Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

http://s011.wyslijto.pl/?file_id=92...

myspace.com/enson88

Kawałek nie promuje zadnego materiału
    cisnąć po całości
  • eMATeI

Co do punchy jak zwykle konkretnie, flow tez coraz lepsze. Najslabszymi elementami mysle bit ktory niby moze byc ale bez rewelacji + dykcja, mysle ze lepiej by brzmialo gdybys dal wokale glosniej bo czasami sie mocno trzeba wsluchiwac. Ale ogolnie spoko track :)
  • Tomekk

Mi sie ogolnie podoba ten track :) punche sa dobre , flow tez na + , bit taki sredni ...
  • PJES

bit sredni (jak dla mnie of kors), ogolnie na plus :-)
  • Muflon

lirycznie to jest naprawde kozackie.
  • Fatum

trak bardzo dobry. props
  • 100% stylu

podoba sie
  • Anonim

Dykcja! poza tym jaram sie.
  • yoyoyo

Dobry joint. Nie lubię bragga ale mega respekt za pancze, zabawy słowem, dobrą dynamikę i kreatywność.
  • Anonim

To wyglada na bragga ale sa osobiste wersy ujete po prostu w mocniejszy sposób
  • Łozzz

ŁOŁ.

tekst mi sie BARDZO podoba, nie spodziewalem ze spodoba mi sie az tak bardzo!!!

zdecydowanie na plus, jedynie ten bit mi troche przeszkadza.
  • ..:: mee~lek ::..

Moim zdaniem cały czas grasz gites.
  • bosssoul

inteligentne, dobre wersy i zabawa słowami. czasami faktycznie bit Cię przydusza. ale się podoba. działaj :)
  • JH

dobre, bardzo dobre. swietny tekst, konkretne flow, troche tylko niewyraznie, a bit klimatyczny. pro!
  • belrb

Konkret. Jeden z Twoich najlepszych tracków, propsy.
  • nicciekawego

no ja nie wiem co Enson pali, że ma takie pancze. :-)
    Naprawdę na takie porównania, to człowiek musi mieć ostrą amunicję w głowie. Wyjebane jest.
  • Bachor

mix i master - tego mi brakuje.
    Wade wymowy masz identyczną jak i ja, a więc ten problem jest mi bliski. Na senkach 600 wszystkie "sz" oraz "ś" itd. strasznie kaleczą uszy, a więc mix.

Lirycznie kozacko, ale w ostatnim wersie ('nigdy nie nagram na ciebie dissu') brakuje dynamizmu, energii oraz pierdolnięcia. Takiego grubego akcentu kończącego wers. Zwyczajnie siadła charyzma.
    A co do niej, przydały by sie jakieś mocniejsze akcenty (smaczki).

Taka lekka zabawa z flow. Brzmi fajnie. keep it like that.

Props, ale z oczekiwaniem na więcej.
    Jest coraz lepiej - z tego co mi przyszło kiedyś słyszeć.

5!Bachor
  • Tasar

Kawałek konkretny,Wersy naprawdę kozackie ale moim zdaniem bit na minus.
  • Egzekli

Linijki na serio masakra, mocny puncheline'owy kawałek szkoda tylko tego bitu: średni, ogólnie bardzo pozytywnie :)