-
Wiecie co, jak juz parę osób przez ostatnie miesiące zauważało nasze grono Fotografia mody zeszło na psy. Stało się po prostu tablica ogłoszeniową. Ciekawe czy dlatego że nie ma sensu toczyć żadnych dyskusji na temat fotografii mody, co kto widział ostatnio ciekawego, w jakim magazynie, jaka teraz stylistyka jest na topie, jaki fotograf zrobił coś ładnie a jaki dfo bani, itede itepe. Może faktycznie nie ma to sensu, ale wtedy warto by zmienić nazwę grona na "Ogłoszenia". Co uważacie?
-
Anonim
>Valmaar jedzie do NY napisał
ja pitole ale tam w tajlandi sa krejzolskie dziewczeta!
hejka! -
Anonim
-
mag/ marzenia sie spełniają....
(...)
>Może faktycznie nie ma to sensu, ale wtedy warto by
>zmienić nazwę grona na "Ogłoszenia". Co uważacie?
mi sie ten pomysł podoba :)
-
-
Anonim
Powinienes moderowac to grono ostrzej, z miejsca wypieprzac idiotyczne komentarze, szczegolnie osob ktore nie maja nic wspolnego z fotografia mody. Kazda powazniejsza wypowiedz jest czesto wysmiewana przez malo myslace i zawistne panienki badz inne "persony". Nic dziwnego, ze malo osob traktuje to grono powaznie. Ostatnio jakis kolo powstawial komenty dotyczace jakiejs panny co ja w fotoszopie ktos poczyscil, kogo to obchodzi, od razu to wypieprzaj. -
Anonim
tak na prawdę to tutaj pewnie profesjonalistów związanych z fotografią mody można by policzyć na palcach -
Igor, muszę mieć pomocników, nie dam rady sam tak moderować. Poza tym ja jestem liberałem w mordkę jeża, ciężko mi się moderuje takie grono. Jacyś chętni (gronowładni) do pomocy?
-
Anonim
>Igor, muszę mieć pomocników, nie dam rady sam tak
>moderować. Poza tym ja jestem liberałem w mordkę jeża,
>ciężko mi się moderuje takie grono. Jacyś chętni
>(gronowładni) do pomocy?
Wiesz Bubu, Ramza ma racje, musisz tu posprzątać. Moge pomóc.
-
R H
Pete, wiecej seksu na gronie, ale takiego pan i pani, nie takiego modowego... wszystko sie do tego sprowadza, te ogloszenia to pewnie jakas skrzynka kontaktowa, jak nie podofiliskiej siatki, to moze gejow chrzescijan, albo NOP ? -
>Olusia napisała:
>>Valmaar jedzie do NY napisał
>>Igor, muszę mieć pomocników, nie dam rady sam tak
>>moderować. Poza tym ja jestem liberałem w mordkę jeża,
>>ciężko mi się moderuje takie grono. Jacyś chętni
>>(gronowładni) do pomocy?
>
>
>Wiesz Bubu, Ramza ma racje, musisz tu posprzątać. Moge
>pomóc.
>
Dodałem Cię :). I co będzie jak na forum promodels, kto podpadnie moderatorom ten do kąta :D ?
-
R H
-
Anonim
>R H napisał
>oh jak latwo Cie owinac w kolo palca... oh
to raczej był zbędny komentarz. -
R H
wydaje Ci sie, mylis sie jest rzecza ludzka, wiosnaaa... weranda... dzwiek otwierajacych sie szyszek... luz... -
Anonim
>R H napisał
ładne, takie o bliskosci boga -
www.SAMBORski.com.pl
Jesli osob zajmujacych sie naprawde zdjeciami modowymi jest tu znikoma ilosc to i tematow
scisle zwiazanych z fashion jest malo.
Przylaczanie sie do grona fm powinno byc moderowane.
Co do ogloszen to uwazam ze powinno byc na nie miejsce moze zrob jeden podwieszany watek.
To tyle bo wsumie tak rzadko biore udzial w dyskusjach ze nie bede sie madrzyl.
Pozdro -
>R H napisał
poczekaj cwaniaczku zobaczysz jaki tu Olcia porządeczek zaprowadzi. jeszcze mi browara postawisz :P -
eva
-