-
Kamil P.
-
mnd
-
mnd
-
mnd
-
-
Adam.
>Kamil P. napisał
> http://www.tvn24.pl/-1,1534316,wiad...
>
>Kochani, choroba się pogłebia:)
To od kiedy umiejętność przyswajania informacji jest chorobą? Jakaś nowa, bardzo postępowa, definicja. -
Kamil P.
"To od kiedy umiejętność przyswajania informacji jest chorobą? Jakaś nowa, bardzo postępowa, definicja."
No i staje się zaraźliwa:)
umiejętność przyswajania informacji?, chyba urojenia wielkościowe, typowe dla schizofrenii lolku:) -
Adam.
-
Kamil P.
Wiem ,podobnie jak reszta środowiska, że nie ma takiego rodzaju pamięci o którym on mówi, a to co mówi to typowy objaw psychiczny o którym pisałem wyżej , ale komu to tłumaczyć... -
Adam.
Nie da się zapamiętać informacji a zapomnieć z jakiego źródła pochodziła? Prosił bym o jakieś źródła, bo na pierwszy rzut oka wygląda to dziwnie. -
Kamil P.
jako zjawiska epizodyczne pewnie, zdarza się . Ale nie ma takiego modelu pamięci, nie bądźmy śmieszni.
Nie jestem zwolennikiem źródeł typu wikipedia, polecam staromodnie- książkę, np. Psychiatria- Adama Bilikiewicza, miłej lektury -
>Kamil P. napisał
> http://www.tvn24.pl/-1,1534316,wiad...
>
>Kochani, choroba się pogłebia:)
?????? -
Anonim
Korwin często pierdoli, ale co poradzic? Musi jakos prowokowac, zeby mial ogladalnosc/poczytnosc.
marketing polityczny dla kazdego jest -
Gamsider_
-
Anonim
Durne pajacowanie to nie jest marketing polityczny. Troche szkoda, że taki ciekawy nurt polityczny marnuje sie przez występy tego człowieka. -
Kamil P.
"W czym masz problem?"
Odp: Prezentuje objawy chorego na schizofrenię
Myśle ,że rację ma Pan Mateusz
" Korwin często pierdoli, ale co poradzic? Musi jakos prowokowac, zeby mial ogladalnosc/poczytnosc.
marketing polityczny dla kazdego jest" -
Gamsider_
>Kamil P.
>Odp: Prezentuje objawy chorego na schizofrenię
>
>Myśle ,że rację ma Pan Mateusz
>
>" Korwin często pierdoli, ale co poradzic? Musi jakos
>prowokowac, zeby mial ogladalnosc/poczytnosc.
>marketing polityczny dla kazdego jest"
To kto tu w końcu ma schizofrenię? -
>Kamil P. napisał
>"W czym masz problem?"
>
>Odp: Prezentuje objawy chorego na schizofrenię
To idź to psychologa albo psychiatry. My nic nie pomożemy.; p -
Kamil P.
OK, poprawiam: Korwin Mikke prezentuje objawy chorego na schizofrenie
lepiej? -
Gamsider_
>Kamil P.
>OK, poprawiam: Korwin Mikke prezentuje objawy chorego na
>schizofrenie
>
>lepiej?
Nie, bo nie o to mi chodziło. Tyś stwierdził chorobę, a Matuesz, z którym niby się zgadzasz - coś innego. -
Kamil P.
Prezentuje objawy , nie znaczy jest chory. Spokojnie, przeciez on to robi pod publiczkę tak jak napisał Mateusz. Ale takie zwracanie na siiebie uwagę jest troche żenujące