Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • www.kajajakubowska.com

pomozcie....potrzebuje zorientowac sie co bedzie modne na jesieni tego roku ewentualnie zimowe kolekcje...interesuje mnie wszystko....i zaznaczam ze chodzi o odziez codzienna wiec zostawcie garsonki sukienki itp propozycje bo to mnie nie interesuje...raczej thirty, jeansy, kurtki bluzy....i kolorystyka...gdzie mogłabym przejzec nowe kolekcje, pokazy mody, propozycje....znacie taki strony?

bede wdzieczna za info..
  • eva

http://www.aboutromania.com/fashion...
    http://www.fashion.net/sites/fashio...

zima ma byc:
    szara
    czerwona
    biała

Ciuchy z gatunku " o dwa numery za duże",mało dzinsu,raczej wełniane porty z wysoką talią.Dużo wełny o bardzo grubych splotach.Połączenia typu wełna z satyną.
    Pozdrawiam
  • www.kajajakubowska.com

ok zaraz popatrze:)dzieki za pomoc:)
  • Anonim

hmmm kolory w sumie zblizone do sezonu letniego o ile sie nie mylę
  • eva

trochę:)
    ale w lecie czerwony wystepowac ma tylko w stylu marynarskim.W zimie będzie od stóp do głów.Monochromatycznie.
  • www.kajajakubowska.com

hmmm kurde wszedzie pisza inaczej....trafilam na taka stronke tam zupelnie co innego...pisza o zieleni i stonowanej zolci....hmm

juz teraz sama niewiem co i jak:)
  • Anonim

wczoraj w pytaniu na sniadanie mowili o czerwieni,bieli i soczystej zieleni <ala trawa>
  • www.kajajakubowska.com

ok a powiedzcie mi gdzie znajde fasony i trendy ale mody mlodziezowej...takiej prostej, tshirty, kurtki, bluzy...ale przedzial wiekowy 15-20 bo na tych wszystkich fashion itp sa same kobiece ale takie eleganckie...a to ma byc moda do jeansow, tshirtow...kurtki...
  • coffie

W Polsce???
    Tu zawsze bedzie sie dobrze sprzedawal kur*a szary, bury, zgniłozielony i koniecznie czarny
    patrz po stronach z targów zagranicznych, tylko ze tez nikt za bardzo Ci nie pokaze fotek, bo wszyscy sciagaja jedni od drugich

kiedys projektowałam szmaty w takim stylu jak piszesz dla jednej Polskiej firmy, to wygladało tak:
    - kupic na targach x modeli ciuchów na okreslony sezon innych firm (typu Timezone, Levis) [ewentualnie na poprzedni sezon po do Polski na luzie można szyć o jeden w tył, w sensie zima 2006/2007 w Polsce na luzie moze wygladac jak zima 2005/2006 w bardziej przodujących modowo krajach]
    - dokonać nieznacznych zmian typu kształ kieszeni, wykonczenie nogawki itd
    - wybrac jakis z gamy szaro burych stonowanych kolorów (najlepiej sie sprzedaja niezależnie od obowiazujacych tendencji) i koniecznie czarne
    - wysłac do Chin, niech uszyja duzo, tanie i brzydko
  • eva

dokładnie;)
    bo to smutny jak piz.a kraj;P
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)