-
Anonim
http://s011.wyslijto.pl/?file_id=92...
myspace.com/enson88
Kawałek nie promuje zadnego materiału
cisnąć po całości -
eMATeI
Co do punchy jak zwykle konkretnie, flow tez coraz lepsze. Najslabszymi elementami mysle bit ktory niby moze byc ale bez rewelacji + dykcja, mysle ze lepiej by brzmialo gdybys dal wokale glosniej bo czasami sie mocno trzeba wsluchiwac. Ale ogolnie spoko track :) -
Tomekk
Mi sie ogolnie podoba ten track :) punche sa dobre , flow tez na + , bit taki sredni ... -
PJES
-
-
Muflon
-
Fatum
-
100% stylu
-
Anonim
-
yoyoyo
Dobry joint. Nie lubię bragga ale mega respekt za pancze, zabawy słowem, dobrą dynamikę i kreatywność. -
Anonim
To wyglada na bragga ale sa osobiste wersy ujete po prostu w mocniejszy sposób -
Łozzz
ŁOŁ.
tekst mi sie BARDZO podoba, nie spodziewalem ze spodoba mi sie az tak bardzo!!!
zdecydowanie na plus, jedynie ten bit mi troche przeszkadza. -
..:: mee~lek ::..
-
bosssoul
inteligentne, dobre wersy i zabawa słowami. czasami faktycznie bit Cię przydusza. ale się podoba. działaj :) -
JH
dobre, bardzo dobre. swietny tekst, konkretne flow, troche tylko niewyraznie, a bit klimatyczny. pro! -
belrb
-
nicciekawego
no ja nie wiem co Enson pali, że ma takie pancze. :-)
Naprawdę na takie porównania, to człowiek musi mieć ostrą amunicję w głowie. Wyjebane jest. -
Bachor
mix i master - tego mi brakuje.
Wade wymowy masz identyczną jak i ja, a więc ten problem jest mi bliski. Na senkach 600 wszystkie "sz" oraz "ś" itd. strasznie kaleczą uszy, a więc mix.
Lirycznie kozacko, ale w ostatnim wersie ('nigdy nie nagram na ciebie dissu') brakuje dynamizmu, energii oraz pierdolnięcia. Takiego grubego akcentu kończącego wers. Zwyczajnie siadła charyzma.
A co do niej, przydały by sie jakieś mocniejsze akcenty (smaczki).
Taka lekka zabawa z flow. Brzmi fajnie. keep it like that.
Props, ale z oczekiwaniem na więcej.
Jest coraz lepiej - z tego co mi przyszło kiedyś słyszeć.
5!Bachor -
Tasar
Kawałek konkretny,Wersy naprawdę kozackie ale moim zdaniem bit na minus. -
Egzekli
Linijki na serio masakra, mocny puncheline'owy kawałek szkoda tylko tego bitu: średni, ogólnie bardzo pozytywnie :)