Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Cześć, opcja jest dość nietypowa. Jakiś czas temu zdarzyło nam się grać na zupełnie hardkorowej imprezie gdzie poza nami grały składy metalowe i hard rockowe (przynajmniej tak mi się wydaje :D). Przyjęcie było na tyle cieplutkie, że chłopaki zaprosili nas na większą imprezkę o której mowa w temacie.

Info:
    gdzie:Pub Wetlina, ul. Wałbrzyska 11 (przy metrze SŁUŻEW, centrum
    handlowe LAND)
    kiedy: 6 grudnia 2009
    o której: wpadajcie 18 - 19
    wjazd: 20zł (dodają płytę do bilietu) - WIĘC JAK CHCECIE WEJŚĆ ZA FRIKO KONIECZNIE DAJCIE ZNAĆ TO WPISZE NA LISTE!

więcej info: http://forum.hard-core.pl/viewtopic...
  • pacia

e, to dla brudasow! hihih
  • Cereal Killer

"full tandeta niespodzianka na rapie"
  • Murzyn

moze moze ktoz to wie...
    Moja ulubiona okolica akurat...
  • shmdrv

Nie jestem fanem stricte hardcoru, ale na Was bym się wybrał. Mejbi, mejbi, chociaż cena biletu mnie lekko przeraża.
  • Daniel.

Przecież Solar wyraźnie napisał, że może cię wpisać na listę i masz wjazd za free :)
  • krzywo

a co to za płytka ,którą dodają do biletu ?
  • ..:: mee~lek ::..

Chętnie bym wpadł, ale nie wiem jeszcze czy będę miał co z dzieciakiem zrobić. Do kiedy Solar trzeba Ci dać znać odnośnie wpisania na listę?
  • Anonim

no powiedzmy, że do 5 grudnia (wieczór) dajcie znac kto chce wbić za friko. Nieważne czy sie znamy czy nie - moge wpisać.
  • Anonim

dobra, piszcie kto chce wejsc za friko (znajomych tez mozecie dawac - ja na prawde moge wpisac opór osob) na prv, a ja to ogarne jak wroce z krakowa I NA PEWNO WEJDZIECIE.
  • Anonim

wpadajcie!
  • Mazi

dobre gówno, dobrze, że Wróbel się dołączył, to też jego ludzie zaczęli się schodzić i w pewnym momencie była konkret frekwencja :)
  • Mariusz

najebaliscie sie chociaz?;p
  • Czy szejść

Wrobel dobry wariat od tylu lat
  • Mazi

>Mariusz napisał
    >najebaliscie sie chociaz?;p

Dwa słowa: Wiśniówka Lubelska