Freestyle [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cieniu71

Klassiiik powiem krótko <--- hahahaha 5 :D
  • Anonim

>Matizc napisał
    >Klassiiik powiem krótko <--- hahahaha 5 :D

Klasiik
  • DIOX/ HIFI BANDA

zachowujcie sie troszke ładniej. dużo tutaj dzieci i możecie mieć problem za demoralizowanie. później taki gamon jeden z drugim podłapie i sie będą tak na podwórku "przezywać"; ) ufff...

pamietacie zapach historyjek z gum turbo? :) klasyka, co?
  • Klasiik

no.
  • Cieniu71

o jaaa cóż za old school; )
  • Anonim

w gumach turbo były samochody nie historyjki :]
  • Anonim

Historyjki były w Donaldzie...
  • Anonim

Nie wiem jak to wyglada w Warszawie (jesli ktos ma jakies dobre handlowe info to do mnie) ale ostatni gume Turbo kupilem sobie z rok temu w sklepiku "u Teresy" na terenie dzialkowym w Wildze! Niczym z forum.h-h.pl - "polecam!"
  • Mesto

no to kultowe niczym cuksy mojej babci ktore nie sposob bylo odpakowac z papierka bo sie przyklejal ... jami; ]
  • DIOX/ HIFI BANDA

wiadomo ze byly tam samochody, ale mowilo sie na to historyjki.

wkurwialy mnie zawsze prototypy...; //

:))
  • Anonim

ta, ja to sie jaralem chociaz myslalem ze KM to predkosc maksymalna wtedy; )
  • DIOX/ HIFI BANDA

bystrzak z ciebie więc; )

• Bronias

Kolekcja obrazków z gum turbo:
    http://www.turbokent.gsi.pl/home.ht...
    Tylko się nie rozklejać z sentymentu :P
  • DIOX/ HIFI BANDA

mistrzostwo swiata. dzieki !!
  • Cieniu71

ooo ja jaka bania :D kozak !
  • DIOX/ HIFI BANDA

kupilem na allegro wlasnie za 25 zł od zajebania tych 'historyjek' :) haha bede mial w domu w antyramach turbówki :) najlepiej
  • EJKEJEJ

wiesz co Diox tet jest lepszy dużo i ty w odpowiedzi lecisz po polowie raperow lepszych od siebie??gdzie tu sens??co chcesz pokazac ze jaki to jestes kozak??? czy poprostu wybic sie bo cie leszek nie chce wylansowac??
    to jak dzieciak sie zachowujesz i kurwa zaczepiles muflona vnma i kilku panow ktorzy mieli by trafniejsze punche w odpowiedzi tobie hm... przynajmniej by mieli i w ogole po chuj nawijasz o gramatiku wyjedz solo czy tet nawija ze ma za soba wieszocochodzi?? to jaki jest sens sie dissowac jak nawijasz o swojch tylach i wiesz co ...."graj patryku graj..."
  • Anonim

>TTTrzy joTTT napisał
    >i kurwa zaczepiles vnma

4 kroki w tył, rozbieg i z bani w ściane, nie wiem gdzie zaczepia VNMa :|
  • Bronias

Proszę.
    My tu o takich przyjemnych tematach jak "Turbówki" a ktoś jeszcze dissy rozpamiętuje.
    Czyżby to nie był koniec?
  • EJKEJEJ

n awinal ze vnm przegrał wiec nie zaczepił jimsa ale vnm moze sie obrazic za to ze go nie docen il czy cos kmin isz??? a ogółem mdla mnie jims rozpierdolił fAłENEMA a diox??? niech gra patryk gra
| |

dla ludzi interesujacych sie sztuką wypowiadania sie na wolno...

Fotki

Miejsca grona (1)