Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kto zdaje w tym roku francuski? :)
  • Anonim

Ja zdaję! Miałaś już ustny może?
  • Anonim

ja. dostalam 19/20 :))) (dzis zdawalam)
  • Anonim

Miałam, rano:) 18/20 :)
  • Natalia

ja już dawno i też 19 na 20 dostałam
    :)))
  • Anonim

Naaattt juz mi to dzis mowilas w szkolce...; )
  • Anonim

a z jakich szkól jestescie ?? bo ja chodze do Dabrowskiego , ale tam nie ma franc , wiec zdaje we Fryczu . czy ktos moze kojarzy tamta komisje ??
  • Anonim

aż mi głupio z moim 17/20; )
  • Anonim

ej no co głupio, dobrze jest:)
    ja zdawałam podstawowy:]
  • lodowy typ z przymrozeniem oka;)

19/20:D:D
    ej anetka t zdawalas rozszerzony??o qrcze to chapeau bas ze tak powiem!!
  • Anonim

to sie czuje dowartościowana bo ja rozszerzony :P :)

a pisemnej jeszcze daleeeeko :)
  • Anonim

Gratulacje!! Mnie dopiero za tydzień to czeka... Co miałyście na podstawowej?
  • m@ro

hej ja z frycza jestem i co do komisji z francuskiego to naprawde fajnie trafilas. Nauczycielki od fr sa naprawde dla ludzi :) Osobiscie nie zdaje francuskiego ale wiem bo chodzilem do klasy francusko-niemieckiej... pozdr

ej no jezeli w jednej z waszych komisji bedzie siedziala Raciborska no to nie wiem czy tak fajnie......przeciez u tej kobiety srednia ocen rzadko przekraczala 2:D mimo to i tak ja lubilem bo prznamniej czegos uczyla np. vouloir c;est pouvoir!!:)
  • m@ro

heh no nie wiem jak z ta Raciborska jest bo mnie nigdy nie uczyla. Wyglada na spox nauczycielke ale jest troche stuknieta tez; ) tak czy inaczej mysle, ze komisja na fr jest jedna z najlepszych jezykowych we fryczu; D
  • Anonim

jeśli chodzi o moja mature-wciaż przede mna (rozszerzona). jakie mieliście tematy?
  • Anonim

ja miałam o nieprzewidywalnych katastrofach meteo/naturalnych, jakies tam burze, powodzie, śnieżyce te klimaty; )

potem dwa tematy do wyboru: albo o przemocy w szkole albo o zaletach i wadach globalizacji

wiem też że padły tematy ze sportów ekstremalnych, dyskryminacja/równouprawnienie , takie tam; )
  • Anonim

dzięki za info :)

ja mialem o przyczynac h wypadkow samochodowych a pozniej jeden z dwoch to cos o sektach i czy jadac na wakacje przenosimy nasz styl zycia
    poza tym byly o diecie i magazynach babskich
    frankofonii
    podrozach
    internecie
    ksiazkach

ochronie srodowiska
| |

Dla wszystkich uczących się francuskiego, dla tych, którzy pasjonują się kulturą i historią F...

Fotki

Miejsca grona (0)