-
yoyoyo
Czas nadszedł :
Zapraszam do sprawdzenia płyty :
(wszelkie info, podziękowania, oświadczenie no i przede wszystkim muzyka w paczce)
LINK :
http://www.sendspace.pl/file/O5pQMQ...
(Inne linki mile widziane)
Pozdrawiam/ / Theodor -
platinum boy
-
Theo, serio jestem pod wrazeniem. Przesluchalem pare kawalkow do tej pory, ale poki co jest madrze, sensownie i stylowo.
-
Klasiik
-
-
-
Klasiik
-
Bachor
Spodziewałem sie czegoś o wiele gorszego a tu proszę - niespodzianka.
Nie będę się przypierdalał do mixu i mastera bo to kwestia ucha, ale dla mnie, należało by nad tym jeszcze bardzo długo posiedzieć.
Flow na itrze - świetne. Słychać że pwene kawałki zostały nagrane troche wcześniej, no ale nie razi to tak jak na LP Temzkiego.
Ogólnie na plus.
Wysyłam Propsa
5! Bachor
Zapraszam na mój myspace
myspace.com/bachormusic -
Anonim
bardzo mi sie podoba twoja zwrotką theo na "To nie jest miejsce na twoją reklamę" najlepsza twoja bezdyskusyjnie. Co do całej płyty jestem mega zaskoczony in plus. -
Abbadon>Tańczący na Zgliszczach
Zawsze Polska Muzyka dla mnie miecie w chuj... zaskoczony in plus... zazwyczaj gorzej było z wokalem a tutaj wszystko słychac i wiadomo o co chodzi :) jaram sie -
Jaker
-
Anonim
FP i Zawsze Polska Muzyka naprawde bardzo dobre numery, gratuluje !!!
Pozdrawiam -
Egzekli
Zajarałem się płytką, zaskoczyłem się myślałem, że będzie gorzej w tu taka produkcja. Kawałki Szara cegła 2, Zawsze Polska Muzyka i Ogłoszenie (bit Sean'a Divine'a kozacki :D) Skillsy i technika nie przeciętne bardzo na plus, tylko nie wiem czy to mix czy co, ale czasami trzeba się mocno wsłuchiwać żeby zrozumieć. Bardzo dobra płytka pozdrowienia i propsy :) -
Anonim
>Klasiik napisał
>Plejer się jara ; ]
:DDDDDDDDDDDDD
ale niestety jeszcze nie przesluchałem po premierze;p.
do domu trafic nie moge :)
ALE Jaram sie: ) 5!