- 1
- 2
-
Wszyscy fristajlujacy wpadajcie do Metra Politechnika tam gdzie zwykle w niedziele o 19! Bedzie duzo bboxerow, wokalistek itp, wiec klimat przedni jak zwykle. Widzimy sie!
-
To juz dzis, wpadajcie fristajlowcy!
Dodatkowe info: jesli ktos chce bierzcie biale koszulki, beda sprejowane loga HHSS. Przed przed przed! -
Albi...!
-
Anonim
-
-
Hejho dzieciaki, w ta niedziele w tym samym miejscu o 19 znow jam w metrze! Wpadajcie WSZYSCY FRISTAJLOWCY, ostatnio byly pustki!
-
Anonim
-
owszem, co nie zmienia faktu, ze wszyscy fristajlowcy jak najmilej widziani! Wpadajcie tlumnie!
-
krzywo
może i bym wpadł.. ale powiedzcie o której to się tak średnio kończy i gdzie ? -
Anonim
mozesz sobie isc kiedy chcesz :)
ogolnie to jesli bedzie to wygladalo tak jak zwykle to dzieje sie to w kilku miejscach.
1. Politechnika
2. przejazd metrem na metro Wilanowska
3. Wilanowska
4. powrot na Politechnike i potem w planie jest wycieczka pod Plan B na pl. Zbawiciela.
takze troche sie nabiegamy, ostatnio skonczylo sie o 22. -
Anonim
-
Abbadon>Tańczący na Zgliszczach
-
18.10 zapraszamy na kolejny jam z serii HHSS. Spotykamy sie we wnece M.Politechnika o 18. Wpadajcie tlumnie!
-
Możej
Ja się spóźnię i będę koło 18:30 - więc Albi, albo 3-6 - napiszcie mi smsa, gdzie jesteście tak koło tej pory, to się dołączę. -
DELUR
-
Anonim
-
Mordeczko, prawdpodobnie bedizemy wtedy jeszcze na Politechnice, ale odezwij sie do mnie, bo stracilem Twoj numer.
-
pacia
-
Anonim
W te niedziele jest kolejny jam, widzimy sie o 18 na Metro Politechnika! -
Fristajlowe mordeczki, wpadajcie dzisiaj o 15 na Metro Politechnika, albowiem odbedzie sie tam kolejna edycja Hip Hop Subway Series. Tym razem z racji zblizajacego sie WBW Beatbox bedzie tam duzo bitboxowych braci, wiec musimy pokazac, ze fristajlowcy tez trzymaja sie dzielnie. Wpadajcie koniecznie nie zaslaniajac sie stazem! Po po
-
Gluchos
Może ktoś powiedzieć jak to mniej-więcej wygląda ile trwa itd? Bo pierwszy albo drugi weeekend stycznia będę w wwa, to może warto byłoby zawitać.
- 1
- 2