Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Zaginął aparat : fuji f31 fd , nowy (prawie) z gigowa karta.
    zdarzenie mialo miejsce 13.03.2007 w centrum wwy. aparat zaginal bez akcesoriow - czyli bez ladowarki dlugo nie pochodzi.
    Jakbyscie sie natkneli na ten okaz (gielda, allegro) to PROSZE dajcie znac na info@filipkacala.com , lub 0-7900 13 992 (play).
    Nagroda przewidziana :)
  • al la

ale zgubiłeś, ukradł ci ktoś? zaginął - tzn wyszedł z domu i nie wrócił?
  • ♥ fajne cycki ♥

napewno ktoś na gronie aparat warty pare fajnych par butów i ciuchów albo co tam kto sobie chce, może np zbierać na jedzenie albo caritas go odnalazł i zapakuje ci w czerwoną wstążke oraz odrazu po przeczytaniu tego posta zacznie pałać chęcia odesłania ci go...osobiście życze ci tego-naprawdę ale zastanów się co napisałeś...
  • Anonim

chill out martunia
  • Anonim

A tak wogole- to współczuje Filip
  • Anonim

albo mi zajebali albo zgubielm, martusia na Ciebie nie licze i nie licze na to ze mi ktos przesle go .... lalunia
  • Anonim

tak wyszedl ze mna z domu i juz nie powrocil :)
  • ★ Roberto Di ∂z Rahi

a Ty to jesteś taki trochę zgrywus co?
  • Anonim

Kup sobie zenita z 58-ka wywoluj kodaka w tanim labie i badz gwiazda plfoto!
  • Roez

pieknie ujete :) dodam tylko ze kodak musi byc bw
  • Anonim

Oczywiscie to zart, mam nadzieje, ze aparat sie znajdzie, a tak na przyszlosc to sprzet mozna ubezpieczyc niedrogo.
  • Anonim

mam jescze yashice mat 124g a czekam jeszcze na nowy zestaw "semi pro" :) coz nastepnym razem gnoja ubezpiecze ... pzdr
  • Przechuj Pan Kogut

>Cubano Postizo napisał
    >Oczywiscie to zart, mam nadzieje, ze aparat sie znajdzie, a
    >tak na przyszlosc to sprzet mozna ubezpieczyc niedrogo.

Wow, to proszę powiedz gdzie tak można niedrogo ubezpieczyć?? Bo chyba nie w polsce..
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)