Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Kisiel

• 04/05/2007 13:57
    Hmmmm... No dość ciekawie się zrobiło, zachaczył w swoim dissie Dużego Pe, reszte składu Wiesz O Co Chodzi a także VNM'a no i jednego z FP czyli Muflona. Moim zdaniem nie rozważne posunięcie, nie daje sobie rady z samym Tetem i nagrywa diss bez mega panczy, za to zachacza jeszcze innych MC, którzy za pewne go zjedzą. Czekam aż ktoś założy tu temat "Diox R.I.P.". I to gadanie w dissie o tym, żeby satanęli z Nim na pięści i mieszanie w to Grammatika, wątpie, że to się Leszkowi podoba.
  • Przemo

• 04/05/2007 14:54
    Muflon dissujesz; ] ? ... a ostatnio robiłeś audycje o dissach no i teraz o Ciebie zahaczyło :P
  • Friz

• 04/05/2007 16:49
    Nie wiem jak Wy, ale ja też się czuje zdissowany :D
  • Pan Kisiel

• 04/05/2007 16:51
    To kupuj bit na allegro i nagrywaj riposte.
  • Friz

• 04/05/2007 18:12
    jakie allegro....eJaya mam skitranego na płytce :DDD
  • Cieniu71

• 04/05/2007 23:38
    a macie linka, do tego dissu, bo słyszałem tylko odpowiedź teta, która była syta...
  • Przemo

• MICAŁ

• 05/05/2007 11:08
    http://s004.wyslijto.pl/?file_id=06... - robocza wersja
  • MICAŁ

• 05/05/2007 11:28
    popr - http://s004.wyslijto.pl/index.php?f...
  • zrobisz jak zrobisz

• 05/05/2007 17:29
    a odpowiedź Tetrisa ktoś wrzuci?
  • Bronias

• 05/05/2007 17:55
    Ostatnio gdzieś przeczytałem że Mezo disował Dioxa. Prawda?
  • Mesto

• 05/05/2007 19:23
    hmm przeczytac to mogles ostatnio, a beef to byl chyba jakies ponad 2 lata temu; ] no w sumie calkiem spoko kawalek, moze nawet bardziej sie jaram niz dissem teta bo wiecej kojarze a u tetrisa bylo bardzo duzo chyba jakis prywatnych akcji i jeszcze nie wprost... piontka
  • solar

• 05/05/2007 20:02
    dla mnie to mega gówno
    zero panczy, kawałek przynudzający, bit średni.
  • Mesto

• 05/05/2007 21:53
    no ale na to ze nie ma panczy to nawet sam diox zwrocil uwage ze takie bajery jaraja tylko kumpli tetrisa; ] no mimo to dla mnie jest ok zarowno jeden i drugi; ] piontka
  • Przemo

• 05/05/2007 23:36
    jest nowa odpowiedz Teta ... sobie niezle zrobil jaja z Dioxa :P

http://s000.wyslijto.pl/index.php?f...
  • .

• 06/05/2007 11:44
    dla mnie dobry diss dioxa, a niektórzy mogą nie skumać niektórych wersów
  • lukasz

• 06/05/2007 12:50
    tak, tak. :)

tet rozjebał
  • Jesion

• 06/05/2007 14:18
    Tet pojechal dobbrze, nie musial co sie wysilac, smiechowe i fajne; P
  • tokar

• 06/05/2007 16:15
    hyeh. Wydaje mi się, że Diox podobnie jak rok temu Tede pragnie rozgłosu. Zagrał na zajebistej płycie Eldo i mu stanął. JEst tak mały i głupi, że nikt go nie zauważa. Zawsze był królem spiny, miał "flow" i te "setki punchy". jedyny Mc, który tak naprawde latał na tym swojim opsikanym fejmie. Król forum na hip-hop.pl, nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta jak płakał kiedy odpadł w "II" rundzie 2004roku? (Przykro jest przegrać z dziewczyną...) Nigdy się nie potrafił pogodzić z porażką...
    Bo najtrudniej jest pogodzić się z samym sobą...
    Obrażając żywe legendy freestylu zakopał sam siebie na tych powązkach koło "ulic miasta"...
    Miałem go za więcej...
  • Friz

