Fotografia mody [3240]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ikaZet

Fotografowie mody miast i wsi!!
    Zapraszam do wspólnego projektu! Tworzymy polska mape stylu, czyli jak roznia sie nasze stroje w zaleznosci od wielkosci miasta, rejonu geograficznego, wieku i zajęcia. Interesują nas cała Polska, od małych miasteczek po wielkie miasta.
    Przyłączycie się?

http://www.lookbook.pl/wuwuwu,,104,...
  • eva

a po co?
  • R H

fajne, ale nieprawdziwe
  • ikaZet

>R H napisał
    >fajne, ale nieprawdziwe

dlaczego tak uwazasz? ze niby taki chwyt marketingowy?
  • eva

a jaki to tam byłby chwyt...
  • R H

>
    >dlaczego tak uwazasz? ze niby taki chwyt marketingowy?

nie, uwazam ze nie bylaby to mapa ukazujaca prawde, smiem watpic, turcje w serek spod suprasla pokazesz?
  • R H

byc moze sie myle, ale obstawiam pedalska lanserke + kilka smichowhihow z zadupia, to nie bedzie prawdziwe, moze sie myle
  • ikaZet

otoz, nas interesuja wszyscy! pan w gumofilcach i mega wylansowani, to nie bedzie jedno zdjecie chrakteryzujace miasto, ale kilka.
    to nie ma byc przedsiwziecie stricte modowe, ale w pewnym sensie etnograficzne. Kiedys ubior ludzi zalezal od miejsca pochodzenia, a teraz? no wlasnie. ludzie ubieraja sie roznie w roznych krajach i nie ma na to wplywu globalizacja. jak z tym jest w Polsce? kiedys tradycyjnym strojem byl misternie haftowany gorset, a moze teraz tradycja to t-shirt z h&m. Moze ludzie z polnocy maja wiecej fantazji w ubieraniu sie niz ci z poludnia.
  • eva

ta,ci z północy chodzą w skórach z fok...;)
  • ikaZet

:P a jak im zimno, to co maja zrobic?
    niezaleznie od drogich sceptykow projekt sie odbedzie!
    moze rezulaty Was przekonaja, a jak nie to coz ja na to poradze
  • ★ Roberto Di ∂z Rahi

a po co oglądać mokasyny z szyszkami, flanelowe koszule, ortaliony, sweterki w komputerki, skóry zakładane do dresów.... fuuuuj

a nie lepiej tak zrobić akcję żeby nie było bandyctwa, żeby nie było złodziejstwa, żeby nie było niczego. żeby starsi ludzie mogli przejść.???????? otworzyć miejsca pracy dla młodzieży i dla ludzi!

• eva

dobra...na film popatrzcie;P
    http://skreccos.4fun.tv/film.php?id...
    i konkurs.Który to region Polski?;):D
    Dla mnie kazdy.
    Czyli akcja z dupy.
  • Adaś

uuu ewa;) miły filmik :D przypomniały mi się lata dzieciństwa dzieciństwa.
  • R H

>★ Roberto Di∂z Rahi napisał
    >a po co oglądać mokasyny z szyszkami, flanelowe
    >koszule, ortaliony, sweterki w komputerki, skóry
    >zakładane do dresów.... fuuuuj

>
    >
    >

bo tak jest?
  • Czarodziej z Krainy Oz:)

hmmm od sweterkow w komuputerki to sie odwalilc , moga byc w romby :)))ja mysle ze jesli chodzi o dresy to i tak anglikow nie przebijemy wiec niema w Polsce tak zle jeszcze:))jak np torebka Chanel do bluzy Nike i spodni Adidasa a na stopach but na szpilce:))
  • eva

bo my bogatym krajem jestsmy;)
    Co trzecia z LV biega...;D
  • R H

co druga chodzi do dyskotek dla pedalow...
  • Anonim

a ja poiperam pomysl :) i uwazam za fajny :)

wcale nie "z dupy" :|
  • Dorota

tak? uzasadnij proszę
  • Valmaar

w punktach ...; )
  • 1
  • 2
| |

Forum dla fotografów, modelek, stylistów, wizażystów, fryzjerów i wszystkich osób zaintere...

Fotki

Miejsca grona (0)