Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Max

• 24/03/2008 18:33
    szukam modelek do udziału w profesjonalnej sesji zdjęciowej o charakterze - akt artystyczny. Sesja odpłatna

Andrzej Tyszko jest profesjonalnym fotografikiem istniejącym na rynku zawodowym od 35 lat.

portfolio http://www.tyszko.pl

zgłoszenia proszę wysyłać na adres : tyszko.fotografia@wp.pl
  • Jarek Niekrasz

• 24/03/2008 18:42
    >portfolio http://www.tyszko.pl
    >
    >zgłoszenia proszę wysyłać na adres :
    >tyszko.fotografia@wp.pl

jakims zboczenczem jestes Max?

adres na stronie jest inny od tego co podales... ladnie tak oszukiwac?
  • Max

• 27/03/2008 03:47
    nie jestem zadnym oszustem !!! jak ktos nie wierzy niech wysyła na adres podany na stronie.

• ►funky

• 31/03/2008 21:32
    Poszukujemy modelek chętnych do współpracy przy projekcie FLESZ- warsztaty fotograficzne, które odbedą się w dniach 21-23 kwietnia
    W szczególnosci zależy nam na modelkach, które zgodza sie pozować do aktów; jesteśmy jednak otwarci na wszystkie zgłoszenia.
    Sesja zdjęciowa prowadzona będzie przez fotografow PLAYBOYA, a także innych znanych artystów.
    Zdjęcia nie bedą wykorzystywane komercyjnie, a każda modelka otrzyma po sesji swoje fotografie.

Zainteresowane prosimy o kontakt na jeden z podanych adresów mailowych:
    zuzanna.przybyla@gmail.com lub michal.oplocki@gmail.com
    W zalaczniku maila prosimy o przeslanie 1 zdjecia twarzy oraz 1 zdjecia calej sylwetki.

Pozdrawiamy!
    Organizatorzy
  • 1603260

• 06/04/2008 14:57
    chcialabym być modelką ale ja mam 14lat i 170cm wzrostu czy cos takiego...
    szczukła ? hmm... nie wiem, jestem taka sobie, ale własnie chce schudnac...:D
  • Emolka?

• 10/04/2008 11:15

Witam, w ta niedziele odbedzie sie casting, szukam dziewczyn w wieku 13-25 lat ktore beda zainteresowane w
    1) uzupelnieniu (badz stworzeniu) swojego portfolio na zasadzie pozowanie za zdjecia.
    2) dodaniu swoich zdjec do naszej bazy wtedy bedzie mozliwosc wspolpracy "komercyjnej". Polega to na tym ze jak klient szuka dziewczyn do zdjec to pokazujemy mu zdjecia i wtedy do Ciebie dzwonimy.
    3) i punkt 1 i punkt 2.

CASTING ODBEDZIE SIE W STUDIU FOTOGRAFICZNYM NA ULICY SHILERA 6/4
    PRZY DZWONIENIU DOMOFONEM TRZEBA WCISNAC 654! TO BARDZO WAZNE

kolejna bardzo ważna informacja której nie dopisałam casting w godzinach 12-14.

zainteresowane osoby proszę o wiadomość na priv z imieniem nazwiskiem i numerem telefonu w celu wpisania was na listę castingową, to do niczego nie zobowiązuje chce tylko wiedzieć ile mniej więcej osób będzie. osoby które za późno bądź wcale nie napiszą wiadomości np. z tego to powodu ze za późno zobaczą ogłoszenie tez zapraszam:)
  • Emolka?

• 10/04/2008 11:22
    jeszcze strona internetowa fotografa http://www.borowiecki.com.pl
  • Emolka?

• 10/04/2008 18:32
    błąd sie wkradł w nazwę ulicy schillera 6/54
  • MAREK

• 23/05/2008 23:24
    Czesc, wiem ze za pozo odpowiadam na Twoje ogłoszenie, ale mam pytanie, moze potrzebujesz modela na jakies inne pokazy ?
  • A**N

• 30/05/2008 23:18
    Witam! Byłabym zainteresowana ale raczej cyba juz za pozno...
    Jak bedziesz szukać dziewczyn "modelek" to chcetnie bym wzieła udział. Pozdrawiam
  • < RuDa >

• 31/05/2008 13:12
    w sumie to ja tez
  • agaat

• 01/06/2008 02:13
    a w jakim mieście ten casting? bo nie podałaś tego w ogłoszeniu..
  • hair artist

• 02/06/2008 11:30
    witam!

