Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Muflon

tym pieknym rymem chcialbym rozpoczac wazny dla naszej fristajlowej spolecznosci temat oraz zmobilizowac tych ktorzy sie zobowiazali cos tam ogarnac do szybszego dzialania.

^
    (jednoczesnie pod wplywem nagran HG w ramach walki z systemem postanowilem zignorowac w tym zdaniu przecinki)

Sprawa ma sie tak, ze zyjemy w kraju nad Wisla. Kraj ow, ma to do siebie, ze w pewnym okresie charakteryzuje sie skrajnie chujowa pogoda. Co wiecej, okres ten wlasnie nastal!
    W takiej sytuacji wypadaloby zadbac o zdrowie i zalatwic sale w ktorej to moglbysmy poszerzac nasz kunszt fristajlowy w okresie tak zwanej chujni pogodowej.
    z tego co pamietam Flint i Theo zadeklarowali, ze beda dzialac w tej sprawie. Tu miejsce na pytanie:

Chlopaki jak tam efekty waszych dzialan?
    czas was rozliczyc sprzed wyborczych obietnic!

jednocznie skladam zapytanie do reszty:
    moze wy macie jakis pomysl na zadaszone cieple miejsce?
  • Paco

A nie udało wam się z tą salą w pałacu? Jakieś ładne pisemko tam trzeba zmajstrować i wydaje mi się, że nie powinno być z tym żadnego problemu... w końcu oni mają popierać szeroko rozumianą kulturę; )
  • Anonim

ej no chlopaki, załatwcie chociaż pałat-kę
    ja próbowałem załatwić, ale Pałac-ssie

hehehehh

Myślę, że należałoby wysłać w delegację takich bardziej ogarniętych freestyle'owców (3 litery, lipsie, tokar) coby godnie reprezentowali naszą wspólną sprawę u Pana Dyrektora Ojca Szefującego Pałacem Kultury i Nauki.

a tak w ogole to oprocz pkin to jeszcze jakies miejscowki wchodzą w grę? dyrektorka mojej szkoly (niedaleko pkin) powiedziala ze nawierzchnia na sali gimnastycznej jest nieprzystosowana do freestyleowania. Ja rozumiem, że Muflon chodzi w korkach i śpi z piłką nożną, ale specjalnie na tę cudowną okazję (czytaj: freestyleowanie) myślę że zgodziłby się odstąpić od wkrętów na rzecz kapci-misiów.

a tak poza tym to nie znam żadnych potencjalnych miejsc spotkań mających na celu szerzenie działalności artystycznej jaką niewątpliwie są nasze koślawe freestyle'e.

pozdr.

PS. Muflon, jestem społeczniakiem --> Twój post został zgłoszony do usunięcia.
  • Anonim

hehehehh

Myślę, że należałoby wysłać w delegację takich bardziej ogarniętych freestyle'owców (3 litery, lipsie, tokar) coby godnie reprezentowali naszą wspólną sprawę u Pana Dyrektora Ojca Szefującego Pałacem Kultury i Nauki.

a tak w ogole to oprocz pkin to jeszcze jakies miejscowki wchodzą w grę? dyrektorka mojej szkoly (niedaleko pkin) powiedziala ze nawierzchnia na sali gimnastycznej jest nieprzystosowana do freestyleowania. Ja rozumiem, że Muflon chodzi w korkach i śpi z piłką nożną, ale specjalnie na tę cudowną okazję (czytaj: freestyleowanie) myślę że zgodziłby się odstąpić od wkrętów na rzecz kapci-misiów.

a tak poza tym to nie znam żadnych potencjalnych miejsc spotkań mających na celu szerzenie działalności artystycznej jaką niewątpliwie są nasze koślawe freestyle'e.

pozdr.

• Anonim

hehehehh

pozdr.

• Anonim

ups:) klikło sie.
  • Muflon

co, myslales ze jak klikniesz wiecej razy to z tego twoje dwuwersu zrobi sie potrojny?

czyli ze pisales do tych Palacowych???
    co ci odpisali? i jak wygladalo twoje pismo?
    jakby co to ja moge jeszcze raz ich zatakowac.

ewentualnie jeszcze moge spytac w mojej szkole czy istnieje mozliwosc zajecia jakiejs klasy po lekcjach. Mysle, ze ma to jakas szanse powodzenia, bo moja szkola liberalna jest raczej.
    tym niemniej najbardziej optymalnym rozwiazaniem bylby ten pieprzony Palac.
  • Wojtek

Mogę załatwić salę w Kuźni - zawsze jakaś alternatywa :D
  • Anonim

ja mysle ze sala nie jest jakos szczegolnie potrzebna....mozna stanac pod filarami.tam nie pada.
  • Anonim

ej Flint czym ze sobie razme z lipsem i tokarem zasluzylem na miano "bardziej ogarnietych" ?? bo czegos tu nie rozumiem...
  • Hesus

szkoda trochę że moja szkoła nie jest w centrum, bo jakby była to już mielibyście salę, nasza dyrektorka popiera takie inicjatywy:]
  • Anonim

no bo jestescie najbardziej reprezentatywni. jakby poszedł taki muflon do dyrektora to by byla tragedia...
  • Anonim

jezu ludzie.kupcie sobie parasolke i wsjo.i tak nie bedzie tej sali a jedyne co z niej jest to temat na gronie!
  • Anonim

Trzeba załatwić metalowa beczke albo smietnik, zalać delikatnie benzyną i mamy czarny lans, nawijanie przy miejskim ognisku kozak, moze telewizja z Japonii przyjedzie nas nagrać.
  • Anonim

i zbiegną sie murzyni z centralnego :D
  • Tele

Nawet ochrona pałacu się jak zwykle może dołączyć; -)
  • Roman

heheeeheehehe tokaaaar tokaaarr ma ryjjj jak autobuuuusss
  • Muflon

typie,
    twoja obsesja na punkcie Tokara nie wnosi wiele do tego tematu.
    wiec "yo" ci mowie.
  • tokar

popierdoleniec :) widoczne ma jakieś komplekst :)
    Pozdro
  • Roman

kurrnooleee jestemm calkowiiciee normalnyymm ziomeem z rakowcaaa hehe i wieem co o tobieee siee mowii na osieddluuu raaczeeeej cieee komplekst nie nazywaaajjaa heeehee szacunkuu u siebiee na rejoniee nie masz i dobrzee o tym wieszz