- 1
- 2
-
Edi...
Wpisujcie miejsca gdzie można wybrać się na fotki z modelką.....
opuszczone fabryki,magazyny,ruiny, spokojne miejsca na akty itd. -
Anonim
-
Anonim
na akty polecam Łazienki, szczególnie w weekendy. bardzo spokojne miejsce -
Anonim
-
-
Anonim
U mnie w likend sie sporo modelek przewija przez lazienke; -)))) Spokoju nie ma; ) -
GrzegorzOsuch.com
-
Artur
to ja jeszcze dorzucę Wilanów, takie nietypowe miejsce, niewiele osób tam robi zdjęcia... :D -
ONLY FACEBOOK!
a tak serio to duzo pol-zborz,kukurydzy jest pod wawa... w strone bronisz... tam mozna by bylo .. :) ew. parki ,laski , stawy, polecam zakatki Pruszkowa; ) Konotopy ,kOnstancina -
Рaфaель Caнmи
-
Anonim
-
Anonim
-
betty-blue
ja polecam warszawską Wolę- okolice Kolejowej, która za chwilę całkowicie zmieni swe oblicze, stare kamienice na Miedzianej- za małą flaszkę dla ,,miejscowego" można nawet na dachy wleźć a jeśli asystenta nie masz to tenże miejscowy chętnie ci blendę za fajka potrzyma;) Dalej: Karolkowa, zajezdnia tramwajowa, okolice ul. Wawelberga... moje ulubione miejscówki -
Anonim
Skrajne.... Jak można pisać takie posty..Blee...
http://www.google.com/search?client... -
Anonim
Warszawa ogólnie nie jest zbytnio atrakcyjna do pstrykania fotek , co innego miasta nadmorskie czy nawet sam Hel... -
GrzegorzOsuch.com
> ( Pozytywnie Pierdolnięty ) PP napisał
>Warszawa ogólnie nie jest zbytnio atrakcyjna do pstrykania
>fotek , co innego miasta nadmorskie czy nawet sam Hel...
Zależy kto, co lubi. W miastach nadmorskich nie masz takiego pięknego "Manhatanu", jak w centrum Warszawy. -
Anonim
Warszawa jest fascynujaca, jest tyle ciekawych miejsc, czasami wyglada to jak z filmu science-fiction. -
SiJey
Każde miasto ma swój urok a i w Warszawie znajdzie się wiele miejsc na ciekawe tematy foto. Z tym sci-fi to dla ludzi o trochę bardziej rozbudowanej wyobraźni... co nie znaczy, że tak nie jest; ) -
Anonim
-
GrzegorzOsuch.com
-
SiJey
- 1
- 2