-
Аркадян ®
mam 3 małolaty po 14-15 lat i nie mam pomysłu na sesje help!
nie w studiu.
-
Averne
>Аркадян ® napisał
>mam 3 małolaty po 14-15 lat i nie mam pomysłu na sesje
>help!
>nie w studiu.
>
Przejrzyj NK; P -
Czesław Zwany Miłoszem
-
Anonim
-
-
Аркадян ®
>Averne napisał
>>Аркадян ® napisał
>>mam 3 małolaty po 14-15 lat i nie mam pomysłu na sesje
>>help!
>>nie w studiu.
>>
>
>Przejrzyj NK; P
zrobię im w odbiciu od szyby piekarnika ew. mikrofalówki będzie ArTyStYCzNieEj ^^ <3
ale imo chyba takie dziewczynki nie mają gustu zbytniego? -
Czesław Zwany Miłoszem
zależy :P
są tępe ku... którym nieczym nie dogodzisz
są słiittt nasteczki którym wciśniesz wszystko co kolorowe i powiesz ze to fajne xd
i znajdzie się pare normalnych ktore sie dziela na te co maja okreslone gusta i na te ktore uwazaja za fajne to co inni uwazaja za fajne :P
-
przebierz je za atomówki i dali jazda. każda w jednym kolorze, na tle jakiegoś obskurnego muru.. czy czegoś. to pierwsze co nasunęło mi się na myśl.
-
Czesław Zwany Miłoszem
ooo a to moze byc nawet ciekawe :D
niech sobie wybiora bajkowego bohatera i sru pod mur :P -
wiko
-
tylko nie Nowy Świat, starówka ani nadwiślańskie klimaty.. ileż można? nie rozumiem ludzi, którzy biorą aparat do ręki, żeby zrobić miliard-pierwsze takie samo zdjęcie.
-
Аркадян ®
-
Anonim
Ja bym proponował przy jakiejś opuszczonej/zawalonej budowli:D może coś z tego ciekawego wyjść... -
Manaj
znowu ? Indu , ruiny ? To chyba już tak samo nudne jak nś czy krakowskie. Badz kreatywny. -
Królik
Rdm to stare miasto może? wygląda trochę jak z poprzedniej epoki. Może je tak tez wystylizować ? -
Anonim
A może kurpiowszczyzna...?? np w mieście Kadzidło jest skansen ze starymi drewnianymi zagrodami:P ewentualnie jakaś dzika puszcza w tamtych okolicach takich nie brakuje :D -
Anonim