Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Duże Pe

...ponieważ - cytuję managera klubu:

'te bitwy nie mają sensu, przychodzi stado dzieciaków, płoszy normalnych klientów a samo nic nie zamawia i jesteśmy w plecy'

Sorry.

Będę szukał adekwatnej miejscówki, może uda mi się jeszcze wyrobić na 2, 3 lub 9 stycznia (dajcie znać która data Wam najbardziej pasuje)
  • ..:: mee~lek ::..

Światem rządzą pieniądze, a nie zajawka. Nie wiedziałeś?; )
  • Mesto

hahahaha prawda w oczy kole; ] zdecydowanie 3.01, tego dnia na pewno będzie lepiej się myśleć niż 2.01
  • eMATeI

Proponuje wiec zrobic najazd na indeks, wbijac co pare dni, siadac zajmujac miejsca i na pytanie co zamiawiamy mowic ze czekamy na bitwe. Niech sobie nie mysla. Ciekawe czy bardziej im sie oplaca ploszenie gosci bez bitwy czy przy okazji bitwy. Na wieden! A z dat to chyba 3.01 lepsiejszy ony.
  • Mesto

w takiej sytuacji nadal będziesz dzieciakiem co nie kupi nic w barze tylko przyjdzie na bitwe; ] PIWO i BITWA raz!!!
  • eMATeI

albo zrobic akcje promocyjna w stylu "Bitwa... a może piwo do tego?"
  • XXX

Wydaje mi sie że Termin, najlepszy będzie 9.01 bo 2.01 napewno Dużo Ludzi będzie na Kacu, a 3.01 Będą Niektórzy Jeszcze Balować :P
  • Anonim

ale w piątek wszyscy są styrani zarowno umyslowo jak i fizycznie. tez za sobota.
  • Anonim

Tak, 3ci będzie ok.
  • Anonim

jebac indeks
  • Najebany Crew

nC zorganizuje taka bitwe, ze nei wyjdziecie zniej

pozdro, lubcio
  • Anonim

a 'obiekt znaleziony' nie byłby czymś takim zainteresowany? wy tam chyba często gracie, zorientujcie sie jak tam wygląda sytuacja
  • Anonim

to sie nie nadaje na bitwe. juz sprawdzona miejscowka. moze w 55 ?
  • Murzyn

Mało klubowe ale jest takie klimatyczne miejce nazywa się Pizza przy Politechnice, jest zajebista pizza jak ktoś zgłodnieje, ale myślę że do bitwy klimat by odpowiadał.
    Na ul.Noakowskiego
  • Pij Mleko...

bitwa w obiekcie była zamulająca, depozyt dobry
  • Anonim

o piątki mysle ze wkurwe dobra opcja :D
  • Klasiik

>solar napisał
    >to sie nie nadaje na bitwe. juz sprawdzona miejscowka. moze
    >w 55 ?

NIE
  • eMATeI

>solar napisał
    >to sie nie nadaje na bitwe. juz sprawdzona miejscowka. moze
    >w 55 ?

1) nie wpuszcza 3/4 publiki (wstep od 21)
    2) pol godziny sie wlazi na gore :P

depozyt najlepszy ale chyba juz go nie ma, z tego co mi wiadomo (prawda to?)
  • Anonim

a tamto coś obok harlemu? raz tam chyba coś było
  • Duże Pe

Depozyt zdechł niestety. Piątki odpadają, a w weekend to już w ogóle. Hydrozagadka mogła by być pewnie, ale boję się jak wygląda tam kwestia sprzętu - kiedyś jak graliśmy tam showcase z Muflonem i Flintem to była kwintesencja sprzętowej żenady i nieogarnięcia...