Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gruby

co sadzicie o tej plycie? zastanawiam sie czy jej nie nabyc. podobno jest tam free ostrego co trwa (!) 30 min.
  • Gruby

nie ma tam 30 minutowego free - znalazlem "spis" na stronie:
    Lista utworów Czas MP3
    (67 kB) MP3
    (240 kB)
    1. 1 1:09
    2. 2 3:31
    3. 3 3:10
    4. 4 3:56
    5. 5 4:34
    6. 6 1:13
    7. 7 3:19
    8. 8 1:59
    9. 9 3:56
    10. 10 3:27

W sumie grania: 0:30:14
  • JiKoB

ja powiem, że warto :) dobry materiał, nawet czasem się zastanawiałem czy to aby jest 100% wolny styl. Nawet znając OSTRego można się nadziwić ładnie :] Dla mnie bardzo dobra płytka - mixtape freestylowy; >
  • Anonim

tak srednio jak dla mnie... tzn ogolnie bardzo lubie radosna i mniej radopsna tworczosc ostrego ale ta plyta moim zdaniem jest najgorszym jego albumem wydanym "legalnie"
  • JiKoB

ale bardzo specyficznym ... może dlatego mamy odmienne zdanie na ten temat
  • Anonim

tzn ogolnie ostry to specyficzny mc :) a freestyle'owiec zwlaszcza ale coz...poprostu mi ten album nie pasuje... tak samo jak "masz to jak w banku"... natomiast lubie jazzurekcje ktorej podobno nikt nie jest w stanie w 100% rozkminic i zrozumiec :]
  • JiKoB

nie no pewnie- OSTRa bardzo lubie :) Jazzurekcja była zupełnie inna od poprzednich płyt ostrego - mi podeszła, ale wiem, że są osoby, które nie trawią :>
  • Anonim

nie lubia jazzu i juz :] a jazz to prawda jak mozan nie lubic prawdy?? heh to dla mnie jest abstrakcja dopiero :]
  • JiKoB

hehe ja np.bardzo lubie połączenie jazzu z hh - mieszanka idealna
  • Anonim

idealna mieszanka wszystkich dzwiekow to jest cisza :] ale fak faktem ze jazz oraz jazz z hip-hopem jest PRO :D
  • Bdg

solidny materiał i jak na razie ewenement w PL rapie,nikt inny nie wydał cd na free,za to szacunek dla oestera się nalezy i to wielki.