Freestyle [1218]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Emtebe

Co myślicie o Tetrisie?
  • tokar

nic
  • Anonim

że jest dobry ... ale tekst że nastepca ostrego to troche smieszne nie wiemy jak oster jedzie na kogos na wolno, ani nie wiemy jak tet jedzie o dupie maryny na wolnym. zreszta free ostrego jest zapychane co chwili oklepanymi frazesami typu "oeesteeer nie żaden cwel" .
  • Anonim

ej ja OSTREGO cenie bo chcaoem zauwazyc ze on wbrew pozorom wcale o byle czy mnie nawija :] po II Tetris nastepca OSTRego nie bedzie chociazby dlatego ze nie ma za bardzo w czym <lol> no i to dwaj rozni wolnostylowcy wiec w sumie co tu ma jakies nastepstwo byc kazdy robi swoje i tyle...byle za jakichs pare lat nie patrzono nanich jak teraz na mickiewicza i slowackiego :]
  • Anonim

Dla mnie TeT to mega kozak. Pełen Underground!!! Nawet wywiadu dla vivy nie chciał udzielić i za to go szanuje bo sie nie stara wybić HH. Robi to poprostu dla siebie
  • Anonim

tetris zajebisty jest szczegolnie jak zjadl pana duze pe
  • Anonim

Jak dla mnie to WBW '04 i '05 powinny być dla TeTrisa, ale dobra...
  • Mogiel

Co do `05 bym się nie zgodził, co do finału z Duzym Pe w 2004 juz predzej. Cenie Tetrisa, podoba mi sie jego styl, a OSTRy jakos nigdy mi nie przypasowal, dziwne o_O.
  • Anonim

Już mnie to zaczyna wkuriwać ze w prawie każdym temacie na temat freestylu wszysy jaraja sie ostrym...zaraz potem osądzają co by sie stało jak by przyjechal wbw i z kim by wygral....
    zgadazam sie ze ostry zajebiscie sklada wsystko do rymu ma fajne flow,glos , ale NIGDY nie szlyszalem zeby na temat cos gadal ! wszystkie jego rymy są ze soba prawie wogole lub wogole ze soba nie powiazane ! przestancie wkoncu o nim pierdolic !!
  • Anonim

ostry jest dobry na wolno, ale raczej niebitewny, a tetris, wiadomo - aka punchline
  • Abbadon>Tańczący na Zgliszczach

dla mnie mistrzostwo świata było w na WBW '04... kurwa temat "gra pół słówek"- mistrzostwo świata a punche w finale to pełen kozak... W tym roku też miał niezłe punche na POGO... no i troche sie wqrwiłem jak 2 raz 2 miejsce heh... może to zajebisty wynik ale należy mu sie w końcu 1 miejsce bo tylko on trzyma tak wyrównany (wyjebisty) poziom
  • Kuba

karol...wejdz sobie na stronke ostrego <nie ciżko znaleźć w wyszukiwarce> i ściągnij jego bottle np. z Giżycka albo fragmenty koncertów...jak masz to w dupie to przyswoj chociaż to że ostry ma najgłębsze teksty ze wszystkich raperów a bottle to jest zupełnie odmienna sprawa...faktycznie bez sensu jest pierdolenie o ostrym na gronie o tetrisie ale jeżeli miałbym obiektywnie powiedzieć kto jest najlepszy to mimo wszystko o.s.t.r. pzdr
  • włodi

zgadzam sie z przedmówcą:D a co do gry pół słówek też sie zgadzam lepszego free nie usłyszysz ale tetrisz miał 1,5 minuty na przygotowanie bo razem z p losował tematy a powinien dopiero dostając mmajka:D

OSTR NIE MA RÓWNYCH POLECAM SE WYSŁUCHAĆ FLOW O 4 MC:d
  • tokar

ale 4mc to strasznie staree... ostry obecnie troszke inaczej freestyluje.. w porównani z dzisiejszymi punchami na wbw... to ja nie wiem... Na bitwie mógłby dostać, bo to nie jest bitewny mc. chyba jednak styl ma najlepszy!

z tym że Tet miał czas na przygotowanie też prawda... ale mimo wszysstko to było mistrzostwo świata...
    albo jeszcze mi sie podobało na 3 rundzie w 2004 zjechał Remiego - który to pojechał mu po matce... Ogólnie Remi to poziom przedszkole no ale mimo wszystko podobało mi sie jak go zjebał Tet...
  • tokar

faktycznie tet miał ciśnienie... ale czy Remi odrazu to poziom przedszkola..? fakt, ze jest chujowy jak dla mnie... dla tetrisa tym bardziej, ale napewno znaleźli by się tacy których nawet remi by zjadł; ) bez żadnych aluzji; ]

dobra mistrzu nie wyskakuje bo widze że byś mnie wpierdolił na zagryche przed chlaniem...
  • tokar

nie wczuwaj się... to tylko internetowe forum; ) ELOSZ

widze że Ty sie wczuwasz w jechanie na mnie :D ale życze Ci miłej drogi bo jak powiedziałeś to tylko internetowe forum :)
  • tokar

ok