- 1
- 2
-
Anonim
"Mamy do czynienia z politycznym prześladowaniem ludzi"
"To jest naruszenie wolności"
"Pozbawienie kogoś wolności jest czymś skandalicznym."
Premier RP Jarosław Kaczyński -
Anonim
-
Anonim
szkoda że w sprawie Huberta H. nie był tak przejęty wiezieniem ludzi za słowa -
Anonim
Wynika z tego, że Kaczyński ma za kompletnych idiotów nie tylko swoich przeciwników, ale i własny elektorat.
-
-
Anonim
-
Anonim
Żeby nie było... moim zdaniem to wielkie przegięcie doprowadzać dziennikarza siłą na rozprawę, ale słowa premiera są szokujące ... i smutne. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Znam tę sprawę od podszewki; )
Zabawne jest to, że wcześniej były różne sprawy dotyczące zniesławienia, dziennikarze pozwani się potrafili często nie stawiać, a nigdy nie było aż takiej afery. Co mnie jeszcze dziwi, to to, że inni dziennikarze pozywają kolejnego dziennikarza, tym bardziej, że on naprawdę proponował mediacje. Mam tylko nadzieję, że inni dziennikarze się zbulwersują porządnie.
Jakąkolwiek gazetą byłaby GP. -
Anonim
-
Anonim
No asesor przesadził z tym doprowadzaniem siłą na rozprawę. Dziwi też brak większej reakcji nie tylko mediów, polityków i 'autorytetów'. Premier chciał tę sprawę nagłośnić, jednak chyba zrobił to trochę nieumiejętnie.
Ludzie teraz zamiast o Sakiewiczu... będą słyszeli tylko o oskarżeniach Kaczyńskiego, tak na prawdę, pod własnym adresem. -
Anonim
E tam. Sprawa Huberta H., a Sakiewicza to 2 różne sprawy.
Hubert H to obrażał matkę Kaczyńskiego, Sakiewicz przekazał informacje, z których to wynikało, że Subotic współpracował z WSI.
-
Anonim
W każdym bądź razie kaczucha opór przesadziła ze swoimi słowami, tym bardziej, zę TVN sam apeluje do sądu, aby nie stosować takiego śradka przymusu wobec tych dziennikarzy. -
Anonim
Zwyczajnie chcą sprawę wyciszyc. Wiedzą, że Sakiewicz ma kiepską gazetę, i blog - czuli niewielka siła przebicia.
Aczkolwiek - TVNowi w POlsce juz nic nigdy nie zagrozi.
-
mr. ricci
>PumaYang ha scritto
>W każdym bądź razie kaczucha opór przesadziła ze swoimi
>słowami, tym bardziej, zę TVN sam apeluje do sądu, aby
>nie stosować takiego śradka przymusu wobec tych
>dziennikarzy.
a co ma robić? trzeba pozować na niezależną stację, w końcu, nie? :>
-
Anonim
Co bardziej mam wrażenie, iż wiem jak się czują Rosjanie pod butem Putina. Choć u nas jest z pewnością wersja light tego co jest naprawdę w Rosyji.; > -
Anonim
Szef TVN24 do dziennikarzy: Kochani, przez dwa lata waliliśmy w obóz rządzący. Tak dalej byc nie może. Jesteśmy telewizją niezależną i to zobowiązuje. Teraz będziemy kopać w opozycję. -
Anonim
Jedni ( Kaczory ) i drudzy ( TVN ) są popier*oleni i złamanego grosza nie warci. Kompromitują się nawzajem. -
Anonim
>Stubb ... napisał
>Szef TVN24 do dziennikarzy: Kochani, przez dwa lata
>waliliśmy w obóz rządzący. Tak dalej byc nie może.
>Jesteśmy telewizją niezależną i to zobowiązuje. Teraz
>będziemy kopać w opozycję.
:DDDDD
- 1
- 2