Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

> yyy tu chyba mowa o czyms innym niz modeling, ktory jakby nie patrzec jest jednak zawodem i forma zarobku;D
    >
    > ot o pozowaniu od czasu do czasu
    > to inna bajka

w pewnym sensie masz racje, lecz ona mowi o tym jako o pracy; pozowanie raz na najkis czas nikogo nie zabiło, lecz osobiscie uwazam, ze jako zawód na całe zycie to to nie jest odpowiednia forma zarobku
  • Gosz

no wiadomo ze jako zawod ma krotki zywot

ale w znaczeniu 'od czasu do czasu' to raczej hobby, a jesli cos komercyjnego to dorabianie (no zalezy jakie zlecenia)
  • Anonim

no tak, ale to : 'czy mam szanse wiązać z fotomodelingiem jakieś nadzieje, czy lepiej sobie odpuścić' raczej nie brzmi jak od czasu do czasu; p tylko jak 'bede wielka FOTOmodelką, która w wieku 17 lat podbije świat' ahh... ironio... :P
  • Anonim

TY, Kasiuń Śliczny:)
    zamiast sie pytac na gronie na ktorym jak widzisz nikt Ci nie chce pomoc to poszukaj gdzie indziej
  • Anonim

> TY, Kasiuń Śliczny:)
    > zamiast sie pytac na gronie na ktorym jak widzisz nikt Ci nie chce pomoc to poszukaj gdzie indziej

widzisz... ona prosi o ocene zdjęć, lecz nie zamiesciła zadnych z sesji na swoim gronie, wiec ciezko jest nam wydac opinie...
    PS> grono nie jest miejscem gdzie kazdy gazdego zachwala... moze warto poszukac gdzie indziej...
  • ...Mary...

eeee tam zdjęć, lepiej adres swojej stronki, podobno taka istnieje <lol>; DD
  • ...Mary...

Bo nie bardzo wiem, gdzie mam
    >się zgłosić, do tej pory to oni
    >zgłaszali się do mnie, nie ja do nich (np na mojej
    >stronie internetowej, na której umieszczałam swoje
    >zdjęcia, ktoś zostawiał propozycję i
    >prosił o kontakt, albo zaczepiał na ulicy. fakt,
    >że miałam spore wątpliwości, ale
    >jakoś wszystko szło dobrze i teraz zastanawiam
    >się, czy jakoś mocniej powinnam się tym
    >zainteresować..)

Gdyby ktos nie wiedzial o czym mowa; DDDDD
  • Asia

ja chodzilam jak narazie po wybiegach,z sesja sie jakos nie zlozylo,moze polecicei mi kogos??
  • Anonim

yyy, ja pierdole...
  • Anonim

uważaj bo dzieci narobisz; D
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)