-
Anna
-
panna m.
Nigdy poważnie nie interesowałam się hh. Ani go nie pochwalałam ani nie krytykowałam. Teraz kumpela wprowadza mnie w waszą klimę. Czego słucham.. hmm tego i owego:P trudno wymienić wszystkie. -
Anonim
-
panna m.
Hmm:)) Może zamiast wszytko wymieniać napiszę jeden przykład,ok?
Uważam, że super jest Paktrofonika.. klasyka hh, ale za to jaka:) Zawsze na czasie. Co o niej sądzicie?
Pozdo =>ziom<= -
-
Anonim
~~!#!@!PaKtoOFonYcA!_YeSsT KoFfAnA:*:*:*:*:*:*:*@#!$!~#~~
PoSsDrOo~> ZiOmMsY! -
Anonim
Hipeczka: :) racja, oczywiście że looptroop last song.:) ale zawsze mi sie kojarzy z "If I die tommorow":) nie wiem czemu zawsze się mylę. ale to mega kawałek.
rewind the tape. -
JiKoB
Flint dałbyś jej spokój; ):P
no tak - kawałek dobry
brak pomysłu na ciekawe zakończenie :P -
panna m.
Yo.. wspomniałam wcześniej, że od niedawna słucham hh... może polecicie mi jesteś dobre kawałki lub wykonawców?
Pozdro:D -
Anonim
hmm..... co tu dużo mówic chcesz coś zajebistego wg mnie najlepszego posłuchaj sobie Adama Ostrowskiego zwanego o.s.t.r.- ym
,,, co do płyty jak chcesz każda jest dobra :D , chyba już nie bede pisać kogo najbardziej lubie słuchać :] -
passlack
Posluchaj: Commona a zwlaszcza plyte "Be", Elda, Grammatika, O.S.T.Ra , NASa , Jurrasic 5, Dilated Pepoles, Mos Defa, Taliba Kweli ( najlpiej ich w spolnego projektu "We are Blacstar" ), Madliba. Bedzie tego jak na początek :) -
Anna
mhm, proste że "last song" wymiata :) choć osobiście wolę solowe dokonania Promoe i Embee'ego niż płyty Looptroopa; ) a tak btw, też często stosuję refren jako tytuł; ) -
panna m.