-
Anonim
> yyy tu chyba mowa o czyms innym niz modeling, ktory jakby nie patrzec jest jednak zawodem i forma zarobku;D
>
> ot o pozowaniu od czasu do czasu
> to inna bajka
w pewnym sensie masz racje, lecz ona mowi o tym jako o pracy; pozowanie raz na najkis czas nikogo nie zabiło, lecz osobiscie uwazam, ze jako zawód na całe zycie to to nie jest odpowiednia forma zarobku -
Gosz
no wiadomo ze jako zawod ma krotki zywot
ale w znaczeniu 'od czasu do czasu' to raczej hobby, a jesli cos komercyjnego to dorabianie (no zalezy jakie zlecenia) -
Anonim
no tak, ale to : 'czy mam szanse wiązać z fotomodelingiem jakieś nadzieje, czy lepiej sobie odpuścić' raczej nie brzmi jak od czasu do czasu; p tylko jak 'bede wielka FOTOmodelką, która w wieku 17 lat podbije świat' ahh... ironio... :P -
Anonim
TY, Kasiuń Śliczny:)
zamiast sie pytac na gronie na ktorym jak widzisz nikt Ci nie chce pomoc to poszukaj gdzie indziej -
-
Anonim
> TY, Kasiuń Śliczny:)
> zamiast sie pytac na gronie na ktorym jak widzisz nikt Ci nie chce pomoc to poszukaj gdzie indziej
widzisz... ona prosi o ocene zdjęć, lecz nie zamiesciła zadnych z sesji na swoim gronie, wiec ciezko jest nam wydac opinie...
PS> grono nie jest miejscem gdzie kazdy gazdego zachwala... moze warto poszukac gdzie indziej... -
...Mary...
eeee tam zdjęć, lepiej adres swojej stronki, podobno taka istnieje <lol>; DD -
...Mary...
Bo nie bardzo wiem, gdzie mam
>się zgłosić, do tej pory to oni
>zgłaszali się do mnie, nie ja do nich (np na mojej
>stronie internetowej, na której umieszczałam swoje
>zdjęcia, ktoś zostawiał propozycję i
>prosił o kontakt, albo zaczepiał na ulicy. fakt,
>że miałam spore wątpliwości, ale
>jakoś wszystko szło dobrze i teraz zastanawiam
>się, czy jakoś mocniej powinnam się tym
>zainteresować..)
Gdyby ktos nie wiedzial o czym mowa; DDDDD -
Asia
ja chodzilam jak narazie po wybiegach,z sesja sie jakos nie zlozylo,moze polecicei mi kogos??
-
Anonim
-
Anonim