Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anna

ten kawałek looptroopa to "last song" :P
  • panna m.

Nigdy poważnie nie interesowałam się hh. Ani go nie pochwalałam ani nie krytykowałam. Teraz kumpela wprowadza mnie w waszą klimę. Czego słucham.. hmm tego i owego:P trudno wymienić wszystkie.
  • Anonim

wymieniaj :]
  • panna m.

Hmm:)) Może zamiast wszytko wymieniać napiszę jeden przykład,ok?
    Uważam, że super jest Paktrofonika.. klasyka hh, ale za to jaka:) Zawsze na czasie. Co o niej sądzicie?

Pozdo =>ziom<=
  • Anonim

~~!#!@!PaKtoOFonYcA!_YeSsT KoFfAnA:*:*:*:*:*:*:*@#!$!~#~~

PoSsDrOo~> ZiOmMsY!
  • Anonim

Hipeczka: :) racja, oczywiście że looptroop last song.:) ale zawsze mi sie kojarzy z "If I die tommorow":) nie wiem czemu zawsze się mylę. ale to mega kawałek.

rewind the tape.
  • JiKoB

Flint dałbyś jej spokój; ):P

no tak - kawałek dobry

brak pomysłu na ciekawe zakończenie :P
  • panna m.

Yo.. wspomniałam wcześniej, że od niedawna słucham hh... może polecicie mi jesteś dobre kawałki lub wykonawców?
    Pozdro:D
  • Anonim

hmm..... co tu dużo mówic chcesz coś zajebistego wg mnie najlepszego posłuchaj sobie Adama Ostrowskiego zwanego o.s.t.r.- ym
    ,,, co do płyty jak chcesz każda jest dobra :D , chyba już nie bede pisać kogo najbardziej lubie słuchać :]
  • passlack

Posluchaj: Commona a zwlaszcza plyte "Be", Elda, Grammatika, O.S.T.Ra , NASa , Jurrasic 5, Dilated Pepoles, Mos Defa, Taliba Kweli ( najlpiej ich w spolnego projektu "We are Blacstar" ), Madliba. Bedzie tego jak na początek :)
  • Anna

mhm, proste że "last song" wymiata :) choć osobiście wolę solowe dokonania Promoe i Embee'ego niż płyty Looptroopa; ) a tak btw, też często stosuję refren jako tytuł; )
  • panna m.

THx za tytuły..; ] są wporzo!