-
Anonim
tamten watek mial doprowadzic do tego ze we wro mielismy wrobic taki iwent, ze zdjecia bysmy na nim robili i walmar mial pokazac sie z cwiekami i brokuł i ja razem mielismy wystapic a kofi miala robic zdjecia a ja mialem malowac. i ja jeszcze marzylem o tym zeby RH cos robil no niewiem co w sumie. no i to sie wydawalo takie ekscytujace a tu prosze. aha i jeszcze dodam ze wedlug mnie mialoby to z fotografia mody wiecej wspolnego niz 90% watkow z dupy wzientych w tym gronie:] -
.
Niechybnie przyczyniłem się do tego tworząc tamten temat który zaczął żyć własnym życiem ale coś się działo!!! Więc może znowu coś zainiciuje :D -
no prawie wszystko prawda, ale jakoś ten wątek popłynął nie teges i dlatego go wywaliłem
-
.
-
-
-
Gosz
tak sobie mysle, ze...
z jednej strony ubaw sie nabijac z rozmaitych 'kwiatkow'
ale z drugiej strony strach sie odzywac na tym forum a nie daj bog pokazywac jakies swoje prace - bo najazd zapewniony; ) -
Anonim
no jesli oczekujesz tylko glaskania po glowce ?:>
ale jakos tak dziwnie jest ze konstruktywna krytyka gniota jest odbierana przez autora jako najazd przewaznie :) -
RH tu i ówdzie na rozmaitych gronach pisze o koksie, ja mysle ze on mogly dokładać do pieca. No i Lena miała nas odwiedzić, i drinki miały być, a tak wszystko poszło psu w dupę na zatracenie i przez ten skasowany wątek nie nastąpi przełom w fotografii mody,i mega faszyn artistick dla potomnych, no chyba ze jakis nowy wątek się rozkręci...Już bookuje Brokena na jakimś innym gronie, nie traćmy nadzieji.