Fotografia mody [3240]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • `~agtn

Witam, żeby nie zabierać czasu osobom to czytającym od razu powiem: nie chodzi tu o żadną akcję zarobkową itp. Od pewnego czasu chodzi mi po głowie pomysł by do swoich mixów/ setów, mixtape’ów/ dokładać okładki na których będą dziewczyny z grona. Niestety nie mogę zagwarantować za to żadnych pieniędzy, ponieważ sam na tym nic nie zarabiam.
    Mój jeden set dociera do około 1000 osób. Swoje sety rozdaje gdzie się da. W przyszłym czasie (2007) na pewno będą docierać poza granice naszego kraju.
    Jeśli chcesz mi pomóc i znaleść się na okładce wyślij mi wiadomość na privie. Potrzebuję 3-4 zdjęć w dość duzym formacie. Na życzenie umieszczone zostanie Twoje imię i nazwisko <bądź też pseudonim> oraz jakiś odnosnik <np. strona www, e-mail>.
    Proszę się nie sugerować moimi poprzednimi okładkami, ponieważ sam je robilem:P Nastepne będą robione przez zawodowego grafika.

Z góry dziekuje i pozdrawiam

Andrzej N.
  • Valmaar

A jaki jest związek tego ogłoszenia z fotografią mody?
  • `~agtn

taki, ze szukam dziewczyn, które takie zdjecia posiadają? A moze znasz lepsze grono, gdzie mógłbym umieścić takie ogłoszenie i lepiej by pasowało?

Z całym szacunkiem.

Pozdrawiam
  • Ewa

hmmm....
    "z całym szacunkiem"
    http://w8.grono.net/gallery/1926161...

ta fota to fotografia mody?
    a czym sie możesz pochwalić,jakie sa twoje doswiadczenia?

bo z tego co rozumiem masz zamiar korzystac z czyjejs pracy...

<00>
  • `~agtn

dokladnie tak ja nie zajmuje sie fotografia....
  • `~agtn

Małe sprostowanie bo byc może nie za bardzo wyjaśniłem o co mi chodzi.

Nie robie zdjęć i nie zajmuję sie tym. Chodzi mi o Wasze zdjecia dziewczyny. Tylko tyle (i pewnie aż.)

Pozdrawiam
  • Valmaar

>AgatoN napisał
    >taki, ze szukam dziewczyn, które takie zdjecia
    >posiadają? A moze znasz lepsze grono, gdzie
    >mógłbym umieścić takie ogłoszenie i
    >lepiej by pasowało?
    >
    >Z całym szacunkiem.
    >
    >Pozdrawiam

CASTINGI, Modelki, Modeling itde itepe. Gron gdzie twoje ogłoszenie będzie adekwatne jest mnóstwo z fotografią mody nie ma nic wspólnego.
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)