Duża Fotografia [13077]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Bez przerwy ktoś pyta o szkoły/kursy fotograficzne, jakie są w danym mieście itp. Może przykleimy ten temat z tym oto linkiem prowadzącym do spisu szkół i kursów fotograficznych w Polsce?

http://www.ziolek.pl/szkoly/foto.ht...
  • Anonim

przeglądałam niedawno oferty kursów, większość odbywa się w ciągu roku akademickiego w weekendy, co mi kompletnie nie pasuje. Znacie może jakieś kursy wakacyjne? Interesuje mnie sierpień, wrzesień, ew. mogą zahaczać o październik?
  • m1lchmann

zapisz sie w szkole graficznej tak jak ja, w wiedniu^^
  • Anonim

heh w Wiedniu powiadasz?:) a masz jakieś namiary na tą szkołę?
  • Anonim

angel a możesz coś wiecej o tej fotografi z twojego punktu widzenia??? jestem jak gąbka, wszelkie informacje mile widziane!
  • angel

>nekro napisała:
    >angel a możesz coś wiecej o tej fotografi z twojego punktu
    >widzenia??? jestem jak gąbka, wszelkie informacje mile
    >widziane!

To chyba musisz zadać konkretne pytania bo nie wiem które aspekty studiowania Cię interesują.
  • angel

To zależy jaki rodzaj fotografii kogoś interesuje np.Opawa jest nastawiona na dokument!
  • Anonim

w wiedniu? hehe a ja na drugi koniez warszawy nie chce iść bo za daleko :P
  • カリ

>Kodachrome napisał
    >ja nie umiem rysować i malować... swoją drogą to
    >ostatnio się zastanawiałem co by komisja powiedziała
    >gdybym przez cały zadany na egzaminie czas namalował
    >ludzika z kresek albo kwiatek... :D

nie przejdzie, probowalem na asp w wawie :P
  • Nancy

A wie ktoś cokolwiek o kursach foto w Toruniu??? Bo to studium z fotografią (chyba jedyne) likwidują w tym roku więc lipa...
  • Anonim

Hej! Ja chciałbym się dostać na studium do WSF.
    Na stronie oficjalnej są same ogólniki, nie ma wielu informacji o charakterze egzaminów, o ich przebiegu i zakresie wiedzy jaką trzeba posiadać by się zakwalifikować..

Help!
  • piotraz auz spartakuz

>ЯєSтO napisał
    >Hej! Ja chciałbym się dostać na studium do WSF.
    >Na stronie oficjalnej są same ogólniki, nie ma wielu
    >informacji o charakterze egzaminów, o ich przebiegu i
    >zakresie wiedzy jaką trzeba posiadać by się
    >zakwalifikować..
    >
    >Help!

Jeśli chodzi Ci o Wielkopolską Szkołę Fotografii to nie ma tam żadnych egzaminów, składasz papiery i tyle... 3stówki na miesiąc to kosztuje, przynajmniej w tym roku... Pozdro!
  • Anonim

Odpuście sobie jakąkolwiek szkołę fotograficzną. Ja właśnie skończyłem i zapewniam, że niczego z nich nie wyniesiecie. Więcej, zasadniczo więcej nauczyłem się samodzielnie, na zasadzie prób i błędów. Ale 9000zł w pizdu poszło.
  • Anonim

>chasiek napisał
    >Odpuście sobie jakąkolwiek szkołę fotograficzną. Ja
    >właśnie skończyłem i zapewniam, że niczego z nich nie
    >wyniesiecie.

a którą skończyłeś?
  • Elen

hmmm a ktos moze jest w akademii fotograficznej?
    zastanawiam sie nad nia na przyszly rok, ale czesne jest kosmiczne..
  • Bartosz M

witam mam takie pytania:czy ktos z was skonczyl europejska akademie fotografii http://www.eaf.com.pl lub druga uczelnie nazywajaca sie akademia fotografii w warszawie http://www.akademiafotografii.pl/ i co moze o niej powiedziec.Czy warto, czy dobra, jaki dyplom, jaki tytul naukowy(o ile jakis jest?)sie zdobywa, jaka wiedze przekazuja jak sa wyposazone...i ktora jest lepsza. Moze jest jeszcze jakas lepsza...i czy ciezko przebrnac egzaminy jesli chodzi o prezentacje zdjec jak komisja ocenia, jacy sa wykladowcy, czy sie oplaca??

za wszelkie info sedreczne dzieki
  • Elen

>Kodachrome napisał
    >>Elen napisała:
    >>hmmm a ktos moze jest w akademii fotograficznej?
    >>zastanawiam sie nad nia na przyszly rok, ale czesne jest
    >>kosmiczne..
    >
    >czesne jak w każdej szkole teraz, 4000-5000zł to standard.
    >A jak jest? idę w październiku to ci powiem :P

Well, to odezwe sie do Ciebie - w pazdzierniku; ]
    Pozdrawiam =)

• Bartosz M

no wlasnie ja niestety nie posiadamzadnych mozliwosci jesli chodzi o wywolywanie zdjec wlasnym sumptem pozatym ostatnio misie rozkraczyl analog i juz tylko i wylacnzie robie cyfra niedlugo chce juz kupic taka konkretnie lustrzankowa.jesli chodiz o zdjecia to czarno biale sa moimi ulubionymi al enie o tym tutaj:] powiedz cyz wiesz moze cos na temat tjedrugiej szkoly albo po prostu cyz warto isc do tkaiej szkoly w pewnym sensie to ma byc dla mnie forma realizacji zainteresowan polacoznaz odpoczynkiem po licencjacie a przed magisterka:]
  • Anonim

a ja ponowie moje pytanie :) słyszeliście o jakichś kursach wakacyjnych? W Warszawie?
  • Anonim

oo dziękuję bardzo :) jak ostatnim razem tam zaglądałam, to tego jeszcze nie było:)
| |

TEMATY I POSTY PISANE DUŻYMI LITERAMI będą kasowane automatycznie. Te z dużą ilością wykrzykn...

Fotki