-
juz wiadomo, ze w niedziele o 18 jest HHSubwaySeries, wpadajcie wszyscy fristajlowcy!
-
Murzyn
-
-
-
..:: mee~lek ::..
-
-
Dzis o 18 znow nakurwiamy, uwaga mlode raperzyny: ostatnio Wawson zarapowal jeden wers, ktory pokazali w TVN Warszawa, wiec jak widac jest szansa zgarnac fejm. Do zobaczyska!
-
Docent
Witam, jedno pytanie: 17latek nie będzie(mam taką nadzieję) za młody żeby z wami pofristajlować?; ) -
Wawson
>Docent napisał
>Witam, jedno pytanie: 17latek nie będzie(mam taką
>nadzieję) za młody żeby z wami pofristajlować?; )
nie ma żadnych ograniczeń wiekowych, wbijaj
-
Docent
-
*
>Wawson pfff napisał
>>Docent napisał
>>Witam, jedno pytanie: 17latek nie będzie(mam taką
>>nadzieję) za młody żeby z wami pofristajlować?; )
>
>nie ma żadnych ograniczeń wiekowych, wbijaj
>
czego warszawskim przykladem jestem ja :D
-
Daniel.
Będzie gdzieś można znaleźć filmik, który wczoraj był kręcony na subway'u? -
Już 12. edycja Hip Hop Subway Series odbędzie się wyjątkowo w sobotę o 17.00. Chodzi jednak o niemałe wydarzenie - WPADA KID LUCKY (NYC), TWÓRCA HHSS i zobaczy jak reprezentujemy podziemny beatbox i freestyle w Polandii!
Jełśli pogoda dopisze, po wyjściu z metra udamy się do Planu B na miażdżącą mózgi jam sesję na wolny...m powietrzu, pod kolumnami. Weź na wszelki wypadek swój mikrofon i kabel.
Udział w zdarzeniu jest całkowicie darmowy, dlatego powiedz wszystkim i wpadaj. Dzień wcześniej Kid Lucky zagra koncert w Powiększeniu http://zegartiktaka.tumblr.com/post... -
Mr.pm :D
-
-
*
-
-
Wawson
Jutro tj. 30 maja o 18:00 kolejna edycja Hip Hop Subway series, wpadaaaaaaaaaajcie