Francja, Paryż... i nie tylko. [3993]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kylie

mam takie dosc idiotyczne pytanie. czy wiecie moze czy we Francji da sie studiowac genetyke? :)
    i tak z innej beczki-co lubicie we Francji najbardziej??
  • Śpiąca

Nie ma pojęcia gdze:(Moze wpisac nalezy uniwersytet geinetyka w google cos wyskoczy??
    Zapach lubię, a tak przyziemnie lody na Montmartre, a tak bardziej przyziemnie to wieczne kolejki pod muzeami w pierwsza niedziele miesiaca, a tak najbardzej przyzemnie:) to to ja se czuje gdy wysiadam na lotnisku.
  • lodowy typ z przymrozeniem oka;)

o tak lody na montmartrze!!!! tam na lewo od sacre coeur maja tak zajebiste lody ze szok poporstu no i sa moje ulubione o smaku soho!!dodatkowo obsluga ma taki angielski ze bylem przekonany ze maja racines anglosaskie!!!!! wiec rispekcik dla lodziarni na montmartrze!!
  • madzia

a pamietasz jak sie owa lodziarnia nazywa? to sobie gutne; )
  • Śpiąca

Nie:( ale jest obok placu na ktorym stoja malarze:) od sacre coeur jak idziesz to to jest po prawej??;) probley z kierunkami mam
  • Anonim

Macie moze jakies info co do studiow w Paryzu (na Sorbonie)...stronki, e-maile, telefony to mam ale mysle o jakis ciekawostakch :)
  • Ama

na montmartrze lodów nie jadłam, ale pyszne są też te w lodziarni blisko katedry Notre Dame :D mniam... jeszcze troche ponad tydzień temu je jadłam... a teraz nachodzi mnie znów ochota... ale cóż... musze zwalczyć tę pokusę :D
  • lodowy typ z przymrozeniem oka;)

spiaca normalnie mwimy o tej samej lodziarni widze:D
  • Anonim

hej,
    mam pelno znajomych ktorzy studiują na sorbonie, droit, lettres modernes, histoire...
    ja jestem w assasie (paris2) na prawie. przenosze sie na sorbone, tam jest sto razy lepsza atmosfera, wiecej znajomych itp...
    nie bardzo wiem co ci napisac w ciekawostkach. jak chcesz to pytaj...
    pozdrawiam
    Marynia
| |

Zapraszam wszystkich którzy odwiedzili to miasto i się w nim zakochali. Znaleźli wady ale i mnós...

Fotki

Miejsca grona (0)