-
El Greco
podzielicie sie doswiadczeniami?
musze zakrwawic modelke, sesja jednorazowa - musze miec pewnosc ze nie wyjdzie mi na fotach, np. sos pomidorowy -
trojka
polecam sztuczna krew uzywana przez charakteryzatorow-sa dwa rodzaje-jedna jest jasniejsza i bardziej plynne,druga ma odcien bordo i jest jakby lekko skrzepnieta:)uzywalam ich w szkole i sprawdzaja sie rewelacyjnie ale nie wiem dokladnie gdzie je dostac-podobno na stadionie takie sprzedaja:)ale mysle ze w Kryolanie tez dostaniesz.powodzenia! -
Adaś
-
Marta
>trojka napisała:
>polecam sztuczna krew uzywana przez charakteryzatorow-sa dwa
>rodzaje-jedna jest jasniejsza i bardziej plynne,druga ma
>odcien bordo i jest jakby lekko skrzepnieta:)uzywalam ich w
>szkole i sprawdzaja sie rewelacyjnie ale nie wiem dokladnie
>gdzie je dostac-podobno na stadionie takie sprzedaja:)ale
>mysle ze w Kryolanie tez dostaniesz.powodzenia!
na stadionie nie ma takich rzeczy, polecam kryolan lub profilm -
-
a na ostatnim helowinie w paparazzi charakteryzatorka obsypywała nas pudrem takim który jak się spryskało wodą zrobił się jak krew, była niezła jatka w damskim kiblu co wrażliwsi mdleli
-
Marta
-
pola la
wyglada to faktycznie jak teksanska masakra :)
fajne bryzgi wychodza :D -
pola la
a dosc ladnie i tanio wychodzi krew z sokow herbapolu :)
takich syropow typu owocowa spizarnia.
kiedys robilam tez krew z burakow suszonych- gotujesz w malej ilosci wody, jak chcesz gestsza to dodajesz maki ziemniacznej i masz kisielek; )
do sesji low budget niezle; ) -
コム・デ・ギャルソン
oj tak , tylko domyj sie po burakach :D
ja to robilam przez 4 dni, co gorsza na twarzy; D -
poprostu szczęśliwa
ja slyszalam ze mozna kupic jakis barwnik spozywczy i wymieszac z woda i cukrem i jest praktycznie taka sama jak krew tzn kupna krwe1 ale jelsi nie chcesz sie bawic to w permanie na pl.uni lubelskiej dostniesz i krew plynna i gestsza ktora tezmozna rozrzedzic przy pomocy wody i taki proszek co w polaczeniu z woda tworzy krew tez tam znajdziesz i nie jest takie drogie tak wiec warto! i co najwazniejsze jest spieralna z ubrac oto stronka! http://www.charakteryzacja.com/inde...
pozdrawiam -
El Greco
dzięki za odzew
znalazlem francuski preparat do odkazania ran - idealnie imituje krew i bardzo latwo sie zmywa
do sesji wielkobudzetowych kupie krew :) -
Anonim
moglbys napisac dokladnie cos gdzie jaka nazwa i za ile
czasem do domowego uzytku krwi troche potrzebuje -
poprostu szczęśliwa
no wlasnie napisz napisz bom ciekawa :D czasem sie przydaje cos takiego -
Greg
-
poprostu szczęśliwa
hehe prosze nie zaczynajmy juz watku stefers na innych tematch bo jeszcze poczuje sie popularny! -
tak bardzo proszę trzymać się topików no bo jak się zabiorę za zamykanie to zobaczycie ... ; )
-
poprostu szczęśliwa
heeh spoko spoko o stefersie zapominamy :D stefers precz :D
prosze o info o tym preparacie do odkazania i co dobrze imituje krew bo jestem bardzo zaciekawiona :D -
Anonim