-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Natalia
-
Anonim
-
Anonim
a z jakich szkól jestescie ?? bo ja chodze do Dabrowskiego , ale tam nie ma franc , wiec zdaje we Fryczu . czy ktos moze kojarzy tamta komisje ?? -
Anonim
-
Anonim
-
lodowy typ z przymrozeniem oka;)
19/20:D:D
ej anetka t zdawalas rozszerzony??o qrcze to chapeau bas ze tak powiem!! -
Anonim
to sie czuje dowartościowana bo ja rozszerzony :P :)
a pisemnej jeszcze daleeeeko :) -
Anonim
Gratulacje!! Mnie dopiero za tydzień to czeka... Co miałyście na podstawowej? -
m@ro
hej ja z frycza jestem i co do komisji z francuskiego to naprawde fajnie trafilas. Nauczycielki od fr sa naprawde dla ludzi :) Osobiscie nie zdaje francuskiego ale wiem bo chodzilem do klasy francusko-niemieckiej... pozdr -
ej no jezeli w jednej z waszych komisji bedzie siedziala Raciborska no to nie wiem czy tak fajnie......przeciez u tej kobiety srednia ocen rzadko przekraczala 2:D mimo to i tak ja lubilem bo prznamniej czegos uczyla np. vouloir c;est pouvoir!!:) -
m@ro
heh no nie wiem jak z ta Raciborska jest bo mnie nigdy nie uczyla. Wyglada na spox nauczycielke ale jest troche stuknieta tez; ) tak czy inaczej mysle, ze komisja na fr jest jedna z najlepszych jezykowych we fryczu; D -
Anonim
jeśli chodzi o moja mature-wciaż przede mna (rozszerzona). jakie mieliście tematy? -
Anonim
ja miałam o nieprzewidywalnych katastrofach meteo/naturalnych, jakies tam burze, powodzie, śnieżyce te klimaty; )
potem dwa tematy do wyboru: albo o przemocy w szkole albo o zaletach i wadach globalizacji
wiem też że padły tematy ze sportów ekstremalnych, dyskryminacja/równouprawnienie , takie tam; ) -
Anonim
-
ja mialem o przyczynac h wypadkow samochodowych a pozniej jeden z dwoch to cos o sektach i czy jadac na wakacje przenosimy nasz styl zycia
poza tym byly o diecie i magazynach babskich
frankofonii
podrozach
internecie
ksiazkach -
- Przeglądaj grona w kategorii Podróże i Turystyka
- Przeglądaj grona w okolicy Paryż
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Dla wszystkich uczących się francuskiego, dla tych, którzy pasjonują się kulturą i historią F...