duza iloscia ziomkow!
zapraszam wszystkich chetnych zwlaszcza z poza ukladu palacowego, aby moc powalczyc w szerszym gronie.
zapraszam rowniez rzecz jasna wszelaka publicznosc.
Mozecie zadawac jakies pytania, ale to raczej wszystko co wiem. Calosc ogarnia Duze Pe, ja tu tylko PR robie.
-
Anonim
-
Hesus
-
Anonim
wybiore się, a jak się nie zepne to wsystartuje. "młody fristajlowiec" buhaha:D -
-
JiKoB
-
zrobisz jak zrobisz
-
Muflon
hehe wlasnie o takie nowe twarze mi chodzilo:)
nie no, serio, serio. na tym gronie jest 191 osob. Przyjmijmy asekuracyjnie, ze fristajluje 100. dalej przyjmijmy, ze okolo polowy z tego to ludzie z warszawy. Odejmijmy od tego jeszcze powiedzmy 10 osob ze stalego grona i zostaje okolo 40 fristajlowcow, ktorzy mogliby wpasc, a nie sa znajomymi. Jakby tak wpadlo z 10 osob takich to by optymalnie bylo. Dawac dawac. wpadac! trzeba porownywac swoje umiejetnosci! -
zrobisz jak zrobisz
przesadziłeś Muff z tymi liczbami. Moje skromne zdanie to jest takie, że z 15 by było, z czego 5 się nie dowie, 5 nie może, ale może z 5 by wpadło co?
-
JiKoB
-
Anonim
czemu nie.. tylko czesc zaczyna, czesc chcialaby zaczac, czesc sie opierdala, a czesc naprawde sie tym jara.. ale no.. nie wierze ze jedynie palacowa ekipa zaglada na grono.. a jesli tak wlasnie jest to dziwie sie ze reszcie nie zalezy na ozwijaniu free..
ja bede -
esdeka
-
Muflon
uwaga
nowe newsy.
start jednak o 21 a nie 20, ale to raczej bez znaczenia.
dla startujacych przewidziane jest piwo ponoc. -
Bng
tez mam w chuj kilometrow ... ale szczesliwym trafem bede akurat w Warszawie; )))
5; ) -
Klasiik
-
Chrzanek/ZJS
Jakbym nie musiał w sobotę do pracy i do szkoły później jechać to bym wpadł, ale raczej rekreacyjnie niżeli na nawijanie... No chyba że ktoś by mnie juz stanowczo namawiał... -
Anonim
Chrzanek Chrzanek prosimy Cię wpadniiij!
nie no typie wbijaj. indeks nie potrwa do rana raczej i szybko to pójdzie
yooooo -
człowiek sen
ja bym wystartowal, ale atedy była by to bitwa o 2gie miejsce, wiec pewnie sie zlituje, i przybede tylko ażeby porozkminiać i sie ponapinać.. -
Anonim
-
rin.
to sie zapowiada kozacki battle.!
nie mozna tego przepuscic.wiecj pojawie sie, i do przodu palac cru!!!!!!!!!!:) -
Anonim