- 1
- 2
-
ikaZet
Fotografowie mody miast i wsi!!
Zapraszam do wspólnego projektu! Tworzymy polska mape stylu, czyli jak roznia sie nasze stroje w zaleznosci od wielkosci miasta, rejonu geograficznego, wieku i zajęcia. Interesują nas cała Polska, od małych miasteczek po wielkie miasta.
Przyłączycie się?
http://www.lookbook.pl/wuwuwu,,104,... -
eva
-
R H
-
ikaZet
>R H napisał
>fajne, ale nieprawdziwe
dlaczego tak uwazasz? ze niby taki chwyt marketingowy? -
-
eva
-
R H
>
>dlaczego tak uwazasz? ze niby taki chwyt marketingowy?
nie, uwazam ze nie bylaby to mapa ukazujaca prawde, smiem watpic, turcje w serek spod suprasla pokazesz?
-
R H
byc moze sie myle, ale obstawiam pedalska lanserke + kilka smichowhihow z zadupia, to nie bedzie prawdziwe, moze sie myle -
ikaZet
otoz, nas interesuja wszyscy! pan w gumofilcach i mega wylansowani, to nie bedzie jedno zdjecie chrakteryzujace miasto, ale kilka.
to nie ma byc przedsiwziecie stricte modowe, ale w pewnym sensie etnograficzne. Kiedys ubior ludzi zalezal od miejsca pochodzenia, a teraz? no wlasnie. ludzie ubieraja sie roznie w roznych krajach i nie ma na to wplywu globalizacja. jak z tym jest w Polsce? kiedys tradycyjnym strojem byl misternie haftowany gorset, a moze teraz tradycja to t-shirt z h&m. Moze ludzie z polnocy maja wiecej fantazji w ubieraniu sie niz ci z poludnia. -
eva
-
ikaZet
:P a jak im zimno, to co maja zrobic?
niezaleznie od drogich sceptykow projekt sie odbedzie!
moze rezulaty Was przekonaja, a jak nie to coz ja na to poradze -
★ Roberto Di ∂z Rahi
a po co oglądać mokasyny z szyszkami, flanelowe koszule, ortaliony, sweterki w komputerki, skóry zakładane do dresów.... fuuuuj
a nie lepiej tak zrobić akcję żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego. żeby starsi ludzie mogli przejść.???????? otworzyć miejsca pracy dla młodzieży i dla ludzi!
-
eva
dobra...na film popatrzcie;P
http://skreccos.4fun.tv/film.php?id...
i konkurs.Który to region Polski?;):D
Dla mnie kazdy.
Czyli akcja z dupy. -
Adaś
uuu ewa;) miły filmik :D przypomniały mi się lata dzieciństwa dzieciństwa. -
R H
>★ Roberto Di∂z Rahi napisał
>a po co oglądać mokasyny z szyszkami, flanelowe
>koszule, ortaliony, sweterki w komputerki, skóry
>zakładane do dresów.... fuuuuj
>
>
>
bo tak jest?
-
Czarodziej z Krainy Oz:)
hmmm od sweterkow w komuputerki to sie odwalilc , moga byc w romby :)))ja mysle ze jesli chodzi o dresy to i tak anglikow nie przebijemy wiec niema w Polsce tak zle jeszcze:))jak np torebka Chanel do bluzy Nike i spodni Adidasa a na stopach but na szpilce:)) -
eva
-
R H
-
Anonim
-
Dorota
-
- 1
- 2