-
Siemian
no ja naprzykład w 2004 rok na mojej pierwszej Epce (Wtedy nie wiedziałem ze to Epka) jechałem po Mezie a w Intrze robiłem Cuty z jego kawałków . Czyli niby "jest pedałem" ale słucham Czyli "Grono jest pedałem" ale wchodze -
Albi...!
-
Murzyn
-
Siemian
no dobra te cuty to w takim wielkim cudzysłowie . Chłopaki nie zaśmiecajmy Solarowi wątku . -
-
Siemian
>Albi...! napisał
>o kurde nie wiedziałeś co to EP i cuty robiłeś :D
Albi źle mnie zrozumiałes . Nie chodzilo mi oto ze nie wiedziałem co to EP tylko oto ze nie wiedziałem ze to bedzie EP w sensie ze mialem nagrac płyte całą a wyszło EP -
ozi_ocb
motyw z telefonem "ten 3-6 to czasem na 3 roku nie był?" troche podchodzi mi Łoną "nie ufajcie Jażąbkowi"... a tak poza tym mixtape na kozaku jak dla mnie! -
ozi_ocb
>chojrak. napisał
>a co to w ogóle znaczy ppp ?
PPP = Program Powiększania Penisa?? hahahha -
Anonim
>ozi_ocb napisał
>motyw z telefonem "ten 3-6 to czasem na 3 roku nie był?"
>troche podchodzi mi Łoną "nie ufajcie Jażąbkowi"... a
>tak poza tym mixtape na kozaku jak dla mnie!
brawo, pierwszy ktory rozkminil fallow up -
pjentak
yup klkwurwa, jaramsie 3 kawalkami, alen up bo kurwa warto sprwadzic,emandnnio, daj mu bucha faryM! -
Anonim
-
Nasti
-
Tymi
-
pjentak
-
Anonim
mixtape w formie fizycznej juz jest i go sprzedaje!
gdyby ktoś reflektował odbiór osobisty w WWA i ma jutro czas ok. 17-19 to będę na BITWIE O MONTE CARLO o której temat jest na tym gronie pare pozycji niżej.
osoby które już wpłaciły hajs - max pojutrze wysyłam płytki.
nizej zdjecia tego jak to wyglada
-
Anonim
-
Anonim
-
v3n0m
-
Anonim
-
Anonim
Solar/Białas NA BANK do końca czerwca. NA BANK. A mixtape Białasa to ciezko powiedziec, aczkolwiek tez podejrzewam, ze nie dluzej niz miesiac -
v3n0m