Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kasia vel Kenny

Witam,

Poszukuje ciekawych miejsc na sesje zdjęciową w Warszawie i okolicach. Jeśli znacie takie miejsca to podzielcie się nimi:). Może wiecie gdzie znajde jakąś opuszczoną fabryke, stare kamienice czy mury z graffiti?

Z góry dzięki za info i uświadomienie:).

Pozdrawiam
  • olka

aha, i myslisz ze jak ktos znalazl fajna, niewyeksploatowana przez pol warszawy miejscowke, to tak ci ja odstapi, po prostu?

lol
  • Alecrim

hmmm dziwne podejscie. moze dlatego miedzy innymi ciezko sie u nas rozwinac. czemu mamy sobie nei pomagac? tu nie chodzi o kopiowanie, kradzież pomysłu przecież.
    polecam strone http://www.opuszczone.com ten szpital w otwocku mnie zastanawia. super jest. ale nie mam pojecia gdzie i nikt si enie orientuje jak pytalam. ale gdyby lepiej poszukac to na pewno ktos wie.
    tam troche tego typu miejsc. mnei osobiscie bardziej interesuja nowoczesne kawalki architektury.

ile ludzi tyle spojrzen. jesli ktos jest dobry to sie nie boi konkurencji bo dla kazdego sie znajdzie miejsce na rynku.
  • Kasia vel Kenny

Pewnie, że nie mam zamiaru kraść czyichś pomysłów, ale koleżanka ma racje, że ludzi tyle spojrzeń- innych spojrzeń przede wszystkim. Dzięki za podanie strony, jutro zamierzam się wybrać w okolice Otwocka w poszukiwaniu teo szpitala...
  • Patrishiah

co do tego szpitala w Otwocku to miejsce jest bardzo mocno obstrzelane przez fotografów i ludzi od paintballa :P
    ale mimo wszystko miejsce dość ciekawe.
  • Anonim

w otwocku jest kilka szpitali opuszczonych.
  • Martyna

zdjęcia z galerii "opuszczone" są w sumie bardzo stare ok 4lat. Czy ktoś się interesuje czy nadal jest możliwość "wejścia" tam...? Bo np opuszczona fabryka domów na Tarchominie jest mniej więcej zagospodarowana, mieszkam koło tego i niestety ciężko tam wejść bo "małe piski pilnują":|..??
  • Anonim

>alecrim napisała:
    dla kazdego sie znajdzie miejsce na
    rynku.

o naiwna dziewczyno!

• Alecrim

>>alecrim napisała:
    dla kazdego sie znajdzie miejsce na
    rynku.

o naiwna dziewczyno!

Chodziło Ci o słowo ''kreatywna''?
    Jak ktoś poszuka to znajdzie. I jak ktoś rzeczywiście potrafi fotografować to sfotografuje tak, że nawet najbardziej obcykanego miejsca nikt nie rozpozna.
  • aldonaa .

to prawda.;dd
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)