-
Duże Pe
...ponieważ - cytuję managera klubu:
'te bitwy nie mają sensu, przychodzi stado dzieciaków, płoszy normalnych klientów a samo nic nie zamawia i jesteśmy w plecy'
Sorry.
Będę szukał adekwatnej miejscówki, może uda mi się jeszcze wyrobić na 2, 3 lub 9 stycznia (dajcie znać która data Wam najbardziej pasuje) -
..:: mee~lek ::..
-
Mesto
hahahaha prawda w oczy kole; ] zdecydowanie 3.01, tego dnia na pewno będzie lepiej się myśleć niż 2.01 -
eMATeI
Proponuje wiec zrobic najazd na indeks, wbijac co pare dni, siadac zajmujac miejsca i na pytanie co zamiawiamy mowic ze czekamy na bitwe. Niech sobie nie mysla. Ciekawe czy bardziej im sie oplaca ploszenie gosci bez bitwy czy przy okazji bitwy. Na wieden! A z dat to chyba 3.01 lepsiejszy ony. -
-
Mesto
w takiej sytuacji nadal będziesz dzieciakiem co nie kupi nic w barze tylko przyjdzie na bitwe; ] PIWO i BITWA raz!!! -
eMATeI
-
XXX
Wydaje mi sie że Termin, najlepszy będzie 9.01 bo 2.01 napewno Dużo Ludzi będzie na Kacu, a 3.01 Będą Niektórzy Jeszcze Balować :P -
Anonim
ale w piątek wszyscy są styrani zarowno umyslowo jak i fizycznie. tez za sobota. -
Anonim
-
Anonim
-
Najebany Crew
-
Anonim
a 'obiekt znaleziony' nie byłby czymś takim zainteresowany? wy tam chyba często gracie, zorientujcie sie jak tam wygląda sytuacja -
Anonim
-
Murzyn
Mało klubowe ale jest takie klimatyczne miejce nazywa się Pizza przy Politechnice, jest zajebista pizza jak ktoś zgłodnieje, ale myślę że do bitwy klimat by odpowiadał.
Na ul.Noakowskiego -
Pij Mleko...
-
Anonim
-
Klasiik
>solar napisał
>to sie nie nadaje na bitwe. juz sprawdzona miejscowka. moze
>w 55 ?
NIE -
eMATeI
>solar napisał
>to sie nie nadaje na bitwe. juz sprawdzona miejscowka. moze
>w 55 ?
1) nie wpuszcza 3/4 publiki (wstep od 21)
2) pol godziny sie wlazi na gore :P
depozyt najlepszy ale chyba juz go nie ma, z tego co mi wiadomo (prawda to?) -
Anonim
-
Duże Pe
Depozyt zdechł niestety. Piątki odpadają, a w weekend to już w ogóle. Hydrozagadka mogła by być pewnie, ale boję się jak wygląda tam kwestia sprzętu - kiedyś jak graliśmy tam showcase z Muflonem i Flintem to była kwintesencja sprzętowej żenady i nieogarnięcia...