Freestyle [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • EJKEJEJ

a jeszcze typ po DUŻE pe poleciał sorry Marcin ze o tobie zapomniałem
  • EJKEJEJ

pozwolcie ze se zacytujeęuł diox napisal na temat poga tematu o ich płytce
    patryk. skoczylas. DIOX

31/01/2007 01:33 tetris jak zwykle spoko. reszta w tym numerze zupelnie mi nie podchodzi... lacznie z bitem. pogo... chcesz byc trzecim wymiarem czy szukasz pechowej trzynastki?

wiec chyba go ceni co???co to tym myslicie napisal to gdzies na 3 stronie freestylu w temacie poga nic nowego sprawdzcie
  • Anonim

kurwa... On wcale nie zaczepia VNMa, gosciu. Odnosnie tego czy go ceni dzisiaj sobie odlsuchalem na stronie wbw jak jest pokaz mistrzów 2005 to sie propsują;) Z resztą wbijam to w chuj
  • Anonim

zacytowałeś posta prawie z przed 4 miesięcy i dociekasz jakieś zbrodni. nie ciebie dotyczy ten beef to po co roztrząsasz
  • Bronias

Diox napisał:
    "poza tym ja nie uwazam ze tetris jest chujowym fristajlowcem bo jest blyskotliwym skurwysynem... a ze przy okazji jest pizdą i lamusem."

Ceni go a nie szanuje.
  • EJKEJEJ

zacytowałeś posta prawie z przed 4 miesięcy i dociekasz jakieś zbrodni. nie ciebie dotyczy ten beef to po co roztrząsasz

mnie wali ten beef tylko wiesz jesli go ceni czy szanuje to po chuj jedzie po wszystkim a z reszta jezeli tak bylo 4 miechy temu to podejrzewam ze zdania sie nie zmienia jesli komus tet jest zajebisty to nie zmieni on o nim zdania chyba ze zaczolby robic chujnie ale wczesniej byl spoko to za to masz szacunek kminisz o co mi chodzi??

pozdro z siemiatycz
  • Bronias

Każdy ma swój tok myślenie i postępowania(niekoniecznie gorszy lub lepszy). Co to dla Ciebie jest oczywiste dla innego może być już mniej. Jednak myślę, że można uważać kogoś za dobrego w jakiejś dziedzinie a jednocześnie go nie lubić. WYDAJE MI SIĘ, że go szanuje ale nie lubi jak już wcześniej napisałem.
  • Mesto

do pana TTT : tak na przyszlosc zrob sobie wczesniej jakis plan posta alob przynajmniej stawiaj przecinki bo twoj skrot myslowy sie troche zapetla ... i fajnie ze znasz MARCINA tez go znamy; ]
  • EJKEJEJ

wiesz ten post jest dla inteligentnych ludzi i niech cie nie obchodzi kogo znam ok???to jest temat o beefach a nie o polonistyce i interpunkcji

POZDROOOOOOOOOOO
  • Bronias

Nie, nie jest ale możesz ułatwić życie innym użytkownikom i jednak stawiać przecinki. I nie przypierdalam się tu bezpodstawnie :P
  • EJKEJEJ

ok sorry , juz sie tak nauczylem i bez nerwow.pozdro
  • Mesto

oj tam inteligentnych ... to grono hiphopowcow a nie inteligętnych ...; ] spoko tylko mylisz literki i poruszasz duzo watkow wiec przynajmniej kropke postaw; ] a ten temat nie jest juz o beefie tylko o turbo gumach; ]
  • Klasiik

Diox to póki co sieka pechowe nie tylko 13ki, ale i całe kawałki jak na moje. Mam na myśli obecny beef.

TTT jak post jest dla inteligentnych ludzi, to powinien być poprawnie napisany, każdy inteligentny gość moim zdaniem powinien mieć ambicję wypowiadania się poprawnie w swoim ojczystym języku. Tak, przypierdalam się.

A napisanie "niekoniecznie" z 'nie' oddzielnie to jest już kurwa przegięcie.
  • człowiek sen

>Mesto napisał
    >oj tam inteligentnych ... to grono hiphopowcow a nie
    >inteligętnych ...; ]

moźe inteligentnych?
  • EJKEJEJ

moźe inteligentnych? własnie bo kurwa ja tutaj wale byki???dzieki agnieszka mi już,kurwa, nerwy wysiadają KROPKA pozrdo KROPYYYKA
  • Czy szejść

>Mesto napisał
    >oj tam inteligentnych ... to grono hiphopowcow a nie
    >inteligętnych ...; ] spoko tylko mylisz literki i poruszasz
    >duzo watkow wiec przynajmniej kropke postaw; ] a ten temat
    >nie jest juz o beefie tylko o turbo gumach; ]

biorac pod uwage, ze wczesniej napisal dobrze to mysle, ze to "inteligętnych" bylo zaplanowane
  • EJKEJEJ

a ja mysle iż to że dobrze napisaal to przypadek jest...
    a w ogole kurwa o czym gadamy walcie na temat tych postow albo leccie na tematy polonistyczne .ja pierdziele
  • Anonim

>TTTrzy joTTT napisał
    >moźe inteligentnych? własnie bo kurwa ja tutaj wale
    >byki???dzieki agnieszka mi już,kurwa, nerwy wysiadają
    >KROPKA pozrdo KROPYYYKA

literówka sie trafiła, naucz sie stawiać przecinki w odpowiednich miejscach. wyskakujesz jak filip z konopii poruszasz 150 wątków, spinasz dupsko i jeszcze walisz takie błędy że aż oczy razi. widocznie nie dla ciebie jest internet. odstaw grono i złap sie za ortografie.
  • EJKEJEJ

wiec tak powiem krotko CHUJ cieł łobchodzi młoja łortografja ok??
    sam spinaj dupsko i zacznikj go bronic

• Anonim

ale to nie ja z siebie robie idiote :*
| |

dla ludzi interesujacych sie sztuką wypowiadania sie na wolno...

Fotki

Miejsca grona (1)