-
Anonim
-
rez
Od kiedy za Panem Waldkiem stoi 2/3 Sejmu to nikt już mu nie podskakuje. -
Miłosz
>Kocur napisał
>Dziwię się, że nie ma wątku na ten temat...
depresja niestety... -
Anonim
POPiS to nadal najlepsze rozwiązanie. Ciekawe kiedy Polacy to zrozumieją? -
-
Miłosz
-
mr. ricci
-
Anonim
Bezczelni. Mało tego, wtrącaja się w wewnętrzne sprawy innych państw. W szczególności Rosji. Psują nerwy w europie. Okropność. No i mają PO plus Pawlak. Teraz jeszcze ptasia grypa. W Płocku. To miasto Pawlaka. I moje też. -
>Kocur wrote:
>Dziwię się, że nie ma wątku na ten temat...
>
> http://oceania.salon24.pl/49708,ind...
Mamy sie każdym głupstwem wyposzczonym z ust tego debila zajmować? Pan raczy żartować. :P -
Ajgor
-
Miłosz
-
-
Anonim
>COGITO napisał
>Konliberał zadeklarowany więc jak mogło by być inaczej!?
>;>
niestety 80% zadeklarowanych konliberałów, szczególnie tych internetowych przedstawicieli uprowskiego betonu, to kompletni idioci. -
Miłosz
niestety 80% zadeklarowanych moderatorów, nawet tych mało interweniujących w dyskusje, to kompletni idioci. -
Cook
-
Anonim
uff ... na szczęście nie jestem moderatorem:)
A Wy zdaje się jesteście typowymi uprowskimi trollami? mylę się?;) -
Miłosz
-
Cook
>Houx napisał
>uff ... na szczęście nie jestem moderatorem:)
>
>A Wy zdaje się jesteście typowymi uprowskimi trollami?
>mylę się?;)
ja tak -
Cook
-
Miłosz
-
Anonim
No nie myliłem się. Cook na kilometr trąci korwinowcem we wczesnym stadium... Takim młodym gościem, co to trafił kiedyś przez przypadek na stronkę upru i od razu zapałał miłością do liberalizmu i wolności. Co z tego, że tego nie rozumie i że nie ma na ten temat własnego zdania, ale jak to liberał i wolnościowiec w zarodku, co jest zresztą najtragiczniejsze, wydaje mu się, że jest lepszy od innych. Rzuca na różnych forach tekstami przepisanymi z Ncz i myśli, że jest kimś. No wiadomo, zgodnie z trendem, trzeba też czytać Michałkiewicza, bluzgać na żydów (ale Friedman jest ok, bo to tylko półżyd), pedałów ( korwin nie jest gejem, on tylko nie lubi kobiet), salonową GW i ogólnie rzecz biorąc d****cje . Nie można zapomnieć o wspieraniu prawie sprawiedliwych największych liberałów po 89, najwyższego możliwego freemarketera Giertycha, oraz psioczeniu na eurokołchoz jako największą możliwą narodową tragedie. Acha... Oczywiście jako przykładny przeciwnik demokracji (jeśli już ma dowód) w wyborach głosuje na Korwina i jego kanapową partię liberalnych onanistów.