Freestyle [1218]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Czy szejść

Wszyscy fristajlujacy wpadajcie do Metra Politechnika tam gdzie zwykle w niedziele o 19! Bedzie duzo bboxerow, wokalistek itp, wiec klimat przedni jak zwykle. Widzimy sie!
  • Czy szejść

To juz dzis, wpadajcie fristajlowcy!

Dodatkowe info: jesli ktos chce bierzcie biale koszulki, beda sprejowane loga HHSS. Przed przed przed!
  • Albi...!

o bardzo kozacznie :D
  • Anonim

bendem
  • Czy szejść

Hejho dzieciaki, w ta niedziele w tym samym miejscu o 19 znow jam w metrze! Wpadajcie WSZYSCY FRISTAJLOWCY, ostatnio byly pustki!
  • Anonim

poprawka, jednak o 18 ustawka.
  • Czy szejść

owszem, co nie zmienia faktu, ze wszyscy fristajlowcy jak najmilej widziani! Wpadajcie tlumnie!
  • krzywo

może i bym wpadł.. ale powiedzcie o której to się tak średnio kończy i gdzie ?
  • Anonim

mozesz sobie isc kiedy chcesz :)
    ogolnie to jesli bedzie to wygladalo tak jak zwykle to dzieje sie to w kilku miejscach.

1. Politechnika
    2. przejazd metrem na metro Wilanowska
    3. Wilanowska
    4. powrot na Politechnike i potem w planie jest wycieczka pod Plan B na pl. Zbawiciela.

takze troche sie nabiegamy, ostatnio skonczylo sie o 22.
  • Anonim

http://naukabeatbox.tumblr.com/post...

tiktak kazal przekazac :)
  • Abbadon>Tańczący na Zgliszczach

modżajto hahaha kurwa odpadłem... :)
  • Czy szejść

18.10 zapraszamy na kolejny jam z serii HHSS. Spotykamy sie we wnece M.Politechnika o 18. Wpadajcie tlumnie!
  • Możej

Ja się spóźnię i będę koło 18:30 - więc Albi, albo 3-6 - napiszcie mi smsa, gdzie jesteście tak koło tej pory, to się dołączę.
  • DELUR

w metrze nie ma zasiegu
  • Anonim

>Delur napisał
    >w metrze nie ma zasiegu

NA stacji jest
  • Czy szejść

Mordeczko, prawdpodobnie bedizemy wtedy jeszcze na Politechnice, ale odezwij sie do mnie, bo stracilem Twoj numer.
  • pacia

nie bedzie mnie dzisiaj/ solarun
  • Anonim

W te niedziele jest kolejny jam, widzimy sie o 18 na Metro Politechnika!
  • Czy szejść

Fristajlowe mordeczki, wpadajcie dzisiaj o 15 na Metro Politechnika, albowiem odbedzie sie tam kolejna edycja Hip Hop Subway Series. Tym razem z racji zblizajacego sie WBW Beatbox bedzie tam duzo bitboxowych braci, wiec musimy pokazac, ze fristajlowcy tez trzymaja sie dzielnie. Wpadajcie koniecznie nie zaslaniajac sie stazem! Po po
  • Gluchos

Może ktoś powiedzieć jak to mniej-więcej wygląda ile trwa itd? Bo pierwszy albo drugi weeekend stycznia będę w wwa, to może warto byłoby zawitać.
  • 1
  • 2