Szukam ładnej dziewczyny, która ma długie włosy i chciałaby przeżyć dużą metamorfozę i być może przez to znaleźć się w różnych popularnych Polskich gazetach.

więcej informacji na priv bądź

tomek_bo@orange.pl

http://www.studiofabryka.com

Wszystko do uzgodnienia i dogadania

JEŚLI JESTEŚ ZAINTERESOWANA PISZ

pozdrawiam

• ireth faelivrin

• 04/06/2008 22:01
    Casting - modelki do konkursu Trend Vision

Agencja fotograficzna Studio Fabryka poszukuje modelki zainteresowanej współpracą z naszym fryzjerem, Tomaszem Bożkiem, nad fryzurą, która zabłyśnie w Polskiej edycji konkursu i otworzy furtkę do edycji międzynarodowej. Stawka jest bardzo wysoka – finaliści i zwycięzcy – fryzjerzy i modelki – pojawiać się będą na łamach najbardziej prestiżowych polskich czasopism związanych ze światem mody i glamour, a najlepsi wyjadą na światowy finał w Lizbonie. Sesje zdjęciowe i wywiady, propozycje współpracy komercyjnej, zarówno z fryzjerem jak i modelką reprezentującą jedną z czołowych fryzur, to wydarzenia czekające na finalistów.

Modelka powinna mieć szczupłą, proporcjonalną sylwetkę i ciekawą urodę. Ponadto konieczne są długie włosy i ZGODA NA NIEKONWENCJONALNA, AWANGARDOWA FRYZURE (asymetryczne cięcia, wyraziste kolory, itp).

Chętna musi być PRZYGOTOWANA NA ODWAZNA, CALKOWITA ZMIANE WIZERUNKU.

Zainteresowane prosimy o wypełnienie formularza znajdującego się na http://studiofabryka.com/trendvisio...

Zgłoszenie musi zawierać:

Imię i nazwisko
    Miejscowość
    Kontakt mailowy
    Wymiary (biust/talia/biodra)

3 zdjęcia – 2 wyraźne portrety – z przodu i z profilu, z rozpuszczonymi włosami założonymi za uszy oraz jedno zdjęcie całej sylwetki na stojąco, najlepiej w kostiumie kąpielowym.

Aby możliwa była pozytywna ocena i kwalifikacja zainteresowanej, ważne jest, żeby zdjęcia były dokładnie takie, jak opisane wyżej.

kontakt:

Kamila Nienałtowska
    tel. 0 502 906 250
    kamila@studiofabryka.com

Studio Fabryka
    ul. Hoża 41 lok. 100
    Warszawa
  • juuu Kowalski

• 12/06/2008 15:28
    Może będziecie potrzebować kiedyś modela;) mogę sie pisać, jakieś predyspozycje chyba są
  • hair artist

• 10/07/2008 12:52
    Witam!

Szukam dziewczyny na konkurs fryzjerski, która ma długie włosy, ładną zgrabną sylwetkę i ciekawą twarz.

Warunkiem jest zgoda na odważna fryzurę (wszystko do ustalenia)

Jeśli jesteś zainteresowana napisz mi wiadomość na priv, podaj wymiary, długość włosów i to na co zgodzisz się zrobić z włosami. Ja ocenię i podam datę castingu.

Pozdrawiam

TOMEK

• VITTORIO

• 07/09/2008 15:03
    Studio Fotograficzne Vittorio ( Stile Italiano )

SFV zaprasza dnia 13/ 09/ 2008 Na Casting Fotoerotica 2008
    Szukamy Modelki która wystąpi w sesji Fotograficznej ( Rodzaj zdjec AKT ) do konkursu FOTOEROTICA 2008 dla czasopisma PLAYBOY.
    Biuro Studia Otwarte od godziny 10:00 do godziny 20:00 na ulicy Królowej Aldony 7/m8 ( Saska Kępa )

W celu uzyskania więcej informacji proszę dzwonić pod numer tel. 791.35.55.62 ( 9:00 - 22:00 )

Archiwum zdjęć SFV można znaleźć na stronie
    http://www.studiovittorio.viewbook....
  • VITTORIO

• 20/09/2008 13:33
    STUDIO FOTOGRAFICZNE VITTORIO

!! -- CASTING -- !! ------------------------------ ---

Studio Fotograficzne Vittorio zaprasza na Casting który odbędzie się od dnia 22/ 09 do dnia 30/ 09 na ulicy Królowej Aldony 7/m8 ( Saska Kępa/ Warszawa) W każda sobotę i niedziele od godziny 10:00 do godziny 18:00.

Proszę wysyłać zgłoszenia na adres vittorio.foto@wp.pl ( Telefon, 3 zdjęcia, oraz wzrost, i wymiary.

Wymagania: ukończone 18 lat, wzrost minimum 173 cm.

