-
Ej, co jest Paweł?
Uwaga! Organizuje bitwe na Warszawskim Bródnie. Termin to 28 grudnia. Start około:20.00 Przewidywana ilość gości 100-130 osób. Nagrodą jest statuetka najlepszego emce - w kształcie mikrofonu. Wolne są 32 miejsca dla zawodników. Wstęp 5 zł, szatnia 1 zł piwo od 4 do 6 zł. Chcesz wystąpić lub przyjść? Zadzwoń 509284541 lub 501286809 -
noone
Witam
Wspominałem wam już o tej bitwie.
2 numer jest mój mozecie tez pisac wiadomosci na gronie.
Kazdy musi miec zaprsozenie ... nie tylko uczestnicy.
W jury bedzie Muflon i Puoc + piekna (mam nadzieje) dama z publiki ktora ja jako prowadzacy wybiore.
W planie są także koncerty ale o tym wkrótce.
Zapraszam serdecznie do udziału, bo tak undergroundowej bitwy jeszcze nie bylo.; D
Pozdrawiam/ / Theo -
Anonim
ja się już zapisałem. tylko jak muflon jest w jury, to ja tam nie mam chyba czego szukać:)
pozdr -
Anonim
-
-
JiKoB
-
Anonim
ciekawa propozycja...ale nie wiem czy sie skusze...hmmm...ale Puoc w jury??<lol>:D:Dto taki zart...bo nic do nieg o nie mam:D:D dobra...zobaczy sie...to nie est glupi pomysl jakby co to callne do Ciebie panie prowadzacy -
noone
Zgłaszajcie się lepiej na pierwszy numer niż do mnie bo jest to numer organizatora ktory przygotowuje listę osób które będą mogły wejść, no i wszyscy chęci do wzięcia udziału także do niego lepiej jest lepiej poinformowany.
A co do BitBoxu to wątpie, żeby na tej imprezie znalazło się dla niego miejsce.
Ale o tym jeszcze pogadamy w Harendzie.
Pozdrawiam/ / Theo -
Anonim
-
Anonim
-
Paco
my tez chcemy przyjsc. oczywiscie jako publicznosc - nad fristajlem pracujemy i mysle ze za jakies 10-15 lat damy rade; ) -
Ej, co jest Paweł?
Dobra widze ze jest nieźle, ale mowcie wszystkim swoim znajomym o tych baletach. Aha i za wzorem szanownej kolezanki Paco piszczcie czy chcecie rymowac czy byc publiką lub groupies:D Te ostatnie są proszone o pilny kontakt z Panem Organizatorem, czyli po prostu ze mną, no! -
Ej, co jest Paweł?
i taki szczegół. musicie sie ustawic ze mną po bilety. Dotyczy też zawodników. Pamietajcie: 5 zł -
Anonim
-
Ej, co jest Paweł?
No wiesz. To nie jest sponsorowana bitwa tylko ja sam zalatwiam wszystko! Wiem ze to egzotyczne rozwiazanie ale nie dam rady inaczej........ Pozdro.....
Ps. Mowcie znajomym o tym balecie!!!!!! -
Anonim
-
Anonim
no zglaszac sie szybciorem , miejscowka bedzie typowo undergroundowa wiec wbijajcie sie. ciekawe kto bedzie
da best on da east coast
przypominam 28.12 -
Cieniu71
tylko od razu błagam żeby to było nagrane na mp3 lub film... bo będzie lipnie jak nikt tego nie nagra prawda :)) -
Anna
ja chcialam tylko nadmienić, że koleżanka Paco pisząc "my" ma na myśli siebie i MNIE; P -
Anonim
-
Muflon