• 06/05/2007 16:18
    Zgadzam się z Tokarem. Desperackie szukanie fejmu, ot co.
  • Mesto

• 06/05/2007 16:52
    no nie wiem czy chodzi o rozglos ogolnie to diox jest spoko raperem ale prywatnie, co widac po tych dissach i kiedys pamietam na gronie nawet raz bylo ze jest dosyc malo cierpliwy i klotliwy ...; ] nie chodzi o jakis rozglos to chyba za sprawa temperamentu :P a nie pancze byly chyba jego mocna strona tylko raczej skladal techniczne wersy ... a co awers-one to wg mnie nie slusznie przegral; ] wiec moze dlatego nie moze sie pogodzic ...; ] piontka
  • Mesto

• 06/05/2007 16:55
    a tak apropo to te wszystkie ostatnie dissy lacznie z tede-plomien, pih-pe, tetris-reszta jakies z dupy sa strasznie ...; ] to nie zadna wojna gangow, nikt nie posuwal niczyjej panny ( chyba :P), wiec wogole nie wiem po co sie chlopaki tak spinaja ... fajnie sie tego slucha ale moze lepiej by bylo jak by sobie chlopaki pogadali przy piwku o hiphopie a nie kloca sie ktory jest lepszy a nagrywaja w zupelnie innych klimatach ... yo!
  • Cieniu71

• 06/05/2007 18:24
    ale Tet zachował dume i honor, takiej odpowiedzi na diss jeszcze w zyciu nie słyszałem, Tet zachował się bardzo porządnie i dlatego sie tym jaram :)
  • tokar

• 06/05/2007 18:50
    ja poprostu uważam, że Mesto czuje sentyment do Dioxa, albo go poprostu lubi i ma do tego prawo. Ja oceniam Dioxa po zachowaniu z bitew i internetu w którym jest chyba wszędzie i jest typowym stareotypowym hejterem z utworu "Ziom za Ziomem", bo chyba bez kolegów sam to nikomu by nie zagroził. JEst poprostu kurduplem którym każdy pomiata. Przekonał się na wbw2005 w której publika stłamsila go po "wygranej" z Dolarem i przegranej z Tetrisem tak, że musiał skończyć karierę.
    Technika i flo które ciągle Diox podkreśla przyznam są niezłe, ale nie jest to jakaś rewelacja na skale Polski. Stadardowo jak na dzisiejsze wymogi...
    Ale jeżeli chce się porównywać merytorycznie i nawet techniczne do Teta to ostro upadł na łepetynę i przydałby mu się zimny prysznic. Wogóle jestem w szoku, że tak bez sensu do wszystkich wyskoczył. Mr. Patryk przypomina mi Napoleona. Tzn człowieka, który ma jego kompleks. A nawet jakby go uznać za tego Napoleona to raczej czeka go zesłanie na wyspę Św. Heleny. Kawałek z Eldo i diss na Teta i innych Mc's to chyba takie jego 100dni rozpaczy. Pozdrawiam :)
  • Jesion

• 06/05/2007 19:13
    Tokar, Ty bardzo madrze piszesz, jestem za tym :)
    pozdro
  • Maciek Be, co nie?

• 06/05/2007 19:46
    Tokar chyba jesteś zakochany w tetrisie bez kitu. Chciałby zobaczyć jak pomiatasz dioxem hehe
  • Cieniu71

• 06/05/2007 20:09
    miłość nie zna granic:D nie no jocke :P ale ma racje, Diox jest śmieszny; ) w ogole zero poziomu na wbw 2005, ale to przemilcze, jak wygrał z Dolarem to już przemilczałem, ale że ze Skowem ? bez sensu ale jeszcze nagrał diss, to juz w ogole porażka
  • .

• 06/05/2007 20:12
    a znasz go że mówisz że śmieszny?
  • Czy szejść

• 06/05/2007 20:18
    nie no, ja mysle, ze oczywiscie swoja opinie mozna jak najbardziej miec, ale ja bym nie wyrazal ja w tak mocny sposob jak Tokar. Piec.
  • Maciek Be, co nie?

