Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ciekawe czy podzielacie moja opinie. Dla mnie SM nie ma konkurencji, jego zdjecia sa perfekcyjne w 100 procentach, modelka, stylizacje, makeup, wnetrze, swiatlo (to mnie powala najbardziej). Na drugim miejscu stawiam Ms AL choc to bardziej portret niz moda.
  • Anonim

Popieram! Jest w 5 najlepszych. Mi się bardziej jednak podobają jego starsze prace, te czarno białe. Co by nie było budżet na sesje ma też największy, niemiszczący sie w głowie.
  • Anonim

Uwielbiam edytorial z Vogue Italia z pazdziernika 2000 z Charlotte Gainsbourg. Sadze, ze przy malym budzecie tez by sobie poradzil; ) choc majac 7 asystentow jest napewno latwiej; )
  • bloodsport

wole innych, chociaz Meisel zly nie jest
  • Valmaar

Ja lubię to co robi do włoskiego Vouge w ostatnich latach ale wolę coś innego w fotografii, to jego dopracowanie wszystkiego w najdrobniejszych detalach zaczyna być nużące
  • Anonim

No ja właśnie przez to dopracowanie odkrywam ciągle coś nowego w jego zdjęciach! Mogę oglądać edytorale czy kampanie sprzed kilku lat i ciągle szukać czegoś nowego. Zdjęcia są perfekcyjne techniczne a mimo to SM jest ciągle dobrym obserwatorem.
  • Ciocia Lori

ja sie podpisuje.... tez uwielbiam Meisela
  • Valmaar

No muszę powiedzieć że jego ostatni edytorial we włoskim Vougue "Makeover Madness" pierwsza klasa.
  • Pure-o

Zgadzam się SM jest bardzo dobrym fotografem. A co myślicie o Guy Bourdin??
  • Anonim

Valmaar juz miales Vogue Italia nie kupowac slyszalem ostatnio; )))
  • eva

Walmar,Piotrek,nie pierdol o Vogue,fajnie bytło pstrykac razem.Lepiej niż w Vogue:)
    Buziak
  • Valmaar

Kupiłem na lotnisku z nudów ... :P Tak jak mówi Eva, lepiej pstrykać razem niż się podniecać Vouge :)
    Eva, Buziak!
  • !jackas !

:)
  • Anonim

Ma jakąś oficjalną stronę? Chciałbym zobaczyć jego prace :>
  • Valmaar

Ja bym wpisał w przeglądarce Steven Meisel. Albo kupił Vougue Italia w Empiku ...
  • Anonim

• Valmaar

A przypomniało mi się że zajebiście mi się podobała reklama D&G z Giselle Bundchen sfotografowana coś jakby w studiu TV, świetna kampania była. No w sumei jak sie tak zastanowie to może bardziej go lubię niż ostanio twierdzę :D.
  • Anonim

Steven jest genialny! Ta jego sesja dla włoskiego Vogue'a: "Hollywood Style". Boskooooooo po prostu!!!!!!!!!
  • Gosz

aha, na zapodanej stronce jest portfolio make up'istki Diane Kendal - mistrzostwo swiata absolutne
  • oci

olaf
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)