Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Blant

Siemanko, kopiuje posta organizatora z forum nakoz.org bo nie chce mi sie rozpisywać.

"Witam!
    Chciałbym wszystkich serdecznie zaprosić na organizowane przeze mnie ustawki freestylowe, które odbywają się cyklicznie co sobotę o godzinie 15:00 przy ulicy Okulickiego, obok akademików Politechniki Krakowskiej. Zawsze mamy ze sobą boomboxa z bitami - aktualnie 6 składanek i/lub auto z którego również puszczane są bity w razie problemów z bateriami. Na sajferze zawsze panuje miła atmosfera, nie ma zamuły... Tak więc zapraszam!

Miejsce spotkań:

Najprościej dojechać autobusem na Okulickiego (jeśli dany autobus tam się nie zatrzymuje możecie jechać aż do ulicy Wiślickiej na skrzyżowanie skąd zejdziecie sobie w dół a potem w prawo) gdzie już z okna widać akademiki - tu zawsze wysiadają studenci bo mają najbliżej. Po wyjściu z autobusu schodzicie w dół.
    Dalej ujrzycie kilka - chyba trzy takie małe placyki z ławeczkami, koszem na śmieci i grillem, no i tam jest nasza miejscówka na jednym z tych placyków. Jeden jest blisko ulicy - może być trochę głośno zważywszy na duży ruch uliczny, drugi placyk jest mniej więcej po środku terenu akademickiego - właśnie tam ostatnio byliśmy, i jeszcze jeden jest blisko chodnika i wejścia do akademika, ale tam może się plątać za dużo ludzi, tak więc według mnie ten drugi placyk jest najlepszy choćby dlatego że jest wystarczająco odseparowany od wszystkiego i od wszystkich; ) No ale możemy być na innym - zależy czy nie będzie zajęty..."

Jak ktoś jest z Krakowa/studiuje tam, to wbijajcie, niekoniecznie rymerzy zdolni, także publiczność jest mile widziana. Więcej na forach nakoz.org i krkrap.com.
  • Czy szejść

Jezeli temat wam sie ladnie rozwinie to nawet przykleje :-)
  • Klasiik

Może wpadnie też melanżownik widmo; ]
  • Blant

Temat ma raczej charakter informacyjny więc nie wiem jak miałby się rozwinąć; ] ale zobaczymy, może się mylę.
  • Mati

No właśnie zapraszam wszystkich na nasz sajfer... dodam że odbyło się z już w sumie 16 ustawek - tylko raz zmuszeni byliśmy odwolać spotkanie. Wpada do nas zwykle 10-15 osób. Bitów nam nie brakuje - na bieżąco tworze nowe składanki. Zapraszam :)
  • Tequila

I nawet ja tam wpadam :D 13 latek z szalonym style który rozp*erdala prawie wszystkich ........ :D Zajebiste są te ustawki ..... jak ktoś mieszka blisko KrK to wręcz musi wpaść :D
  • Anonim

>Mati napisał
    Wpada do nas zwykle
    >10-15 osób.

pozazdrościć

• Blant

> I nawet ja tam wpadam :D 13 latek z szalonym style który rozp*erdala prawie wszystkich ........ :D

Kurwa, myślałem, że po turnieju w którym nie wygrałeś nawet jednego wejścia trochę zmieniłeś podejście do własnej zajebistości...
  • Anonim

>solar napisał
    >>Mati napisał
    >Wpada do nas zwykle
    >>10-15 osób.
    >
    >pozazdrościć
    >
    >

ej ale to bez ironii, u nas jak 8 wpadnie to wies tanczy i spiewa!
  • Anonim

Wiciu weź ciągnij lache.

z wyrazami szacunku. Plejer.
  • Anonim

Plejer czemu w tekscie "wieś tańczy i śpiewa" doszukałeś się dissu na siebie? :(
  • Mati

Słuchajcie bez sensu żebyście offtopa robili. więc jak chcecie sobie pogadać sugeruje nie robić tego tutaj :) Pozdro.

Co do tematu... kombinujemy jakiś klub... może uda nam się coś zorganizować żebyśmy cyklicznie nawijali w klubie - przynajmniej na okres zimy. W najgorszym przypadku na domówce u kogoś przebidujemy xD
  • Anonim

>wiciuuuuu napisał
    >Plejer czemu w tekscie "wieś tańczy i śpiewa"
    >doszukałeś się dissu na siebie? :(

Przecież to tylko żart plażowy.
    dobra bez offu.
  • Blant

Dzisiaj jako iż pogoda jest chujowa robimy u mnie ustawke, jak ktoś chce wbijać to pw.