- 1
- 2
-
Ciekawi jakie lubicie gazety z modą?
Ja bardzo lubię I-D , Rebel, Another Magazine, Purple Fashion, French Revue de Mode i POP. Aha no i jeszcze of kors Vougue, przede wszystkim włoski.
Z polskich mimo pewnej pretensjonalności w szacie graficznej najbardziej lubię A4.
A Wam co się podoba? -
Anonim
-
Anonim
nie no I-D jest zdecydowanie najlepsze
jeszcze Vogue Uomo bywa fajny
i Flaunt - polecam Flaunt
-
Anonim
-
-
Anonim
-
no fakt, kipiłem kiedyś jeden numer i był całkiem do rzeczy, podobny do Rebel
-
Anonim
-
Pelagia
-
R H
-
コム・デ・ギャルソン
-
Anonim
ciekawe bo wloski/fr vouge i takie gazety jak i-d to przecież zupelnie inna moda -
-
Anonim
no ale chce powiedziec ze to sa rozne pomysly na mode zupelnie, a w zwiazku z tym na foty
tzw sesje z historia, to jest cos od czego id wychodzi, tzn moda jest czyms znacznie wiecej niz ubraniem,
vouge stawa na kostiumowosc,
id na osobowosc
??? -
Anonim
zabawne mam wrazenie ze w vouge najbardziej opiniotworcze sa reklamy,
tzn to ze jest ich tyle i to ze wszystkie sa bardzo podobne...
z pl magazynow a4 robi sie zdecydowanie bardziej modowe niz do tej pory i wedlug mnie lideruje w polandii, szkoda ze wiekszosc sesji jest kupiona a nie zlecona -
No wiem coś o tym, próbowałem się kilka trazy opublikować w A4 ale wszystko musiałem sam załatwiać włącznie ze stylistą i zawsze mieli potem jakieś zastrzeżenia i nie puścili materiału, raz mi zapewniali stylistę ale zapił w piątek a sesja była w sobotę ... ale i tak ich lubię :)
-
.
I-D...czasem Nylon , POP...a z polskich A4 ,plus dla nich za odwage i zapewnienie niszy na naszym rynku -
eva
-
Anonim
-
Anonim
ja to lubie bravo-girl, listy 12-lat i mój pierwszy raz i moda street, elegancko ale na luzie dla ziomali hehehe -
Taa, bravo girl, asystowałem kiedyś kumplowi przy sesji mody zimowej - lodowiskowej dla nastolatek do tego zacnego tytułu :D. Było bardzo zabawnie.
- 1
- 2