-
Jeweliiina Macura
http://www2.olympus.pl/consumer/29_...
Może ktoś jest użytkownikiem? (: I jak aparacik się sprawuje? -
Karolcia
Witam, ja mam olympusa e 500, jest bardzo dobry..., choć części do dokupienia są bardzo drogie. Mam aparat od prawie roku, a nadal nie poznałam jego wszystkich tajników. :) -
Anonim
A co ma wspólnego E-500 z mju 700 poza firmą?? Zupełnie inna klasa aparatów. -
Anonim
Miałem styczność z mju 500. Fajny, stylowy aparacik. Nadaje się na kompaktowy aparacik do kieszeni lub do torebki dla kobiety. A robił całkiem fajne zdjęcia. Zaletą w nim jest duży wyświetlacz i duża ilość programów tematycznych. W obsłudze jest bardzo prosty.
Co do mju 700.... to nie wiem, też fajnie wygląda, elegancko, ale wiadomo, piękno to nie wszystko. -
-
Koszmarek
>Karolcia napisała:
>Witam, ja mam olympusa e 500, jest bardzo dobry...,
>choć części do dokupienia są bardzo
>drogie. Mam aparat od prawie roku, a nadal nie poznałam
>jego wszystkich tajników. :)
oj tak E500 jest moją miłością! ^^ części, owszem są drogie, ale jak dla mnie warto
wspólnego? nazwę. -
Jeweliiina Macura
no wreszcie zmienilam stary aparat na nowy wlasnie tego oplympusa jak narazie jest extra
jest strasznie malutki, boje sie ze go zgubie (: -
Marcin G
Karolcia jaki masz problem z e-500 nawala ten aparat?Ja mam e-1 i chodzi jak zegareczek. -
Anonim
Witam! ...ja ma Olimpusa mju 600 i jest4em bardzo zniego zadowolona.Co prawda podobaja mi się lustrzaneczki ale to już inna kategoria aparatu:)...ten jest malutki,leciutki i poręczny,w sam raz do damskiej torebki...ale najbardziej przekonał mnie duży wyświetlacz.POLECAM -
Oldmati
Witam !!!
Ja mam Olympusa SP-510 UZ i jestem z niego zadowolony nie jest to aparat do pracy ale jako amatorska zabawka wystarczy -
Anonim
a jeśli chodzi o tę e500 to jak wygląda "cichość" lustra? ja mam e410 i klepie ostro :D