Forum Polityczne [1172]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Cook

http://www.undp.org.pl/pl/aktualnos...

no już myślałem, że znowu skończy się na obiecankach. Na szczęście jest Bronisław II Komorowski - po pachy urobiony ratowaniem kraju. O znaczeniu tej arcyważnej reformy niech świadczy to, ile globalnych projektów, instytucji, funduszów, organizacji pozarządowych i międzynarodowych oraz arbitrażowych, etc jest w to zaangażowanych - pozwolę sobie je wymienić:

jednak nie będę ich wypisywał, po prostu wkleję drugą połówkę artykułu:

"Parlamentarna Grupa ds. Autyzmu powstała z inicjatywy Fundacji SYNAPSIS, która od 1989 roku inicjuje i prowadzi działania na rzecz włączenia społecznego osób z autyzmem. Przeciwdziałanie wykluczeniu społecznemu jest jednym z podstawowych założeń Programu Narodów Zjednoczonych ds. Rozwoju (UNDP) przyjętych przez wszystkie państwa członkowskie ONZ w ramach Milenijnych Celów Rozwoju. Od 2004 roku Fundacja SYNAPSIS przy współpracy instytucji trzech sektorów, w tym Programu Narodów Zjednoczonych ds. Rozwoju (UNDP) w Polsce, realizuje projekt „Partnerstwo dla Rain Mana – Rain Man dla Partnerstwa”. Jednym z największych sukcesów projektu jest stworzenie od podstaw pierwszego w Polsce przedsiębiorstwa społecznego, które zatrudnia 24 dorosłe osoby z autyzmem – Pracownia Rzeczy Różnych SYNAPSIS. Projekt „Partnerstwo dla Rain Mana” jest realizowany przy udziale środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Inicjatywy Wspólnotowej EQUAL."

• Gamsider_

Nie no! Obrzydliwe kłamstwo, naprawdę myślałem, że coś zrobili... :D
  • Cook

Skąd ta rezerwa?! Wzrost rozwoju autyzmu to sprawa priorytetowa dla gospodarki i w ogóle odbudowy kraju po 2 latach rządów Rydzyka.
  • Gamsider_

Dobra, ale już sobie nie żartujmy z osób z autyzmem. Niezbyt to śmieszne.
  • Zephyr77

http://sport.onet.pl/0,1260069,1683...

chcą nam zabrać EURO przez tych palantów z PO. obiecywali ze jak dojdą do władzy to budowy ruszą odrazy i jak na razie na obietnicach sie skonczylo
  • Gamsider_

A mogliśmy sprzedać... :|
  • Cook

>Gamsider_ napisał
    >Dobra, ale już sobie nie żartujmy z osób z autyzmem.
    >Niezbyt to śmieszne.

Ja nie żartuję z chorych!!! Więc to nie ze mną sobie z nich żartowałeś. Może łaskawie wskażesz gdzie to zrobiłem? Wydaje mi się, że na pierwszy rzut oka widać kogo dotyczy ta krytyka (temat!!!) więc proszę bez bezpodstawnych oskarżeń.

Żartuję jedynie z Bronisława II, bo po prostu nie mogę się powstrzymać jak tylko gdzieś go widzę :) No i zaangażowania PO w ładowaniu całej pary w gwizdek - jakie to uroczo symptomatyczne :)
  • rez

>Coroner16 napisał
    > http://sport.onet.pl/0,1260069,1683...
    >
    >
    >chcą nam zabrać EURO przez tych palantów z PO. obiecywali
    >ze jak dojdą do władzy to budowy ruszą odrazy i jak na
    >razie na obietnicach sie skonczylo

Przez PO?Uznam że żartujesz.
    Rozumiem że PiS działał pełną parą przez dwa lata rządzenia.

Teraz obserwujemy spychologie.Norma.
  • Anonim

PiS przede wszystkim uzyskał prawo do organizacji Euro; )
  • Anonim

Od pazdziernika minely juz 3 miechy(ponad sto dni) i co PO zrobilo w tym czasie dla EURO?
    Tylko jedna rzecz prosze,bo jest ich zapewne od groma
  • Zephyr77

>rez napisał
    >Przez PO?Uznam że żartujesz.

uznam ze sam zartujesz i ze jest to pytanie retoryczne

• Anonim

niektórzy mają styropian zamiast mózgu
  • Anonim

Co do raportu UEFA, na który tak chętnie powołują się dzisiaj prawie sprawiedliwi... to on jest z listopada zeszłego roku i opisuje 7 wcześniejszych miesięcy... czyli czas kiedy u władzy byli sami prawie sprawiedliwi.
  • mi-haó; ميخاو

PO naobiecywało, a już troszkę rządzą i nawet chęci zmian nie widać. Pierwsze 100 dni jest najważniejsze bo potem zaczynają się narzekania. PiS przez ten czas rządził i również niewiele pokazał. I PiS i PO to DNO.
  • Anonim

>Houx napisał
    >Co do raportu UEFA, na który tak chętnie powołują się
    >dzisiaj prawie sprawiedliwi... to on jest z listopada
    >zeszłego roku i opisuje 7 wcześniejszych miesięcy...
    >czyli czas kiedy u władzy byli sami prawie sprawiedliwi.

To oczywiste, bo co ma niby opisywać, tylko mistrzuniu zauważ, że jakby dzisiaj wszystko było OK to nie byłoby potrzeby go ujawniać.
  • Cook

a gdzie są pierwsze 4 posty? Houx, Ty powinienes wiedziec takie rzeczy - ktos ewidentnie majstrowal przy wątku :)
  • Anonim

>Cook napisał
    >a gdzie są pierwsze 4 posty? Houx, Ty powinienes wiedziec
    >takie rzeczy - ktos ewidentnie majstrowal przy wątku :)

grono się wczoraj popsuło...nikt nic nie majstrował :)
  • Cook

no i temat się zrobił troche "z dupy" jakby....
  • Zephyr77

e tam do dupy:):)
  • Anonim

> PO naobiecywało, a już troszkę rządzą i nawet chęci zmian nie widać. Pierwsze 100 dni jest najważniejsze bo potem zaczynają się narzekania. PiS przez ten czas rządził i również niewiele pokazał. I PiS i PO to DNO.

Wskażcie mi różnicę między PO, a PiSem. Poza deklarowanym programem nie widzę żadnych. Ale może się mylę.
| |

Zapraszamy do dyskusji na temat bieżących wydarzeń "w wielkim świecie", małym też. Forum Pol...

Fotki

Miejsca grona (0)