Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • yoyoyo

Czas nadszedł :
    Zapraszam do sprawdzenia płyty :
    (wszelkie info, podziękowania, oświadczenie no i przede wszystkim muzyka w paczce)

LINK :
    http://www.sendspace.pl/file/O5pQMQ...

(Inne linki mile widziane)

Pozdrawiam/ / Theodor
  • platinum boy

pierwszy!
  • Czy szejść

Theo, serio jestem pod wrazeniem. Przesluchalem pare kawalkow do tej pory, ale poki co jest madrze, sensownie i stylowo.
  • Klasiik

Plejer się jara ; ]
  • Czy szejść

to bylo wiadome przed nagraniem :-)
  • Klasiik

http://klasiik.info/cd/Theodor_-_Ar...

Permanentny link.
  • Bachor

Spodziewałem sie czegoś o wiele gorszego a tu proszę - niespodzianka.
    Nie będę się przypierdalał do mixu i mastera bo to kwestia ucha, ale dla mnie, należało by nad tym jeszcze bardzo długo posiedzieć.
    Flow na itrze - świetne. Słychać że pwene kawałki zostały nagrane troche wcześniej, no ale nie razi to tak jak na LP Temzkiego.

Ogólnie na plus.
    Wysyłam Propsa
    5! Bachor

Zapraszam na mój myspace
    myspace.com/bachormusic
  • Anonim

bardzo mi sie podoba twoja zwrotką theo na "To nie jest miejsce na twoją reklamę" najlepsza twoja bezdyskusyjnie. Co do całej płyty jestem mega zaskoczony in plus.
  • Abbadon>Tańczący na Zgliszczach

Zawsze Polska Muzyka dla mnie miecie w chuj... zaskoczony in plus... zazwyczaj gorzej było z wokalem a tutaj wszystko słychac i wiadomo o co chodzi :) jaram sie
  • Jaker

zajebiste

props! 10/10
  • Anonim

FP i Zawsze Polska Muzyka naprawde bardzo dobre numery, gratuluje !!!
    Pozdrawiam
  • Egzekli

Zajarałem się płytką, zaskoczyłem się myślałem, że będzie gorzej w tu taka produkcja. Kawałki Szara cegła 2, Zawsze Polska Muzyka i Ogłoszenie (bit Sean'a Divine'a kozacki :D) Skillsy i technika nie przeciętne bardzo na plus, tylko nie wiem czy to mix czy co, ale czasami trzeba się mocno wsłuchiwać żeby zrozumieć. Bardzo dobra płytka pozdrowienia i propsy :)
  • Anonim

>Klasiik napisał
    >Plejer się jara ; ]

:DDDDDDDDDDDDD
    ale niestety jeszcze nie przesluchałem po premierze;p.
    do domu trafic nie moge :)
    ALE Jaram sie: ) 5!