Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Zid

http://www.zshare.net/download/1451...

Nowy track
  • Anonim

k
  • zrobisz jak zrobisz

stylóweczka
  • Ruda

a mi srednio sie podoba
  • D.

;/ miernie jak na białasa to miernie.
  • nie

bit jest lipny, przypomina mi coś, ale nie mogę rozkminić kurwa co..
    i kawałek średniawy.
  • nie

wieem. czy ten bit nie jest podpieprzony z pezet & emil blef- oczy otwarte ?
  • Ruda

Jak na białasa poprostu. ogolnie kawałek moze byc poprawny i spoko, bo jest w sumie, ale Białas zawsze sieka kozaki, a to jest takie srednie.
    Bit spoko, bo mozna robic covery swoiste, znam ludzi co pod dwójke zrobili kozaka (;])
    no ale widocznie jemu nie poszlo :)
  • Mesto

może nie kumasz bo jesteś na dostępnym w lipcu; ] ja się jaram, w sumie jak dotąd w twórczości Białasa, moge stwierdzić, że nie pasuje mi tylko czasem/w sumie często-bit, bo jest jakimś plastikiem, a z tego co zauważyłem najlepiej brzmi na tych melodyjnych. Jaram się ogólnie, a z wad, to rzuca mi się w uszy, że niesie Ci się echo w kabinie w studiu, jest taki dziwny pogłos w wokalach. PROPS!
  • zrobisz jak zrobisz

raczej nie w kabinie w studiu tylko po prostu reverb nałożony może ciut za bardzo.
  • Mesto

obrażasz mnie ?
  • eMATeI

Mi się podoba jak wszystko od czasu H8M3 włącznie. Choć treściowo nic specjalnego ten joint ale płynie konkretnie. W sumie z bitem też trochę symboliczna sprawa, bo myślę, że to Białas jest obecnie odpowiednikiem Mesa sprzed paru lat, znaczy stylowy wymiatacz z podziemia z kozackim flow.

No i bit bynajmniej słaby nie jest, kozaczek spod szyldu Whitehouse, jeden z ich lepszych.
  • Móldi - Człowiek Zdrowa Dieta

kurcze bialas teresinski gangsta rap!!!

bardzo mi tego brakowalo

nie odpuszcze Ci bialasie jak sie spotkamy(przysle czlowieka melanzai Cie wymeczy!)

wyjebany kawalek
  • Klasiik

Trochę lepiej, niż ostatnio, ale zdecydowanie poniżej poziomu H8M3 :/
  • Anonim

dobre, dobre.
  • 100% stylu

jak zwykle poziom bardzo wysoki.

moim zdaniem 100% legal powinnien byc!