-
JS
Szanowni Państwo
Sekcja Młodzieżowa Unii Polityki Realnej oraz Młodzież Wszechpolska chciały by państwa serdecznie zaprosić na marsz poparcia za referendum w sprawie zgody na ratyfikację tzw. "Traktatu Reformującego". Demonstracja rozpocznie się około godziny 16.00 na pl. Zamkowym, gdzie odbędzie się wspólna konferencja prasowa SM UPR i MW. Następnie manifestanci przejdą z flagami Polski pod siedzibę Sejmu RP, pod którym około godziny 17:30 przemówienia wygłoszą Stanisław Michalkiewicz oraz Krzysztof Bosak.
Z wyrazami szacunku
Cel demonstracji:
Wyrażenie sprzeciwu wobec ratyfikacji Traktatu Reformującego bez ogólnopolskego referendum.
Wykazanie zagrożeń idących z ratyfikacji Traktatu Reformującego.
Harmonogram wydarzenia:
15:30 - spotkanie manifestujących pod kolumną Zygmunta
16:00 - konferencja prasowa Sekcji Młodzieżowej UPR i Młodzieży Wszechpolskiej.
16:30 - rozpoczęcie przemarszu ulicami: Krakowskie Przedmieście, Nowy Świat, Plac Trzech Krzyży pod Sejm.
17:30 - planowane przybycie pod Sejm RP
17:40-18:00 - przemówienia Stanisława Michalkiewicza i Krzysztofa Bosaka
18:00 - zakończenie manifestacji
Planowana liczba uczestników ok. 100 osób
Prosimy wszystkich o mobilizację, zaproszenie swoich znajomych, rodziny czy kogokolwiek!
Kto może wydrukować plakaty czy ulotki, powiesić je na uczeliniach proszę o kontakt na priv. Bardzo potrzebujemy każdej pary rąk do pomocy!
To bardzo ważne, żeby była liczna frekwencja....spotkamy się o 15:30 pod kolumną Zygmunta. Można wziąć flagi Polski. Nie można krzyżów celtyckich itp. Prosimy ubrać się "normalnie", tzn. bez glanów, fleków, kastetów, pałek, siekier itp. :P Zabrania się wypowiadać manifestujących do mediów, oprócz osób specjalnie do tego wyznaczonych. Proszę odsyłać dziennikarzy do organizatorów manifestacji. Zabrania się "rzymskiego salutu" i głoszenia haseł wulgarnych i nie związanych z manifestacją.
Kto nie dostosuję się do tego wymogu będzie natychmiast wyprowadzony przez ochronę manifestacji. Jeżeli będziemy zmuszeni zawiadomimy Policję.
Dziękuję bardzo tym którzy uszanują i zaakceptuję te zasady -
-
Żarek
To ten marsz w koncu za referendum, czy przeciwko traktatowi, bo to zasadnicza róznica -
M
Przeciwko to już trochę za późno...teraz jedyna nadzieje w referendum. -
-
>Żarek napisał
>To ten marsz w koncu za referendum, czy przeciwko
>traktatowi, bo to zasadnicza róznica
nie do końca, jest za referendum, w którym chcielibyśmy otrzymać NIe dla ratyfikacji chociaż jest to wątpliwe. Aczkolwiek jedyna szansa jest w oddaniu wyboru obywatelom. -
Anonim
-
rez
-
Bartosz
-
bokbanana
szkoda ze marsz konczy sie pod sejmem. moze w poblizu jest jakis poprawczak albo przychodnia zdrowia psychicznego? mozna by wydluzyc marsz o kilka kroków
-
>bokbanana napisał
>szkoda ze marsz konczy sie pod sejmem. moze w poblizu jest
>jakis poprawczak albo przychodnia zdrowia psychicznego?
>mozna by wydluzyc marsz o kilka kroków
>
>
Nawet lewacy, o ile patriotyczni, są mile widziani więc zapraszamy.; ) -
Żarek
>Kamil z Metalu ® napisał
>Nawet lewacy, o ile patriotyczni, są mile widziani więc
>zapraszamy.; )
OOO proszę...
Wlasciwie to ja jestem jak najbardziej za referendum... Traktat to dość istotna kwestia. Na tyle istotna by naród mógł sie wypowiedziec. Róznimy sie chyba jednak co do celu tego referendum, zagłosowałbym ZA
-
rez
-
robakk
>Żarek napisał
>To ten marsz w koncu za referendum, czy przeciwko
>traktatowi, bo to zasadnicza róznica
za referendum .... -
robakk
>rez napisał
>Przewidujecie więcej ludzików niż tzw. windo-kanapę?
od 50 w górę -
robakk
>Żarek napisał
>>Kamil z Metalu ® napisał
>
>>Nawet lewacy, o ile patriotyczni, są mile widziani więc
>>zapraszamy.; )
>
>OOO proszę...
>
>Wlasciwie to ja jestem jak najbardziej za referendum...
>Traktat to dość istotna kwestia. Na tyle istotna by naród
>mógł sie wypowiedziec. Róznimy sie chyba jednak co do
>celu tego referendum, zagłosowałbym ZA
>
marsz jest za referendum, My jesteśmy przeciw oczywiście, ale zapraszamy także zwolenników traktatu którzy chcą ratyfikować go przez referendum. Także lewicę, o ile zachowa się cywilizowanie. -
Anonim
Kiedyś szanowałem UPR ale po miziankach z LPR i MW już ich nie lubię. Może i jestem centro-prawicowcem, ale nie skrajnym prawicowcem. Jestem ZA traktatem. -
robakk
-
Anonim
-
mr. ricci
>Iselor ha scritto
>Kiedyś szanowałem UPR ale po miziankach z LPR i MW już
>ich nie lubię. Może i jestem centro-prawicowcem, ale nie
>skrajnym prawicowcem. Jestem ZA traktatem.
to gówno jesteś, nie prawica :>:> -
Anonim
To zadaj mi kilka pytań. Wtedy oboje się pzrekonamy, czy jestem prawica, lewica, centrum czy cos jeszcze innego:) Bo tak do końca to ja sam nie wiem....:D