-
Daro/Cęciak
Ema mam pytanie.Mam zamiar kupić sobie mpd 24.Czy jest ktoś kto posiada taki sprzęt,bądź miał styczność z nim?Jeśli tak to jakie wywarł na was wrażenie,jak się pracuje na mpd i czy wart jest zakupu??Z góry dzięki za ewentualną pomoc. -
Pejot
-
Daro/Cęciak
A jak jest z przejściem z klkania myszką i klawiaturą na pady??ogólnie ok 1,5 roku skrobię coś tam na fl studio a jak kupię mpd 24 to będe też korzystał z fl'a ale słyszałem że jest możliwość pracy bez kompa i z tego pewnie często bym korzystał ze względu na to że mieszkam w ciągu roku szkolnego w internacie i nie ma opcji żeby całego peceta zabrać ze sobą. -
Łozzz
-
-
Daro/Cęciak
>Łozo napisał
>Praca bez kompa to na MPC a nie MPD
No mpc to legendarna maszyna ale nie na kieszeń siedemnastolatka.A w pewnym artykule znalazłem taką wiadomość < Choć w komplecie nie znajduje się zewnętrzny zasilacz,
nie powinniśmy mieć problemu ze zdobyciem odpowiedniego.
Gdy już w niego się zaopatrzymy, możemy korzystać z MPD24
także z dala od komputera. -
Łozzz
Jeżeli mamy długie kable to owszem; )
Mpd to tylko maszyna sterująca. MPC jest maszyną do tworzenia muzyki samą w sobie, może działać z kompem, może i bez. -
Daro/Cęciak
No ok też tak myślałem ale lepiej się upewnić; P. Tak kminie że posiedzię jeszcze z dwa-trzy lata na fl'u reasonie i mpd 24 a potem zakupie właśnie mpc.. -
Anonim
ja mam do sprzedania MPD jakbys chcial, za 600 zł puszcze - sprzet idealny.