- 1
- 2
-
Anonim
20 września - niedziela
Park Szczęśliwicki na Ochocie (Wwa)
______________________________ _______
Ośrodek Kultury Ochoty
zaprasza na
"OKOwOKO Freestyle Rap Battle
zmierzą się: <Duża Scena>
Flint vs. Muflon vs. Pogo vs. zwycięzca eliminacji
sędziuje: publiczność
prowadzi: Rufin MC
gra: DJ Spike
nagroda: 600pln + OKOliczny upominek
______________________________ ________
Eliminacje:
<Freestyle'owy Namiot>
start 13:30 !
zapisy: 13:00
czuwa i prowadzi: Rufin MC
czuwa i czuwa: Proceente
czuwa i gra: DJ Spike
TYLKO ZWYCIĘZCA ELIMINACJI
BIERZE UDZIAŁ W TURNIEJU GŁÓWNYM
NA DUŻEJ SCENIE !
______________________________ ________ -
Albi...!
-
Lazy
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
ogolnie tak, najpierw byly pre-elimki o to jedno miejsce w glownej bitwie. 10 osob wzielo udzial, byly wejscia na temat - wylonili z nich 4 osoby i byly polfinaly:
wawson -> solar -> solar
albi -> bonez -> bonez
i beka, bo albi przegral TYLKO DLA TEGO, ze wypsnela mu sie 'KURWA', a bylo mowione od poczatku, ze jedno przeklenstwo i dyskwalifikacja.
potem w finale pre-elimek:
solar-bonez -> solar
potem byly walki juz na glownej scenie (bo te wczesniejsze byly w jakims smieciowy namiocie) no i tak:
muflon - flint -> muflon
solar - pogo -> pogo
solar - muflon -> solar ( bo muflon rzucil kurwe:DD)
pogo - flint -> flint
solar - flint -> solar
muflon - pogo -> muflon
no i final.
solar - muflon -> muflon (po dogrywce)
ogolnie jestem wkurwiony, bo reszta uczesnikow jako, ze byla zaproszona miala umowy, i jakis hajs, tam po 200 czy 300 zl nie wiem. ja za przejscie elimek nie dostalem NIC. Wiadomo bylo, ze jest 600 zl za pierwsze miejsce i nic poza tym. Rufin natomiast wymyslil, ze jeszcze pozbiera hajs od publiki, no i nawrzucali tam troche (nie wiem ile) i TO TEZ POSZLO DLA ZWYCIEZCY.
podsumowując, nazapierdaalem sie jak wół, z elimek wyszedlem, zajalem drugie miejsce i nie dostalem
N
I
C
troche mnie to wkurwia, chociaz wiem, ze nikt nic nie obiecywal.
solar sie sprzedal,
elo, spoko bitwa; ] aczkolwiek to, ze nie mozna bylo przeklinac i publika byla martwa tak samo jak bity dj'a spike'a nieco przymulilo atmosfere.
-
Paulina
-
Anonim
ja nagrywalem najbardziej kozackie wejscia eliminacyjne - umieszcze je jeszcze dzisiaj :D -
Anonim
dobra, najmocniejsze uderzenia z pre-elimek już są. sory, za marną jakość i obrócony obraz, ale nagrywałem chujowym telefonem i nie umiem tego obrócić. tymniemniej beka jezd ona:
http://www.youtube.com/watch?v=UhfA... - AXEL
http://www.youtube.com/watch?v=k_Ar... - NIEPOKONANY
http://www.youtube.com/watch?v=tzwL... - HELENA
klasyczki, serio; d -
Albi...!
leje na to ! ! ! :D
powiedzialem "kurw" a nie "kurwa" :D
a tak w ogóle to Niepokonany Helena i ziom na A który woli babcie od dziadka wymietli :D -
Anonim
-
Anonim
to widze, ze bitwa jako sama bitwa moze byc, tylko zasady i w ogole oraganizacja po chuju wyszla? heee, to dziwnie..no ale brawo chlopaki za sam pokaz. -
Anonim
organizacja spoko raczej wyszla, dobrze Rufin ogarnal, nie ma co sie przypierdalac. ja tylko smęce bo wyszedlem najgorzej, no, ale chuj z tym; ] -
Anonim
aha, no moze najgorzej pod wzgledem, ze nic nie miales z tego, ale wypadles dobrze;) najwazniejsze, ze bitwa byla dobra. -
krzywo
oj było kozacko podsumowując całą impreze, a z Tobą solar... łącze się w bólu -
Lazy
ogolnie bylo spoko natomiast w finale dogrywka byla niepotrzebna. Muflon wygral i bylo to slychac w ocenie publiki.
Co do przeklinania to faktycznie troche dziwne to bylo, ale w sumie dosc logiczne na takiej imprezie :)
W sumie jaram sie calkiem i propsuje czworke z glownej sceny :D
A widzial ktos jak marika zagrala? -
Klasiik
>A widzial ktos jak marika zagrala?
Widziałem, jak wyglądała, i to wystarczy.
-
Lazy
a sie dziwiles jak ci mowilem w sobote ze tylko na gronie sie lansujesz :D -
..:: mee~lek ::..
-
bo wola to moje zycie!
bo wola to zycie mojej babci!
łuuuuuuuuuuuuuuuu
- 1
- 2