Freestyle [1218]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Siemanko!
    Po wielu perturbacjach, pierwszy solowy krążek, na nielegalnej scenie HH, Warszawskiego rapera, Plejera -już jest! Projekt powstawał w ubiegłym roku, Znajduje się na nim 15 utworów. Na gościnie można usłyszeć takich reprezentantów Warszawskiego Underground’u jak Pjentack, czy Rin. Mixem materiału zajął się Klasiik. (oprócz +bonusów). Patroni medialni: LimTv, RadioRewers.
    Ściągnij - http://wyslijto.pl/plik/22d8l0b1se
    Sprawdź to!
  • passlack

W chuj pozytywnie zaskoczony jestem. Ta płyta ma "flow, technikę" a zwłaszcza CHARAKTER. Buńczuczna naprawdę symbolicznie, wyważona. Może trochę na wyrost, ale czuć serce włożone w płytę jak u Zeusa. Szczera prostota (w jak najbardziej dobrym słowa znaczeniu), tematyka może nie za odkrywcza, za to w całkiem świeży sposób przedstawiona.

Skrzywiony już jestem swoimi studiami - nazwijcie mnie magister blokers etc. - z socjologicznego punktu widzenia mnie porusza, ot co.

Tytuł 1. bitu poproszę.
  • Anonim

No, czekałem na tą płytę, bardzo podoba mi się styl Plejera.
    Ciekawe teksty, flow dobre wiadomo.
    Fajny skit 'hejting', z Multim tak ?

propsuję.
  • Łozzz

w sumie sprawdzilbym, ale...

"Limit dla niezarejestrowanych użytkowników dla tego pliku został przekroczony."
  • Anonim

dajcie jakies mirrory bo wyslijto zre gowno.
  • Anonim

Uplojduje się, trochę to potrwa...
  • ! jaco !

nareszcie:) Po dwóch odsłuchach bardzo mi sie podoba,wiec przy kolejnych już bede sie tylko jarać :) MMega Propss.
    Jak słysze "Wagary skit" to odrazu mi sie japa cieszy ^^ 5!
  • Anonim

na odsiebie nie powinno wygasnąć...

http://odsiebie.com/pokaz/1435660--...
  • Albi...!

no wreszcie... jak tylko wrócę do domu ściągam; ]
  • Mesto

no niezły ten skit wagary; ] "Masz nowy płaszcz?" no jest pare fajnych tracków, ale nie pasuje mi to co zawsze, czasem słowa się zlewają bo nawijasz je na odwal się... Ale niezłe niezłe.
  • Anonim

no tka nawijasz jakby na odpierdol, to najbardziej mnie drażni, a tak to całkiem ciekawie ale bez tego czegoś co pozwoliłoby abym wrócił do tego materiału. no chyba ze skit z Jacem bo to majstersztyk jest:D
  • Pij Mleko...

z tego co wiem od artysty(podobno) i jego dupy(ex?) to plyta powstawala przez 3lata ale sie nie znam

kiedys pewnie przeslucham tak samo przecyztam komentarze, jak nie ma dissu na mnie to se potne płuco zrobie trening na mase na pięty i ogole dupe. Plejer pokazał ze mozna wyjsc ze schematycznego tracenia zycia z blantem na lawace i tracic zycie z blantem w studiu
  • Michał

No,nareszcie sie doczekałem,dobra płyta,podoba mi sie flow,bity tez są dobre,ogólnie duży plus.
    W sumie nic nowego nie powiedziałem :P
  • Czy szejść

wreszcie wyszlo :-)

dobre wersy niektore w "Byc, czy nie byc" :D
  • Klasiik

Krzyk ulicy najlepszy kawałek moim zdaniem.
  • passlack

Skąd jest bit w Być, czy nie być?
  • >>>Gajo$<<<

Udało ci się brawo :D
  • Emerwu

skit wagary rozjebal xD
  • soomal xxx

Ja się jaram skitem hejting, leciał już chyba 10 razy.
  • Bachor

generalnie skity są mega dobrą warstwą płyty.
    Mistrzowskie featy pentaka oraz gorsze, ale stylowe rina.
    Gnereralnei na plus, ale popracuje na wypluwanie słów na majka, bo to mnhie wkurwia. Takie buczenie... blee..
  • 1
  • 2