-
`~agtn
Witam, żeby nie zabierać czasu osobom to czytającym od razu powiem: nie chodzi tu o żadną akcję zarobkową itp. Od pewnego czasu chodzi mi po głowie pomysł by do swoich mixów/ setów, mixtape’ów/ dokładać okładki na których będą dziewczyny z grona. Niestety nie mogę zagwarantować za to żadnych pieniędzy, ponieważ sam na tym nic nie zarabiam.
Mój jeden set dociera do około 1000 osób. Swoje sety rozdaje gdzie się da. W przyszłym czasie (2007) na pewno będą docierać poza granice naszego kraju.
Jeśli chcesz mi pomóc i znaleść się na okładce wyślij mi wiadomość na privie. Potrzebuję 3-4 zdjęć w dość duzym formacie. Na życzenie umieszczone zostanie Twoje imię i nazwisko <bądź też pseudonim> oraz jakiś odnosnik <np. strona www, e-mail>.
Proszę się nie sugerować moimi poprzednimi okładkami, ponieważ sam je robilem:P Nastepne będą robione przez zawodowego grafika.
Z góry dziekuje i pozdrawiam
Andrzej N.
-
-
`~agtn
taki, ze szukam dziewczyn, które takie zdjecia posiadają? A moze znasz lepsze grono, gdzie mógłbym umieścić takie ogłoszenie i lepiej by pasowało?
Z całym szacunkiem.
Pozdrawiam -
Ewa
hmmm....
"z całym szacunkiem"
http://w8.grono.net/gallery/1926161...
ta fota to fotografia mody?
a czym sie możesz pochwalić,jakie sa twoje doswiadczenia?
bo z tego co rozumiem masz zamiar korzystac z czyjejs pracy...
<00> -
-
`~agtn
-
`~agtn
Małe sprostowanie bo byc może nie za bardzo wyjaśniłem o co mi chodzi.
Nie robie zdjęć i nie zajmuję sie tym. Chodzi mi o Wasze zdjecia dziewczyny. Tylko tyle (i pewnie aż.)
Pozdrawiam -
>AgatoN napisał
>taki, ze szukam dziewczyn, które takie zdjecia
>posiadają? A moze znasz lepsze grono, gdzie
>mógłbym umieścić takie ogłoszenie i
>lepiej by pasowało?
>
>Z całym szacunkiem.
>
>Pozdrawiam
CASTINGI, Modelki, Modeling itde itepe. Gron gdzie twoje ogłoszenie będzie adekwatne jest mnóstwo z fotografią mody nie ma nic wspólnego.