• 06/05/2007 20:35
    Ej ale to że wygrał ze Skowem i z Dolarem nie czyni go śmiesznym, bo przecież nie on był w jury i nie on zdecydował że wygra, więc nie szukajcie na siłe ...
  • tokar

• 06/05/2007 21:13
    Dobra, Diox jest super(najlepszy polski raper i freestylowiec), a Tetris nie! Pasi?
  • gospel gos

• 06/05/2007 21:25
    a może oni sobie tylko żartują i nie ma żadnego bifu chłopaki są kochankami z z kola polarnego takie jest moije zdanie ale moge sie mylić
  • Friz

• 06/05/2007 22:08
    może to jakieś grube baby xD
  • Cieniu71

• 06/05/2007 23:16
    hahaha umarlem :)
  • Mesto

• 07/05/2007 01:54
    >Tokar napisał
    >ja poprostu uważam, że Mesto czuje sentyment do Dioxa,
    >albo go poprostu lubi i ma do tego prawo.

hmm sentyment to nie bo nie mam z nim zadnych wspomnien raczej ...heh ale to nie jest tak ze tetris jest zajebisty tylko nie doceniony przez jury na wbw a diox ssie ... fakt, jego "zakonczenie kariery" bylo zbytnio przesadzone biorac pod uwage jego status, i troche nie udane bo w sumie nie pierdolnal nikogo z dynki :P ale ma u mnie szacunek za swoje osiagi, poza wbw nagral pare epek z tego 1 mi sie zajebiscie podobala, dho sie kiedys tez jaralem... a sporo zebranych tutaj forumowiczow pewnie wtedy nie wiedziala ze jest takie cos jak podziemie... jednak nie sentyment a raczej dystans ... oceniam go w miare pozytywnie pomimo "wyplacania lisci" bo to akurat kompletnie mija sie z walka na slowa; ] a wiekszy szacunek i tak mam do teta bo to jaki jest prywatnie czy sie pokazuje gdzies tam czy nie mnie w sumie malo mnie obchodzi, ale jest o wiele bardziej kreatywnym raperem i tez mc, i ma wg mnie mega zajebiste porownania ... wole tetrisa podsumowujac a co do kwestii beefu nie jestem za zadnym bo to sa kawalki co bardziej uderzaja w sfere prywatna wiec nie wnikam, slucham, nie oceniam ...; ] piontka
  • Aviador (22pm)

• 07/05/2007 10:04
    fajnie KARAT ze Ty ZNASZ DIOX'a, albo TOKARA i w ogole... ale np. ja Grzegorza Halamy jakos specjalnie nie znam, a dam sobie uciac reke, ze jest smieszny!
    Pozdrawiam i w nadchodzacym roku zycze dystansu!
  • .

• 07/05/2007 11:22
    a napisałem gdzieś że znam jednego albo drugiego?
  • Pan Kisiel

• 07/05/2007 11:40
    >ale np. ja Grzegorza Halamy jakos specjalnie nie znam, a dam
    >sobie uciac reke, ze jest smieszny!

Straciłbyś rękę dzieciaku, Grzesiu Halama jest na codzień tak pochmurną osobą jak wczorajszy Warszawski dzień... (dla ludzi z po za Warszawy powiem, że wczoraj cały dzień były chmury i padał deszcz...).
  • eNAeNOeS.

• 07/05/2007 15:34
    Te Tris vs. Diox
    proste tet wymiata przy dioxie(ale za tym przemawia zapewne lokalny patriotyzm :) ) nie wnikajcie kto jest jakiś tam na codzień, mają beef więc oceniajcie ich umiejętnosci. po prostu trzaba być obiektywnym w pewnych sprawach...więc.... odpowidź Te Trisa najpierw wywołała we mnie "sympatyczne zdziwienie" i salwy śmiechu, ale po następnych przesłuchaniach tego traka wydaje mi sieee iż nie ośmieszył dox`a ale siebie. według mnie ten konflitk to gówno i gównem zostanie. to jest tylko moje skromne zdanie i jesli coś komuś nie pasuje to przepraszam.
    ciekaw jestem co będze dalej..?
    big up
    5
  • Klasiik

• 07/05/2007 15:38
    Mi nie pasuje i nie przyjmuję przeprosin!
| |

dla ludzi interesujacych sie sztuką wypowiadania sie na wolno...

Fotki

Miejsca grona (1)