::: Opis :::

Szukamy dziewczyn na Wtorkowe wieczory do klubu Confashion ( od godziny 24:00 do 01:30 )
    Studio Vittorio współpracuje z portalem internetowym http://www.booomclub.com - Szukamy 3 dziewczyny które będą pozować do zdjęć podczas imprezy z gośćmi klubu. ( Transport gwarantowany )

Na chwile obecną oferujemy jako wynagrodzenie, 3 profesjonalne sesje zdjęciowe za free dla każdej z dziewczyn.

Pozdrawiam Serdecznie
    Aleksander Jan Vittorio

Wizaż: Kamila - Marta - Katarzyna
    Foto: Aleksander Jan Vittorio H.
    Foto Asystent: Sergio
    F. Modelki: Ania - Magda
    Główne F.M. : Agnieszka

http://www.studiovittorio.viewbook....
  • Style'One

• 13/01/2009 22:59
    Style'One - Agencja Hostess i Modelek poszukuje:

-modelek
    -fotomodelek
    -hostess
    -fordanserek

Zainteresowane dziewczyny prosimy o wypełnienie naszego formularza znajdującego się pod adresem:

* styleone.pl/casting/

Konieczne jest wypełnienie wszystkich wymaganych pól oraz umieszczenie min. 5 zdjęć (2 zdjęcia twarzy i 3 sylwetki).

Zgłoszenia nie zawierające CV nie będą rozpatrywane (prosimy o nie umieszczanie zdjęcia w CV)!

Jeśli wystąpiłyby problemy z wysłaniem formularza prosimy wysyłać zgłoszenia na adres:

* casting@styleone.pl

Poszukujemy dziewczyn z całej Polski. Jeśli zgłoszenie zostanie pozytywnie rozpatrzone skontaktujemy się z Tobą w ciągu 30 dni.
  • Mariankaaaa

• 14/01/2009 12:32
    PROFESJONALNY MAKIJAŻ !!!
    Możliwość dojazdu do domu
    Warszawa i okolice
    Atrakcyjna Cena!!!
    Moja praca jest wykonywana na profesjonalnych kosmetykach firm KRYOLAN, GLAZEL oraz na tradycyjnych MAX FACTOR, LOREAL, ISA DORA. Makijaże są wyjątkowo wytrzymałe ponieważ, używam specjalnych utrwalaczy ,MAKIJAŻ ZOSTAJE UTRWALONY SPECJALNYM FIXEREM DZIĘKI CZEMU TRZYMA SIĘ NAWET PONAD 12 H! . Doklejam również sztuczne rzęsy i pojedyncze kępki i CYRKONIE!

Oraz wykonanie TATUAŻU BROKATOWEGO!
    wykonanie Makijażu:

DZIENNEGO SESYJNEGO ŚLUBNEGO KARNAWAŁOWEGO MAKIJAŻU KOBIETY DOJRZAŁEJ
    WIECZOROWEGO BIZNESOWEGO STUDNIÓWKOWEGO MAKIJAŻU KOKTAJLOWEGO

DO FOTOGRAFÓW:zbieram zdjęcia do portfolio chętnie wykonam makijaże do sesji

więcej na priv
  • Filip

• 24/04/2009 14:20
    Jesteś matką i czujesz się w pełni kobietą? Kochasz swoje dziecko, ale kochasz także siebie? Wystąp w naszej sesji zdjęciowej i filmowej. Zostań twarzą kampanii na rzecz szczęśliwego macierzyństwa!

Zgłoszenie wyślij na adres casting@bbagency.pl
    Napisz kilka słów o sobie, załącz zdjęcie swoje i Twojego dziecka.

Szukamy Mam w wieku 20-35l. mających dzieci do 4 lat
  • Ewa K

• 20/07/2009 17:57
    A gdzie ten casting?
  • Kamicia;)

• 13/10/2009 12:45
    Poszukuje fajnie ubranych ludzi na sesje pt. "Moda ulicy".
    Wymagań dużych nie mam, miasto - Warszawa, zależy mi aby to odbyło się na dniach, czyli 14-15 październik.
    Jestem uczennicą Technikum Fototechnicznego i w ramach praktyk zawodowych muszę wykonać sporo takich sesji. Więc jeśli ktoś byłby zainteresowany poświęceniem mi 10 minut na zdjęcia, to piszcie na pocztę. Zdjęcia te umieszczone będą na stronie http://www.FashionMedia.pl
    Pozdrawiam
  • Natalia Mach

• 23/01/2010 20:39
    Poszukuję kogoś kto zajmuje się fotografią modelek i kto mógł by ocenić moje zdjęcie, bardzo mi na tym zależy gdyż chciała bym się dowiedzieć czy mam jakieś szanse w castingu do jakiegoś młodzieżowego czasopisma. Proszę o padanie adresu na który bym mogła wysłać zdjęcie. Z góry dziękuje; )
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)