Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ej, co jest Paweł?

Uwaga! Organizuje bitwe na Warszawskim Bródnie. Termin to 28 grudnia. Start około:20.00 Przewidywana ilość gości 100-130 osób. Nagrodą jest statuetka najlepszego emce - w kształcie mikrofonu. Wolne są 32 miejsca dla zawodników. Wstęp 5 zł, szatnia 1 zł piwo od 4 do 6 zł. Chcesz wystąpić lub przyjść? Zadzwoń 509284541 lub 501286809
  • noone

Witam
    Wspominałem wam już o tej bitwie.
    2 numer jest mój mozecie tez pisac wiadomosci na gronie.
    Kazdy musi miec zaprsozenie ... nie tylko uczestnicy.

W jury bedzie Muflon i Puoc + piekna (mam nadzieje) dama z publiki ktora ja jako prowadzacy wybiore.
    W planie są także koncerty ale o tym wkrótce.

Zapraszam serdecznie do udziału, bo tak undergroundowej bitwy jeszcze nie bylo.; D
    Pozdrawiam/ / Theo
  • Anonim

ja się już zapisałem. tylko jak muflon jest w jury, to ja tam nie mam chyba czego szukać:)
    pozdr
  • Anonim

moze beatbox ? na rozgrzanie publiki lub cos ?? :) hehe
  • JiKoB

bajerek :) jesli idzie o moja obecność to wiecie ... :P
  • Anonim

ciekawa propozycja...ale nie wiem czy sie skusze...hmmm...ale Puoc w jury??<lol>:D:Dto taki zart...bo nic do nieg o nie mam:D:D dobra...zobaczy sie...to nie est glupi pomysl jakby co to callne do Ciebie panie prowadzacy
  • noone

Zgłaszajcie się lepiej na pierwszy numer niż do mnie bo jest to numer organizatora ktory przygotowuje listę osób które będą mogły wejść, no i wszyscy chęci do wzięcia udziału także do niego lepiej jest lepiej poinformowany.
    A co do BitBoxu to wątpie, żeby na tej imprezie znalazło się dla niego miejsce.
    Ale o tym jeszcze pogadamy w Harendzie.
    Pozdrawiam/ / Theo
  • Anonim

yooooo!
  • Anonim

zapiszcie mnie !
  • Paco

my tez chcemy przyjsc. oczywiscie jako publicznosc - nad fristajlem pracujemy i mysle ze za jakies 10-15 lat damy rade; )
  • Ej, co jest Paweł?

Dobra widze ze jest nieźle, ale mowcie wszystkim swoim znajomym o tych baletach. Aha i za wzorem szanownej kolezanki Paco piszczcie czy chcecie rymowac czy byc publiką lub groupies:D Te ostatnie są proszone o pilny kontakt z Panem Organizatorem, czyli po prostu ze mną, no!
  • Ej, co jest Paweł?

i taki szczegół. musicie sie ustawic ze mną po bilety. Dotyczy też zawodników. Pamietajcie: 5 zł
  • Anonim

?! nie kumam.
  • Ej, co jest Paweł?

No wiesz. To nie jest sponsorowana bitwa tylko ja sam zalatwiam wszystko! Wiem ze to egzotyczne rozwiazanie ale nie dam rady inaczej........ Pozdro.....
    Ps. Mowcie znajomym o tym balecie!!!!!!
  • Anonim

aaahaaa...
  • Anonim

no zglaszac sie szybciorem , miejscowka bedzie typowo undergroundowa wiec wbijajcie sie. ciekawe kto bedzie
    da best on da east coast

przypominam 28.12
  • Cieniu71

tylko od razu błagam żeby to było nagrane na mp3 lub film... bo będzie lipnie jak nikt tego nie nagra prawda :))
  • Anna

ja chcialam tylko nadmienić, że koleżanka Paco pisząc "my" ma na myśli siebie i MNIE; P
  • Anonim

a
  • Muflon

ej a moze warto by napisac, ze sie odwoluje bitwe jak sie to robi?