-
JiKoB
-
Anonim
-
Muflon
-
Anonim
-
-
Ruda
rozjebcie :) mam taka nadzieje ze publika sie okaze fair, bo krakowskiej jeszcze nie doswidczylismy :) ja nie jade na te elimki bo hajsu nie mam, ale nastepne bede juz napewno, 5.
a i Puoc, pokaz wreszcie to co potrafisz, bo zamulasz; ] -
JiKoB
jak ktoś może to niech sprawdzi jak wygląda sprawa z pociągami. jeśli nie będzie jakiegoś bdb połączenia to możliwe, że się auto ruszy. -
SMALEC.
pośpiech jadący 5h51min prosto do Krakowa z Warszawy Centralnej kosztuje jakieś 30zł w jedną stronę. -
yoyoyo
12:50 z Warszawy Centralnej rusza pośpiech
18:31 jest na stacji Kraków Główny
Cena biletu normalnego 48 zł.
(jak jedzie ktoś furą i ma miejsce to niech się do mnie odzywa ... chętnie sie zabiore bo ja nie studiuje i mnie pociąg wychodzi drożej) -
SpikeCOM.org
Głowa organizator Mighty Vibes w Biuletynie na myspace napisał:
Temat: Zamiast Mighty Vibes...
Treść: Dobrą alternatywą dla tych, którzy wybierali się na Mighty Vibes vol. 5, by dostać dawkę undergroundowego hip hopu z najwyższej półki może się okazać finał Wojny O Wawel, który odbędzie się już w sobotę 6 grudnia w krakowskim klubie "Studio".
Oprócz freestyle'owej śmietanki będziecie mogli zobaczyć koncerty Rasco (z legendarnego projektu Cali Agents) oraz Łony i Webbera.
Wstęp na tę imprezę kosztuje jedynie 25pln (rezerwacja na hip-hop. pl) lub 30pln (w dniu imprezy).
Impreza organizowana przez zaprzyjaźnioną z Mighty Vibes agencję Spike. Com.
Mighty Vibes poleca!