-
Anonim
Zaginął aparat : fuji f31 fd , nowy (prawie) z gigowa karta.
zdarzenie mialo miejsce 13.03.2007 w centrum wwy. aparat zaginal bez akcesoriow - czyli bez ladowarki dlugo nie pochodzi.
Jakbyscie sie natkneli na ten okaz (gielda, allegro) to PROSZE dajcie znac na info@filipkacala.com , lub 0-7900 13 992 (play).
Nagroda przewidziana :) -
al la
ale zgubiłeś, ukradł ci ktoś? zaginął - tzn wyszedł z domu i nie wrócił? -
♥ fajne cycki ♥
napewno ktoś na gronie aparat warty pare fajnych par butów i ciuchów albo co tam kto sobie chce, może np zbierać na jedzenie albo caritas go odnalazł i zapakuje ci w czerwoną wstążke oraz odrazu po przeczytaniu tego posta zacznie pałać chęcia odesłania ci go...osobiście życze ci tego-naprawdę ale zastanów się co napisałeś... -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
albo mi zajebali albo zgubielm, martusia na Ciebie nie licze i nie licze na to ze mi ktos przesle go .... lalunia -
Anonim
-
★ Roberto Di ∂z Rahi
-
Anonim
Kup sobie zenita z 58-ka wywoluj kodaka w tanim labie i badz gwiazda plfoto! -
Roez
-
Anonim
Oczywiscie to zart, mam nadzieje, ze aparat sie znajdzie, a tak na przyszlosc to sprzet mozna ubezpieczyc niedrogo. -
Anonim
mam jescze yashice mat 124g a czekam jeszcze na nowy zestaw "semi pro" :) coz nastepnym razem gnoja ubezpiecze ... pzdr -
Przechuj Pan Kogut
>Cubano Postizo napisał
>Oczywiscie to zart, mam nadzieje, ze aparat sie znajdzie, a
>tak na przyszlosc to sprzet mozna ubezpieczyc niedrogo.
Wow, to proszę powiedz gdzie tak można niedrogo ubezpieczyć?? Bo chyba nie w polsce..