Freestyle [1217]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • EJKEJEJ

hejterem to moge byuc jakichs kozakow

a dlaczego mnie to boli??? bo kurwa slabsi mc dissuja lepszych i kurwa bez sensu jest jechac po całym woccu jak tet pojechal tylko ciebie a pozatym.mnie wali to co robicie ze soba pozdro
  • EJKEJEJ

>Pan Cogito=NANOS napisał
    >eee....spokojniej??:)
    >5
    >spopkojnie bez nerwów, po co to komu??
    >Diox przekazał to co chciał i nie wiem ale ja to
    >zrozumieałem i jak dla mnie wszystko jest
    >jasne.przeczytajcie jeszcze raz jeśli nie rozumiecie 5
    >pzdr.

karol daj mi troiche popisac i pozdro dla ...wieszkogo
  • tokar

to śmieszne... miałem się nie odzywać tu na forum, ale to śmieszne. Cała ta sytuacja wczorajsza w parku Sowińskiego i dzisiejsza na gronie... Ciekawe kiedy padną strzały, bo ciśnienie rośnie...?!?!?! he!

P.S Szkoda, że jednak Diox się nie skusił na battle. Ja jednak (jak i większość) bardzo dobrze rozumiem o czym freestyluje Muflon. Nie mam jeszcze zatorów w uszach...

• Anonim

"trzy... trzy to muflon kurwo ,podnies głowę, opuść wzrok
    robie krok, ide w dobrą stronę, niosę flow...
    moze ktos z twoich ludzi lubi kiedy kleisz takie gadki
    my gnieciemy takich jak wy choc jestesmy liberalni"

ze względu na to, że przecinek znajduje się po słowie "kurwo", a nie po słowie "muflon" zinterpretowalem to jako pojzd po muflonie.
    popraw mnie jesli sie myle.
  • Anonim

>patryk. skoczylas. DIOX napisał
    >Oryn: spuśc sie sobie na łeb baranie. nawet nie podejme z
    >toba dyskusji bo w dupie byles i gówno widziales. :) głupi
    >jestes. :))
    Byłem na tyle blisko żeby widziec te Twoje metne oczka błędnie szukające rozumu.
    >nie rozumiem wogole po chuj spekulujecie na temat Leszka w
    >tych kwestiach. to moj beef z tetem a nie leszka z kims.
    To zdanie chyba sie bardziej odnosi do Ciebie i Twojego trucia.
  • Bośniak

buahahahhahahahahaha jesteście zajebiści wszyscy; D
  • Mesto

nice ... junes a to nie bardziej taki Jerry Springer ? :D piontka
  • DIOX/ HIFI BANDA

pfff.. do uslyszenia na plytach.
    fristajl pajac rox

a metne oczka to bym mial gdybys moze podbil i powiedzial co masz do powiedzenia tam na miejscu. nie problem bylo mnie odszukac... ale w oczy to ćśśśśśśśś...
  • Anonim

Wiem, ze przeciagam tą smetną gadke, ale musze Cie o cos spytac. Caly czas gadasz, ze juz nie freestyle'ujesz za to piszesz

>a jak zlapal wczutke ze swoimi ziomkami to mogl podbic do
    >mnie , pogadac ze chce wyjsc na wolne style i byloby
    >inaczej...
    dziwny jestes
  • Klasiik

>patryk. skoczylas. DIOX napisał

>fristajl pajac rox

Nie za dużo słów pada z twoich ust?
  • Anonim

wydaje mi sie, ze miejscem do rozwiązywania sporow w hip-hopie jest scena, a nie forum.
  • DIOX/ HIFI BANDA

nie wiem gdzie jest tutaj pytanie, ale tak. pisze. pisze sobie tak samo jak piszesz ty, twoj ziomek i twoja kolezanka. pisze sobie, ale moge jednoczesnie cie prosic zebys chcac zadac mi pytanie kontaktowal sie na mail albo prywatnie. odcinam sie z gadki ktora opiera sie na pierdoleniu bo paru baranow nie zrozumialo 4 linijek.

a co do wolnych styli to mowie o wyjsciu na wolne style a nie robienie z tego teatru, bo ja nie jestem juz takim mc. nie robie widowiska ze swoich fristajli. rapuje sobie, wolnostylizuje podwórkowo. rozumiesz? nie potrzebuje publicznie pojawiac sie z czyms, co jest ewidentnie podwórkową jazdą. rozumiem muflona. to sposob na pokazanie sie szerszej publicznosci, ale nie mam sobie z nim czego wyjasniac. nazwal mnie pedalem, dostał w jape, tetris o tym nawinął, skomentowalem za co dostal jednoczesnie nie ublizajac mu, nie znam jego rapu, wbijam chuj w to wszystko i nie mam ochoty sie nikomu z tego tlumaczyc wiec prosze zrozumcie tak niewiele prostych faktów, spiszcie sobie to , rozrysujcie jesli to jest problemem i dajcie spokoj.

pozdrawiam.
  • Anonim

Raczej skłaniał bym się ku temu, że nie wiesz co piszesz niż, że ktoś cie nie zrozumiał.
    W ogole to czemu mnie nazywasz baranem?
    aż tak cię rozwscieczyłem, że nie jestes w stanie wyprowadzić mnie z błędu i podyskutować?
  • Guzol

ciekawi mnie jedno..muflon pocisnoł ci przy dość dużej publiczność masz zamiar jakos na to odpowiedzieć? czy bedziesz sie o nim wypowiadal tylko na forach? :/
  • EJKEJEJ

wiesz co guzol ja podejrzewam ze diox nie odpowie bo ma muflona za gnoja ale jednak go szanuje w koncu muflon tez wygrał wbw a diox po wbw 2005 w walkach z tetem juz sie chyba boi jechac na wolno POZDROOOO
  • Czy szejść

zastanawiam sie, czy nie wyjebac tego tematu.
  • Cieniu71

wyjeb; ) bo sie po zabijają :D
  • Guzol

Bamboleo zostaw dobra dyskusja jest....szacunek szacunkiem.....ale honor to inna sprawa...muflon pojechal mu przy duzej publicznosci...ale co z tym bedzie dalej zalezy tylko od Dioxa
  • Kuba

hmm napierdalanie kurew czyli to co na freestylu najwaniejsze. diox chyba sobie kpisz z całej tej idei pisząc że muflon był spięty jak co, majtki. no zajebiście że fizycznie niejednego przerastasz.
  • Anonim

i moze dla Dioxa odpowiedz ma byc kwestia tego czy jest on honorowym czlowiekiem? bo chyba nie zrozumialem?
| |

dla ludzi interesujacych sie sztuką wypowiadania sie na wolno...

Fotki

Miejsca grona (1)