Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • eMATeI

>Łozo napisał
    >>eMATeI napisał
    >>SPINNER ZA TO ODPOWIEDZIALNY JEST!
    >
    >
    >Macie CANONA xh-a1 ?
    >

Dokładnie tak :)
  • Łozzz

SD/ HDV nagrywacie WBW ?
    Macie serwer czy YT ?

głównie pytam, bo chce wiedzieć jaka będzie kompresja :)

Znam obraz i możliwości tego Canona, można powiedzieć że się nim poniekąd jaram ( myślałem czy by go nie zakupić, ale wybór padł na co innego ), jak macie do tego jeszcze własny serwer na filmy to pewnie przyciągniecie do siebie publikę jak niegdyś limtv.
  • eMATeI

na wprowadzenie serwera i aolowskie playery nalegam intensywnie, mam nadzieje ze sie uda :) poki co jest yt, a format to o ile sie nie myle sd. tak wiec mysle ze bedzie ciekawie ogolnie :)
  • Anonim

>Dave napisał
    >czemu wyszedłeś tak wcześnie Plejer?

byłem pewny ze sie nie dostane. myliłem sie...
  • Anonim

chuj tam, lepiej na yt wrzucajcie bo znowu coś sie spierdoli i wielkie archiwum bitew pojdzie sie jebac.
  • eMATeI

>solar napisał
    >chuj tam, lepiej na yt wrzucajcie bo znowu coś sie
    >spierdoli i wielkie archiwum bitew pojdzie sie jebac.

jesli beda wszyscy wchodzic przez spinnera a nie yt to ok, choc mysle ze raczej strona aol.com razem z jej serwerami nie jest zagrozona naglym zamknieciem; )
  • Microphone Masters

>solar napisał
    >chuj tam, lepiej na yt wrzucajcie bo znowu coś sie
    >spierdoli i wielkie archiwum bitew pojdzie sie jebac.

na szczescie wielkie archiwum bitew nie poszlo sie jebac. wszystko od 2003r. jest i bedzie sie sukcesywnie pojawiac na wbw.pl tylko troche brakuje czasu zeby to ogarnac bo jest tego calkiem sporo.
  • ..:: mee~lek ::..

Widzę, że poziom rzeczywiście nie za dobry, choć ufam, że na kolejnych elimkach się będzie podnosił. Props 3-6! Propsik Wiciu.
  • .M

ej jak to jest wkoncu z niepełnoletnimi? mogą wejść, jak mówił Pe, czy wstep +18, jak pisze harlem na swojej stronie

5!
  • DELUR

zgoda rodzicow z http://highschoolparty.pl.tl/Tre%26... i wchodzisz przed 21