-
Anonim
Cześć, opcja jest dość nietypowa. Jakiś czas temu zdarzyło nam się grać na zupełnie hardkorowej imprezie gdzie poza nami grały składy metalowe i hard rockowe (przynajmniej tak mi się wydaje :D). Przyjęcie było na tyle cieplutkie, że chłopaki zaprosili nas na większą imprezkę o której mowa w temacie.
Info:
gdzie:Pub Wetlina, ul. Wałbrzyska 11 (przy metrze SŁUŻEW, centrum
handlowe LAND)
kiedy: 6 grudnia 2009
o której: wpadajcie 18 - 19
wjazd: 20zł (dodają płytę do bilietu) - WIĘC JAK CHCECIE WEJŚĆ ZA FRIKO KONIECZNIE DAJCIE ZNAĆ TO WPISZE NA LISTE!
więcej info: http://forum.hard-core.pl/viewtopic... -
pacia
-
Cereal Killer
-
Murzyn
-
-
shmdrv
Nie jestem fanem stricte hardcoru, ale na Was bym się wybrał. Mejbi, mejbi, chociaż cena biletu mnie lekko przeraża. -
Daniel.
Przecież Solar wyraźnie napisał, że może cię wpisać na listę i masz wjazd za free :) -
krzywo
-
..:: mee~lek ::..
Chętnie bym wpadł, ale nie wiem jeszcze czy będę miał co z dzieciakiem zrobić. Do kiedy Solar trzeba Ci dać znać odnośnie wpisania na listę? -
Anonim
no powiedzmy, że do 5 grudnia (wieczór) dajcie znac kto chce wbić za friko. Nieważne czy sie znamy czy nie - moge wpisać. -
Anonim
dobra, piszcie kto chce wejsc za friko (znajomych tez mozecie dawac - ja na prawde moge wpisac opór osob) na prv, a ja to ogarne jak wroce z krakowa I NA PEWNO WEJDZIECIE. -
Anonim
-
Mazi
dobre gówno, dobrze, że Wróbel się dołączył, to też jego ludzie zaczęli się schodzić i w pewnym momencie była konkret frekwencja :) -
Mariusz
-
-
Mazi
>Mariusz napisał
>najebaliscie sie chociaz?;p
Dwa słowa: Wiśniówka Lubelska