-
Kylie
mam takie dosc idiotyczne pytanie. czy wiecie moze czy we Francji da sie studiowac genetyke? :)
i tak z innej beczki-co lubicie we Francji najbardziej?? -
Śpiąca
Nie ma pojęcia gdze:(Moze wpisac nalezy uniwersytet geinetyka w google cos wyskoczy??
Zapach lubię, a tak przyziemnie lody na Montmartre, a tak bardziej przyziemnie to wieczne kolejki pod muzeami w pierwsza niedziele miesiaca, a tak najbardzej przyzemnie:) to to ja se czuje gdy wysiadam na lotnisku. -
lodowy typ z przymrozeniem oka;)
o tak lody na montmartrze!!!! tam na lewo od sacre coeur maja tak zajebiste lody ze szok poporstu no i sa moje ulubione o smaku soho!!dodatkowo obsluga ma taki angielski ze bylem przekonany ze maja racines anglosaskie!!!!! wiec rispekcik dla lodziarni na montmartrze!! -
madzia
-
-
Śpiąca
Nie:( ale jest obok placu na ktorym stoja malarze:) od sacre coeur jak idziesz to to jest po prawej??;) probley z kierunkami mam -
Anonim
Macie moze jakies info co do studiow w Paryzu (na Sorbonie)...stronki, e-maile, telefony to mam ale mysle o jakis ciekawostakch :) -
Ama
na montmartrze lodów nie jadłam, ale pyszne są też te w lodziarni blisko katedry Notre Dame :D mniam... jeszcze troche ponad tydzień temu je jadłam... a teraz nachodzi mnie znów ochota... ale cóż... musze zwalczyć tę pokusę :D -
lodowy typ z przymrozeniem oka;)
-
Anonim
hej,
mam pelno znajomych ktorzy studiują na sorbonie, droit, lettres modernes, histoire...
ja jestem w assasie (paris2) na prawie. przenosze sie na sorbone, tam jest sto razy lepsza atmosfera, wiecej znajomych itp...
nie bardzo wiem co ci napisac w ciekawostkach. jak chcesz to pytaj...
pozdrawiam
Marynia